Copilasi de iulie-august 2004 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
alice2004 spune:
Adela-Mitzura, la mai mare ! Felicitari si toate cele bune si petrecere frumoasa diseara !

Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
szivarvany spune:

Mitzura
Andreea & Philip - 

Roxa1974 - buna ideea cu pampersu`kkcios de la Papadie citire ! ![]()
Amironeanu - daca o poti lasa pe Stefania pe maini bune, mergeti la nunta si distrati-vaaa !!! ![]()
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
gongutza spune:
Nu era un repros ca fetele intra pe alte topicuri....da eu nu-nteleg de ce AndreeaB nu mai intra la noi,ca ea n-a avut nimic cu discutia Andreei de Pupi cu Olivia....ma rog,oi fi eu mai 
Pai Andreea de Stefi la bebe unu nu mi-am facut atatea griji sau probleme,le-am luat pe toate cum au venit,asa pe rand...dar acum parca sunt mai constienta ce inseamna inca un bebe,plus ca am mai imbatranit si eu
.Da,si mie mi-ar place sa creasca Alex cu o surioara sau un fratior(de preferat surioara) dar cand ma gandesc ce-o sa fie la noi in casa ma apuca groaza sincer!Ca totusi o sa fie Alex cam mic,nu stiu cat si ce o sa inteleaga el din toata povestea asta.Ca sa va dau un exemplu:nasii au o fetita de doi ani si inca una de o luna...maimuta mare vrea si ea pampers,lapte de la titi,vrea in carucior peste aia mica,vrea tot ce vede ca-i face la cea mica,plus ca o trage de maini,picioare,i da biberonu ei,jucariile ei....si nu dorm amandoua in acelasi timp never
Eu nu vreau sa-mi inchipui ce e acolo...cred ca as ajunge la nebuni!Fara ajutor e clar ca e greu...asa ca ma mai gandesc!Plus ca ma gandesc si la faptul ca Alex o sa treaca pe planu doi,ca ala mic o sa fie mai important,ca deh e mic....si zau nu stiu daca o sa mai pot sa-i ofer tot ce-mi doresc pt el...ok,din pct de vedere financiar o sa fie mai usor,ca deja avem cumparate toate cele necesare,dar o sa-i pot iubi pe amandoi la fel?Fara sa fac diferente?Eu si la asta ma gandesc...
roxana1974 spune:
Aualeeeeeeeeeeeeeeeeeu am ras de-am muriit la faza cu kk pe clantza de la loto, apai chiar c-ar fi o razbunare faina...ma gandesc serios! Aia dau instant in colaps la ce podoabe mirositoare face mai nou fiu'
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..." 
roxanaz spune:
hahah bebe2 bebedoi.....si noi si noi. azi sunt pusa pe rime. si n-am kef de munca. noi ne apucam de treaba la anu'......sper eu. si mai sper sa fie fititz cu coditz. de pe acum string date de la fericitele posesoare de mostenitoare....si astept inca informatii utile!
Mitzu la multi ani fericiti impreuna!
Tizo imi pare rau ca va streseaza ala cu alarmele....sunati la politie, macar sa va mai racoriti si voi.
eu zic sa nu ne mai suparam intre noi si sa fim grupul cel mai unit si mai frumos de pe forumul asta, cum eram si pana acu'! asteptam pe toata lumea cu drag si nu fac nici o nominalizare tocmai pentru a nu se simti nimeni uitat!
tuturor!
ema spune:
Buna dimineata,eu mi-s varza de suparare,cind a plecat Serban la scoala si-a gasit ceva rupt de Ricardo in camera lui(era de citeva zile dar acum a vazut)si s-a dus intins la asta mic si i-a dat o palma.Am paralizat!!!!N-am avut alta reactie decit sa-i dau si lui o palma,acuma plingeau amindoi.Atit de rau imi pare ca l-am plesnit pe Serban de nu va pot spune.Si unde mai pun ca e prima palma pentru el.Mario m-a certat ca nu m-am controlat si a spus ca o sa dreaga lucrurile in masina pina la scoala.Acum,ma gindesc cum sa-i vorbesc lui Serban cind s-o intoarce in afara de scuzele de rigoare!Si eu care ma consideram cerebrala si echilibrata!!!Sa-mi fie rusine!!!!!Pai eu sunt pusa aici sa aplanez conflicte si sa asigur echilibrul emotional al casei si cind colo eu fac gafe mari cit casa .Of,bine ca mi-am descarcat sufletul nitel.
Adela la cit mai multi ani impreuna,sa aveti parte de sanatate,liniste,bunastare si iubire.
Daria,stai linistita puiule ca nu cred ca e asa de grav.
Ema si Ricardo
alice2004 spune:
Adina, asta spuneam si eu mai devreme apropos de copii ... si ce e drept este ca daca nu ai cine sa te ajute, va fi tare greu ! Io m-am lamurit ca maica-mea nu mai are rabdare si sint dati cind o vad ca nu are chef si stare sa stea dupa fii-miu, si parca se fofileaza sa plece mai repede la ea acasa ... poate e doar o impresie idioata de-a mea, dar ... asta e !
Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
ANDREEABANICA spune:
mey,mey,mey....da cu mine ce aveti....io-s pe aci,dar de cand am cupil mergacios nu prea mai pot sa va dau 'neata,dis-de-dimineata si sa beau cafeaua cu voi-adica o beau,dar doar citesc ca de raspuns apuc acum cand doarme pitica,altfel sunt dupa ea toata ziulica.
...presupun ca pot posta si la alte topicuri
...de Adina io-s mai grasuna(nu-s subtirica ca tine
)...cu toate astea vreau sa fiu...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxana1974 spune:
Enma, io nu-s pro cerut scuze de la copil..incearca sa dregi faza cumva fara scuze (pararea mea, dar astept sa ma combateti daca gresesc), si sa-l faci sa inteleaga ca nu are voie sa dea in fratele lui mai mic. Iar altadata, la o ala abatere, gasesti si tu o solutie ca sa nu-l pleznesti.
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..." 
papadie spune:
tudei e vineriiiiiiiiiiiiiiiii. si daca e vineri e cheeeeeeeeeeef.
nu vreti sa veniti de acum pe chat?
dau o tzuica cui i-e frig si o bere cui are racori![]()