Aspirante optimiste (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Marrina saru-mina pt grija dar cred ca anexita mea nu va pleca curind de unde sa instalat,ii este bine aici la picioare reci.Nu pot urgent in apa calda pt ca sunt inca la birou si de aici ma duc la dentist si ajung cam pe la 9 acasa cred.Ar trebui sa ma duc si la doctora de familie sa imi transcrie reteta de laspital dar nu mai pot azi.Mersi pt grija

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Tumpi iubita...invata-ma si pe mine cum sa pun poze aici...adica sa apara linkul ala cu poze sharuite din yahoo la sfarsitul fiecarui mesaj al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Frumoase poze, aspre comentarii...DAR LE MERITAM PE DEPLIN cele care am spus ca venim si nu am venit!!!
Fetelor mie imi pare tare rau ca nu am putut veni, dar la mine a aparut o problema in ultimul moment care mi-a dat totul peste cap...si in final s-a soldat cu o cearta zdravana, pentru ca io tot voiam sa vin iar pe al meu sot l-au apucat pandaliile, a dat-o in gelozie si va dati seama ce seara minunata am avut! De fapt toata ziua de ieri a fost de cacao! Asta este! Daca te casatoresti cu un catar nu poti face tot ceea ce vrei! Cand esti fraiera si-i spui, bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Tmihaela N-ai de ce sa nu scapi de anexita. Cu Polidin ai incercat? Si la dentist chiar crezi ca e bine sa mergi azi asa cum te simti? Sau nu te mai simti chiar asa de rau cum am inteles eu? Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nush cum am scapat de comantarii..ufffaaa.. imi doresc din suflet k la viitoarea intalneala (sper sa fie sambata) sa ajung!
sar'na Tumpi k m-ai ratat de la comentarii...dar cred ca imi stii programul

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara,sau ce o mai fi la ora asta,somn usor si altele.Imi cer scuze ca am disparut,dar acum 10 min am intrat in casa si sunt franta,dar ma simt bine,am avut o seara excelenta, meetingul a decurs super ca sa nu mai zic ca am facut furori printre austrieci(na ancule ca te-am intrecut la faza asta cu modestia mea)
Am sa o trec pe puidana pe listuta.
Lachi, fara suparare,dar comentariile nu toate sunt ale mele,parol,pe cuvantul meu de scorpion,intreab-o pe ancuta.

Fetele va pupicesc,merg sa-mi fac baita si sa ma creia o pauzasc si ne "auzim" maine
Diciu ca sa pui pozicilile uita-te cand dau replai la mesaj ca sunt acolo niste date,intre "" iti pui linkul cu poze .Sper ca am fost cat de cat coerenta.Gata acum chiar fug sa ma bag in pat

[Moara Mariei]

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

merci tumpi..felicitari pentru prestatia la meeting...
sa stii insa ca am dat clic pe nume poze si m-a aruncat intr-o pagina ...cannot be displayed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bei eu vreau sa scriu ca merg sa ma dau cu creme si iese alta tampenie, ce se intampla oare???????
creia o pauzasc(de unde si pana unde iese asta in loc de de vreau eu sa zic habar nu am)

[Moara Mariei]

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Va doresc, inca de pe acum, sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut, cu vreme super si sa faceti tot ce vreti voi!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata fetele,Marrina nu am mai ajuns la dentist aseara pt ca nu mai eram in stare am sunat si am anulat programarea.Nu mai pot,ma ustura in git foarte tare si ma simt tare tare nasol,imi venea sa dorm dimineata si sa nu mai vin la birou azi.Marrina nu am incercat cu polidin,am inceput sa iau antibiotice Zanocin+supozitoare Tratal.

Mihaela

Mergi la inceput