pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

papa am uitat sa-ti spun,sa vezi ce misto arata sanii,dupa ce te ingrasi,nu mai sunt asa lasati ca dupa alaptatat.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Oana esti o dulce.Mersi ptr incurajari.Sper ca si sotul meu sa fie incintat de rezultat cind o sa ne intilnim.M-i tare dor de el.Noroc cu peritolu asta ca daca nu,nu stiu ce ma faceam.Sa sti Oana ca incepe sa se vada si la sini.Daca nu imi legam trompele dupa ce l-am nascut pe Calin as zice ca iara sunt gravida.Da ma tin de trat.3 luni si apoi sa vad.Poate ma fac cum zice Calin "ditamai butoaca" ,da nu-i bai ca io cred ca de dat jos una doua le dau.Pa pa si sa auzim numai de bine.

moldovan

Mergi la inceput

giulianne si Crinutz la cate kg ati ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna oana_r sa stii ca nu am ajuns in preajma unui cantar de aproape 1 luna de cand am inceput tratamentul. Dar cred ca s-a pus ceva ca se simte la imbracaminte. Am zis sa ma cantaresc pe 1 aprilie cand se implieste 1 luna. Va spun imediat ce aflu ca si eu sunt curioasa. Oricum mi-e o foame de lup aproape la orice ora.

Va pup! pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Fetelor, m-ati convins sa urmez si eu tratamentul(am 43kg la 1,60m)dar eu am citit undeva ca nu se face tratament concomitent calciu si magneziu. Poate cineva sa vina cu mai multe informatii in acest sens? Marilen.

Mergi la inceput

COMPOZITIE:
PROSPECTE:

1.GLUTAMOLACTAT DE MAGNEZIU cu vitamina B6 , capsule (GLUATAMAG+B6)

Compozitie: Capsule continand glutamolactat de magneziu: 0,3040 g; clorhidrat de piridoxina: 0,0625 g.
Actiunea farmacoterapeutica: Magneziu, cation legat de numeroase procese enzimatice din organism poate fi diminuat prin eliminare excesiva (varsaturi, diaree) sau aport insuficient (malabsorbtie), determinand diferite manifestari clinice de hipomagneziemie care necesita completarea rezervelor de magneziu. Glutamolactatul de magneziu din compozitia preparatului se caracterizeaza printr-o buna absorbtie si o buna toleranta digestiva. Asocierea cu Vitamina B6 realizeaza o actiune sinergica. Administrarea unei caspule este echivalenta cu un aport de 0,025 g Mg++ si 0,062 g de piridoxina.

Indicatii: Spasmofilie, tetanie cronica, normocalcemica, tetanie idiopatica, tetanie latenta; la persoanele cu hiperexcitabilitate neurovegetativa, care prezinta cefalee, dureri precordiale, parestezii, tremuraturi, crampe si contractii musculare fasciculare, diskinezii biliare; la gravide, astenici si hiperemotivi cu deficit de magneziu; pentru compensarea pierderilor de magneziu in cursul tratamentelor cu cortizonice, digitalice, diuretice, extracte de tiroida; in polinevritele etilice; la bolnavii cu crize comitiale.

Contraindicatii: Insuficienta renala.

Reactii adverse: Rareori greata, care se amendeaza la suprimarea tratamentului.

Posologie si mod de administrare: Doza zilnica variaza intre 4 si 8 capsule pe zi. Preparatul se administreaza, de preferinta, inainte de masa. Dupa doua sraptamani de tratament este util sa se determine magneziemia pentru o eventuala crestere a dozei. Administrarea trebuie continuata pana la corectarea deficitului in magneziu, respectiv, pana la disparitia fenomenelor clinice consecutive.

2. Solutie AT10
Compozitie: 1 ml (aproximativ 30 de picaturi) contine 1 ml de dihidrotahisterol in solutie uleioasa neutra.
Proprietati si actiuni: A.T.10 contine o substanta activa similara vitaminei D. A.T.10 conduce la cresterea calcemiei prin - absorbtia crescuta la nivel intestinal si prin mobilizarea calciului de la nivel osos.
Indicatii: Insuficienta corticosuprarenaliana cu hipocalcemie; crampe musculare dureroase datorate hipocalcemiei (tetanie); diferite afectiuni osoase datorate actiunii scazute a vitaminei D.
Mod de administrare: Se va administra - intr-o lingura cu lichid. Doza: - va fi prescrisa de medic in functie de necesitati; in general, 15 - 45 de picaturi / zi.
Contraindicatii: Nu se va administra in caz de: - hipercalcemie, crampe tetanice produse prin eliminarea crescuta de bioxid de carbon.
Sarcina si perioada de alaptare: - administrarea de A.T.10 se va face dupa prescriptie medicala.
Efecte secundare: Daca se depaseste doza necesara fiecarui individ poate apare o hipercalcemie caracterizata prin urmatoarele simptome: lipsa poftei de mancare, greturi, varsaturi, oboseala, constipatie, cresterea volumului urinar, sete intensa, cefalee. In caz de persistenta a hipercalcemiei se poate ajunge la formare de calculi in diferite tesuturi.
Interactiuni: Va rugam sa informati medicul asupra medicatiei dumneavoastra. Este interzisa administrarea concomitenta cu A.T.10 a urmatoarelor - calciu, hormoni corticosuprarenalieni, anumite diuretice, vitamina D - respectiv preparate ce contin substante active similare vitaminei D.
Efecte de obisnuinta: Nu sunt cunoscute pana in momentul de fata.

3.PERITOLPrezentare farmaceutica: Sirop (100 ml continand 40 mg clorhidrat de ciproheptadina). Tablete continand 4 mg clorhidrat de ciproheptadina.

