Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana81 spune:
Buna viitoare mamici, m-am mutat de la un subiect la altul, se poate spune ca am trecut la alta etapa a vietii- de la miresici la viitoare mamici, vad ca asa au mai facut si altele pe aici. Dar ce sa zic, credeam ca a face copii e foarte usor dar de doua luni ne tot chinuim si nimic......stiu ca totusi e devreme......dar...daca stiam ca nu ramai asa usor nu ma protejam 7 ani :) Am citit ce ati mai scris despre sarcini si sper sa raman cat mai repede. Va pup!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
puiudana2004 spune:
Neata la toate fetele si multumesc de urari.CM nu a venit pana la ora asta(era ceas dimineata,in fiecare luna era la datorie,dar ma doare burtica si deja incep sa ma gandesc sa nu patesc ca si data trecuta.Pana o sa ma duc la ginecolog,o sa iau niste NO SPA.Am avut si o noapte super grea,cu multe internari si acu trebuie sa stau cumintica in pat si sa dorm.Weekend placut si sa auzim numai de bine.
http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA
marrina spune:
Tmihaela Pt. durerile de gat: Homeogene, Homeovox (parca fac reclama; la toate vi le recomand; dar mie mi-au facut foarte bine si nu au efecte secundare, sunt indicate chiar si in sarcina, sunt homeopate) sau Neoangin. Faza cu picioarele in apa fierbinte mie imi face foarte bine daca o fac chiar la primele simptome. Daca iei zanocin pentru anexita si totusi ai racit inseamna ca e un virus si nu poti sa tratezi decat simptomele pana isi face el de cap. Mai ai febra? Bea cat mai multe ceaiuri fierbinti si ia paracetamol. Daca ai anexita sigur te poate ajuta Polidinul. E un vaccin care-ti creste imunitatea.
Acum mai multi ani un doctor ginec. mi-a spus ca am inflamat ovarul stang desi nu aveam nici o durere. L-am crezut pe cuvant. Mi-a dat anticonceptionale 6 luni ca sa se "odihneasca" (citat). Le-am luat. Cert e ca eu sunt sigura ca nici atunci nu am avut nimic. Dar daca tu ai dureri inseamna ca e o problema care trebuie rezolvata. Si eu cred ca e rezolvabila. Cu niste antiinflamatoare (cum e tratulul care contine parca Diclofenac). Urmareste cum evolueaza simptomele si fa un tratament mai indelungat. Si ia ceva care sa-ti creasca imunitatea. Gata, ma opresc ca te-am bombardat dastul.
diciu spune:
salutare frumoaselor...
eu am fost azi sim-am intepat pentru visurologice...si la 3 ma duc pentru secretii si altele...am impresia ca nu se mai termina analizele astea...
pupici si va doresc un week-end minunat....
Tmihaela spune:
Marrina mersi mult de tot pentru sfaturi esti o draguta si o simpatica totodata.Aseara am bagat picioarele in apa calda+sare si dupa aceea direct in patuta.Am luat si un fervex si am adormit instantaneu.Chiar nu am facut polidin pina acum,dr a zis sa vada cum raspund la tratament si mai discutam peste 2 saptamini.Ramine de vazut.
Mihaela
Tmihaela spune:
Fetele gogosarel ma rugat sa va salut pe toate din partea ei si a zis sa stati linistite ca este bine.Ea nu poate scrie deoarece nu are calculatorul ei pina luni.Mersi Marrina sper sa imi revin in wekend.
Mihaela
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!
N-am mai intrat de mult sa scriu , iar acu profit de ocazie si spun bun venit fetelor noi de pe listuta si bebei frumosi si sanatosi celor care au reusit sa devina
.
Eu sunt super stresata la servici
si am o stare foarte proasta din cauza asta, in rest optimista cat se poate
. De abia astept sa plec in concediu si sa uit de toti cei care imi fac zile negre.
Frumoase poze, frumoase fete!!

fetele.
PS. Spuneti-mi si mie unde este restaurantul Cina in Bucuresti, pe ce strada, ca de acolo trebuie sa iau autocarul sa plec in concediu si habar nu am unde este
?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
olguttza spune:
Restaurantul "Cina" este in P-ta Revolutiei, langa Ateneu si fostul CC. Pleci in Grecia,nu? ![]()
Pentru cele care au devenit mamici, multi pupici!
Am trecut si eu prin niste "emotzii" acum o saptamana...dar...doar o dereglare hormonala. Vedem luna asta cum stam ![]()
PS: Mishto poze!!!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana p. spune:
Olguttza saru'mana de raspuns . Da , acolo plec si deja sotul ma streseaza cu drumul ,ca e lung, ca autocarul cum o fi... si alte de-astea, dar la cate am eu pe cap acum numai am timp sa-l aud si pe el cum se vaita.Am zis ca inainte sa-l urc in autocar ii dau vreo 2 calmante si sa ma lase in pace, sa nu ma enerveze pe drum ca fac urat
.
Pupici
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas