Copilasi de iulie-august 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Nasol, imi pare rau de ele...
Dana ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, am citit acum ce si-au scris ... subiectul este inca la containerul verde ... s-au luat dintr-o greseala de interpretare, o prostie, zic io, vizavi de intetia Ancai de a se desparti temporar de sotul ei - oah, a nu se interpreta gresit inca o data asta ca fiind o prostie, nici nu mai stiu cum sa scriu ... Sper sa isi dea mina si sa se impace, ca nu a fost nimik serios !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Io-nteleg ca s-au certat nenica,da AndreeaBanica de ce nu mai intra? Ca le-am "vazut" si pe ea si pe Andreea de Pupi la femina intim...ma rog...no comment.
Si noi ne gandim la bebedoi,tot fetita as vrea,dar tati e convins ca tot baiat o sa fie...pai ce ma fac eu cu trei barbati in casa?Imi mananca astia si urechileSi am tot stat si m-am gandit,si m-am razgandit,si totusi nu'sh ce sa fac...sa mai fac bebedoi sau nu?Ca daca o sa fie fetitz tre sa schimbam locuinta,neaparat sa ne mutam la 4 camere ca doar n-o sa pot culca la vesnicie fetita cu Alex in cameraVedeti ce probleme existentiale am eu?Si multe altele imi trec prin cap,probabil ca am prea mult timp sa gandesc,hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, io mi-s sigura ca Andreea de Philip de urmareste din umbra si, ca o sa ii treaca supararea. ANDREEA, vezi ca fetelor le e dor de tine!

Andreea_s, primit, sar'na.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Am citit si eu si imi pare rau ca se ajunge la certuri din astea intre noi...
Adina, nu trebuie sa te superi ca vezi fetele la alte subiecte si nu intra la noi. In fond nu e nimeni obligat si intram daca ne face placere/avem timp/chef..., nu? A nu se intelege ca e repros din partea mea dar mi se pare ca e dreptul lor sa aleaga... Vorba ta nici nu mai stiu cum sa scriu...

Despre bebe 2 nici noi nu stim cum sa face. Noi il vrem cu siguranta dar indiferent ca va fi fata sau baiat trebuie sa ne mutam la 4 camere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Azi e zi importanta la noi, avem cinci ani de casatorie! asa ca va scriu foarte scurt, ca sunt in pregatiri (fac tort si alte alea), si se intoarce imediat bebe din parc si eu nu am termenat treaba.

Intrasem initial si eu sa intreb de Andreea (Philip) si vad ca ati discutat si voi despre chestia asta. Nu inteleg nici eu de ce nu mai intra deloc aici...Andreea, hai lasa supararea si intoarce-te, ca ne e dor de tine si de pupi!!

Fug la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io abia de prididesc sa alerg dupa bebe 1 ... mai vine din cind in cind pe la noi fetita fratelui meu care are deja 5 ani - aseara era nebunie la noi, Andrei alrega de zor dupa Anca (asa o cheama) si cum o prindea cum o tragea de par, de haine, ii dadea cu jucariile imn cap ... am zis ca ma sui pe pereti, ca trebuia sa tot stau in spatele aluia mik, sa nu cada, ca omu nu mai vrea decit singur ... si avem un camion in care a invatat sa se suie si din care sa coboare si o gramada de jucarii care cinta sau suna, apoi aia mica vroia sa construiasca niste casute (am cumparat un fel de lego) si andrei le tot darima ... si mi-am imaginat cum ar fi cu inca un bebe dupa Andrei ! Si mi-am spus NU vere, ca o iau razna definitiv !! Poate al doilea sa fie supercuminte, dar daca seamana cu Andrei, e groasa !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

aualeu pai daca ar fi sa va suparati, prima as fi io, ca intru cam rar pe bebelusi, mama denaturata ce sunt, in timp ce ma iau in taste cu te miri cine pe te miri ce topicuri :))

ma alatur voua si le chem acasa pe Andreeeeeeee!!!!!!

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Felicitari Mitzura, la cat mai multi si buni! Si noi tot 5 ani am facut, dar pe 19 august

Bun si noi va trebui sa ne mutam, dar mai este pana atunci. nu ati observat ca oricum nu v-ati gandit la toate problemele care pot sa apara inainte de a naste si ca oricum s-a gasit rezolvare pentru toate? Asa ca si la bebe doi se va aplica acelasi principiu, plus ca eu sunt ferm convinsa ca un copil trebuie sa aiba frati/surori sau macar sa intre in contact foarte des cu copii de varsta lui. Sa ne spuna Carolina daca Alesia si Felicia nu au numai de castigat prin faptul ca sunt 2 (si celelalte mamici cu doi copii, daca au timp). Plus ca e greu primiii 2-3 ani, dar trec asa de repede! Uitati numai cum a trecut ultimul an!

SimonaR, saraca de tine, parca ai avut gura pocita, tot erai tu ingrijorata inainte de nunta. Multa, multa sanatate si eu spun la fel, daca este viral antibioticele nu-si au rostul. Pupici multi!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bauuuuuuuuuuuuuuu! Iost asa de obosâtääää...de la 6 ora germaniei bantui pe forum ca plekara ionu in excursyie cu compania si nu mai avusei somn (cum dreac sa mai am dupe ce calcai "turbo" o camesa si niscai pantaloni?!) mai naspa e ca de la 7 bantuie si Catrina p-aci. ploo oribilicios. mocaneste. sub geam nijte domni si-o macara. niste ghivece cu copacei. mielu s-a naravit in RO vrea sa doarma cu noi si se scoala noptea- m-a termenat. io nu jteam ce-i aia trezit noaptea. acu e in faza de istericale pe fond de oboseala.
Mitzule in cosmarul de vacanta am stat o zi in sibiu da n-am stiut de unde sa te iau. Felicitaroaie pt doctorat si La multi pentru cei cinci ani si peste o suta sa-ti uram la fel!
Rox fa-i si tu o bucurie lu domnu cu alarma. Cand pleci in zorii zilei sterge cu-n pampers cacaios de clantza domniei sale. Cui pe cui se scoate sau ma rog in cazul tau un cct de alarma se combate cu-n rahatushc de galushc;-)
_
suntem primele si singurele mamici aterizate la zizi. next time propun sa numaram pin la 10 si sa ne "batem" in metafore:-)

Mergi la inceput