Indicatii: Urticarie acuta si cronica, boala serului, rinite vasomotorii si rinite alergice, eczeme, dermatite eczematoase, dermatite de contact, neurodermite, edem angioneurotic, intepaturi de insecte, sindrom carcinoid, migrene de origine vasculara, anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica), ca tratament adjuvant in cursul bolilor debilitante (statusuri postinfectioase, convalescenta, boli cronice, hipertireoza).

Contraindicatii: Glaucom, retentie urinara, sarcina.

Mod de administrare: Adulti: doza de inceput uzuala este de 12 mg pe zi (3 x 1 tableta sau 3 x1 lingurita de sirop). Urticarie cronica: 6 mg pe zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita de sirop). Migrena acuta: 1 tableta sau 1 lingurita de sirop. Daca persista cefaleea doza poate fi repetata dupa 30 minute dar doza totala administrata in decurs de 4-6 ore nu trebuie sa depaseasca 8 mg Pentru tratamentul de intretinere 1 tableta x 3 pe zi. Anorexie: 1 tableta x 3 pe zi sau 1 lingurita sirop x 3/zi. Copii: intre 6 luni si 1 an se va administra numai in mod exceptional 0,4 mg/kg corp/zi; intre 3 si 6 ani se vor administra 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x1 lingurita sirop); intre 7 si 14 ani se vor administra 12 mg/zi (3 x 1 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Copiii anorexici cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani pot fi tratati cu o doza de 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Doza poate fi crescuta pana la maximum 8 mg/zi.

Efecte secundare: Somnolenta usoara si tranzitorie care de obicei nu necesita intreruperea tratamentului. Mai putin frecvent pot aparea: mucoasa bucala uscata, confuzie, ataxie, halucinatii vizuale, greata, rash cutanat, cefalee, agitatie.

Interactiuni medicamentoase: Precautii in cazul asocierii cu analgezice si hipnotice (se potenteaza efectul).

Precautii: Luand in considerare efectul sedativ caracteristic la inceputul tratamentului, este de dorit ca prima doza sa fie administrata dupa masa de seara. Se impune o atentie speciala in cazul administrarii la persoanele in varsta si la copii. La inceputul tratamentului – pentru o perioada care va fi apreciata individual - este interzisa conducerea vehiculelor si efectuarea unor operatiuni cu un risc ridicat de accidentare. Este interzisa consumarea alcoolului pe durata terapiei cu Peritol.

Mergi la inceput

Salutare fetelor.Nu stiu daca voua vi sa intimplat de aceea vin si va intreb:dupa ce ati inceput tratamentul ati avut probleme cu ciclu menstrual?La mine nu stiu de ce dar de cind am inceput sa iau peritol imi vine cu intirziere de cite 3-4 zile.Si ma dor si sinii nu stiu de ce.trebuia sa fiu pe 19 si nici azi inca nu mi-a venit .Oare de ce?Copii nu mai pot face ca nu am nici sotu acasa si mi-s legate si trompele.Daca stiti ceva care m-ar putea ajuta v-as fi recunoscatoare.Acuma nu pot sa spun ca neaparat de la peritol da ma intred ce naiba poate fi.Poate ma lamutiri voi.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Am citit la -Parintii intreaba, parintii raspund-la subiectul-Peritol ca daca este luat timp mai indelungat poate da dereglari hormonale.Si eu sint mai slaba si m-ar tenta reteta de ingrasat dar acum alaptez si nu pot lua medicamente.Am si eu o intrebare :aceasta reteta este prescrisa de vreun medic?Am citit la prospect la solutia AT 10 ca se indica in hipocalcemii .V-ati facut careva analizele {calciu} inainte de a incepe tratamentul?Totusi 3 luni mi se pare cam mult sa tot inghiti la peritol si AT10.Cu Glutamalactatul de mg. cu B6 n-ar fi o problema.Sint curioasa :cine s-a ingrasat dupa 3 luni de tratament s-a mentinut la aceleasi kg. sau a slabit iar?

Mergi la inceput

flavia2904
eu am luat anul trecut tretamentul pe o perioada de 3 luni si nu am pierdut nici un kg.

papa si pe mine au inceput sa ma doara sanii inainte de ciclu in perioada cand am inceput sa ma ingras.cu intarzierea nu stiu ce sa spun ,pentru ca nu am urmarit chiar la zi,dar e posibil sa fie de la peritol.
daca esti nelinistita,mergi si intreaba medicul de familie.
pupici

Mergi la inceput

Mi se pare ciudat Oana pentru ca insarcinata nu pot fi ca dragoste nu am mai facut de 3 luni imediat, ptr ca sotul meu drag parca am mai scris e plecat.Si luna trecuta am fost bolnava cu ciclu.Ce m-i se pare ciudat e faptul ca sinii sunt mai mari si ma dor.Ma doare si burta dar eu sper sa fie doar o dereglare hormonala si sa imi revin.
Sunt foarte bucuroasa ptr ca mi-am gasit un loc de munca si sper sa mai ies din monotonia asta care se cam instalase chiar binisor in viata mea de cind mi-a plecat sotul.Astazi mi-am internat si baiatul mai mare la spital ptr ca a facut o laringita tare urita si am zis ca e mai bine sa stea citeva zile sub supraveghere medicala.Asa imi e de urit ca sunt numai cu ala mic si tare greu imi trece.Am scris aici ptr ca ma mai descarc de ginduri.Citeodata simt ca cedez psihic dar iara imi fac curaj si mai trece o zi.Sper si ma rog la D-zeu sa imi fie bine copii si apoi restul mai trece.Acuma ajunge ,da mai scriu si miine.Pupici

moldovan

Mergi la inceput