pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

in ultima poza, cea de la birou aveam 45 kg

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

inainte marimea 27 la blugi imi era mare , acum port 29 sau 30 depinde de model

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Salutare Oana.Am primit mesajul tau .Nu sunt plecata dar toata ziua sunt la lucru si cind vin acasa nu stiu de ce sa ma apuc.am slabit mult acuma cu lucru.Sotul meu imi trimite mesaje si cind vb la telefon nu-mi zice altceva decit sa iau vitamine ,sa maninc ca sa nu ma imbolnavesc.mie tare greu fara el.Dar nu prea pot lua peritol ca toata ziua dorm in picioare.mi-am cumparat vitamax si dupa ce le termin o sa mai iau si peritol poate imi revin un pic.
Ti-am vazut pozele si arati super.Daca as reusi si eu sa arat ca tine as fi mai mult decit multumita.Sa-ti traiasca bb ca tare-i dulce.Te pupic si deacuma o sa mai intru si eu pe aici cind mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

dimineata dupa ce ai luat seara peritol iti vine sa-ti bagi cafea in vena. eu mi-o pregatesc de seara si mi-o pun langa pat,mi-e greu sa ma duc si 1 metru dupa ea,alte fete au spusa ca dupa cateva zile somnolenta dispare, eu am luat 2 saptamani si e tot la fel. in timpul zilei,mi-e frica sa iau

fab

Mergi la inceput

Karfe,cind am luat prima data peritol anul trecut parca eram drogata.Ma durea capul ,aveam ameteli dimineata si abia ma ridicam din pat.In schimb aveam o pofta de mincare de numa.Cam dupa o saptamina nu am mai avut probleme.Acuma am luat iar vreo 20 de zile asta mai luna trecuta.Nu am avut probleme.Saptamina trecuta am inceput sa iau din nou dar eram prea adormita la lucru si am renuntat.Acuma iau vitamax si sa sti ca si astea iti fac pofta de mincare si sunt mult mai sanatoase.Eu tare vreau sa mai pun macar 5 kg.Sper sa reusesc pina la urma.Pupici la gagici

Mergi la inceput

papadie vitamax am luat tone.acum cativa ani il faceau egiptenii,apoi fabrica a fost cumparata de glaxo,si de atunci parca nu mai e la fel de bun,eu am luat cred vreo 40 tb si nimic,acum am descoperit multisanosvit care vad ca deocamdata merge

fab

Mergi la inceput

Karfe cam la cit ajunge multisanosvitu asta ca tare mi-as cumpara si eu?poate ca pina la urma ceva tot o sa dea rezultate.Noi sa fim sanatoase.

Mergi la inceput

in jur de 344.000 flaconul,sper sa-l gasesti ptr ca acum pe piata este un lot care expira prin nov si nu-l au toate farmaciile

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Buna fetele, slabutele.
Hop si io in clubul vostru.1,67 m si 49 kg.Mai vreau inca 5 kg puse strategic. Ca inainte am avut 47kg si abia m-am ingrasat 2 kg si nu unde am vrut.La maini am ramas tot slaba.
Si eu am luat peritol o luna cate 3 pe zi...nimk in plus(la kg).
Voi ce mai faceti? Ati mai pus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

fetelor, ma alatur si eu clubului vostru, am 1,68 si 45 de kg..mananc de sparg dar nu un un kil pe mine, mai iau si vitamine si tot nik...in sarcina am avut 65 de kilograme maximum...Imediat dupa cezariana, la o zi m-au cantarit si aveam 50..la o spatamana m-am reintors la gloriosul 45.....cui ii spun ca mamanc tot ce vrea stomacelul meu oricand si oriunde nu ma crede...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput