pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Papadia spune:
Azi dimineata mi-au venit musafirii.Ma gindeam eu ca tre sa fie o dereglare.Dar nu e cam mult 5 zile de intirziere?Voi ce ziceti?
Pupicei
moldovan
oana_r spune:
papa i mi pare tare rau ca ai copilul bolnav, ca mama doare tare,ster ca tu sa-ti revii si sa fie doar o dereglare.gandeste-te ca este doar o perioada mai grea,care va trece si va fi bine.
multa sanatate
oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76
Papadia spune:
Cred ca si stresu si-a spus cuvintu aici.Baiatul mai mare la spital ,cel mic l-am dus la camin ,eu am inceput lucru.La un moment dat simteam ca nu mai pot.Acuma sper sa fie bine si cel mic sa se obisnuiasca la camin.Cel mai mare am fost aseara la spital si am rugat-o pe doctorita sa mi-l lase acasa ca nu mai rezist in ritmu asta.Oricum il externa azi asa ca mai bine sa-si petreaca noaptea acasa.Acuma e mai bine.Oana, multumesc
moldovan
oana_r spune:
ce faci papa?cum se simte baiatul? cum e la servici? kg?
fetele care fac tratamentul ,v-ati ingrasat?
http://photos.yahoo.com/oana_r_76
Papadia spune:
Salutare Oana.Eu lucrez 12 ore pe zi si sunt epuizata.Nu mai pot de obosita.Nu mai am timp nici de casa ,nici de copii.E groaznic.La lucru e super.Imi place tare mult.Dar e foarte obositor.De tratament nu m-am mai tinut.Am ajuns la 50 de kg. dar acuma cu lucru cred ca am cam revenit de unde am plecat.Copii sunt bine.Te pup
narancea spune:
hahahahahaha debatul asta e un cutzit rasucit in rana grasanelor ?
daca va trebuie ceva kg in plus, nora de la grasane va poate livra marfa ...
Crinutz spune:
Buna fetelor,
Eu sunt tare suparata ca dupa 2 luni de tratament m-am suit pe cantar si am la fel 48 kg, desi sigur am mancat mai mult si mai cu pofta. Ce-i drept nu m-am suit pe acelasi cantar. Poate trebuie sa ma sui pe primul ca asta o fi stricat
. Nu stiu ce sa zic, ca totusi pantalonii vin mai stramti. Si s-a pus un colacel in jurul burtii. Poate astea nu se vad pe cantar. Mai am o luna de tratament si gata.
Mi s-a terminat At 10 si am zis sa iau 3 peritoale pe zi. Am luat duminica si am dormit non stop. In timpul sapt nu-mi permit, asa ca nu nush ce sa fac.
Voi cum stati ca vad ca nu mai intra nimeni sa dea ceva detalii. Va astept.
ciao!
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
karfe spune:
incercati sa luati pe langa peritol si multisanosvit este unsirop cu vitamine si fier iti da pofta de mancare eu am luat un flaco n si daca nu mancam ma rodea stomacul,din pacate peritol te face praf,maisunt niste fiole cu afine si altele naturamix aboca se gasesc doar in reteaua help net care si acelea au fost bune dar sunt f. scumpe vreo 600.000 10 fiole tot f. bune
fab
Crinutz spune:
Karfe, cum adica te face praf peritolul? stii ceva de eventuale efecte edverse? ca pe prospect nu prea sunt.
cam cat costa siropul ala de care zici?
merci
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
oana_r spune:
Crinutz,cred ca se referea ca-ti da somnolenta.
am tinut tratamentul 3 luni si in primele 2 saptamaniam luat 2 kg.dupa 3 luni aveam luate 5 kg.am folosit acelasi cantar sa vad daca iau in greutate.am un cantar la servici care-mi arata cu 3 kg mai putin.daeci nu te uita cate kg ai,vezi pe acelasi cantar daca ai mai mult ca data trecuta.
eu sunt foarte sigura ca daca tii corect tratamentul iei in greutate,am testat pe pielea mea.dupa tratament se ia 10 zile ginseng si optima forte.pe 13 mai fac 1 an de cand an inceput tratamentul .cand l-am inceput aveam 46-47 kg,cand l-am terminat aveam 53 kg,am mai avut 2 tentative sa fac tratamentul dar nu l-am tinut decat vreo 3 saptamani si acum am 57-58 kg si am pofta de mancare.
Crinutz , poti intra sa vezi cum arat acu si am sa pun o poza sa vezi cum eram.in pozele in care sun la mare eram la sfarsitul tratamentului si in poza cu parul strans in care sunt cu matei este facuta anul asta de Pasti.
deci, cantarestete pe cantarul pe care te-ai cantarit la inceput si ai sa vezi ca sunt rezultate.
spor la ingrasat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos