Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 5
Tmihaela spune:
Danuta uite adresa exacta si un nr de tel care l-am gasit pe net daca vrei sa intrebi mai exacyt cum este situat.
Restaurant CINA
1-3 C. A. Rosetti Str.
Tel.: 021-310 10 17, 021-310 10 19
Mihaela
olguttza spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Olguttza saru'mana de raspuns . Da , acolo plec si deja sotul ma streseaza cu drumul ,ca e lung, ca autocarul cum o fi... si alte de-astea, dar la cate am eu pe cap acum numai am timp sa-l aud si pe el cum se vaita.Am zis ca inainte sa-l urc in autocar ii dau vreo 2 calmante si sa ma lase in pace, sa nu ma enerveze pe drum ca fac urat.
Pupici
Autocarele sunt bune, curate, cu aer conditionat si TV cu video
Concediu frumos, drum bun si vreme de invidiat!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana p. spune:
Mihaela si tie saru'mana de raspuns si sa te faci bine repejor.
La mine are efect la raceala(gripa) ceaiul cu multa, multa lamaie.
Olguttza m-am uitat pe pozele tale de la nunta si mi-am adus aminte cum eram eu acu'7 ani cand m-am hotarat sa fac pasul al mare, mi s-a zburlit parul pe mine cand am vazut pozele.Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 7 ani de atunci si eu copil inca nu am
.
A ..si am vazut si pozele din luna de miere , scrie-mi si mie te rog pe PM impresiile tale de acolo. Super toate pozele
!!
Pupici
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
dana p. spune:
Am scris amandoua in acelasi timp. Saru'mana.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
osna spune:
ioana81 bine ai venit printre noi si sa stai cat mai putin.si noi tot de 2 luni incercam dar speram sa se intimple in curand.fiti relaxati si nu va ganditi numai la asta.
pentru ca pe strada mea nimic nou,o sa intru mai rar pe aici.pina un alta se apropie facutul de bagaje pentru romania.
va doresc un week-end placut la toate.distractie placuta fetelor care se intilnesc in buc.
v-am pupat
svetlana
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Tmihaela spune:
Olguta frumoase poze,sa fiti sanatosi amindoi.Danuta saru-mina sper sa imi revin mai repede ca parca sunt beata si batuta.
Mihaela
andicu spune:
Salut fetele si eu azi.
Intru si eu in concediu, si cu aceasta ocazie va pup si ne-auzim dupa 02 octombrie, ca miercuri plec in Antalya si pana atunci nu mai am internet acasa.
Dana, concediu placut si tie! sa te intorci odihnita si bronzata (ceea ce-mi urez si mie!
)!
TMihaela, multa sanatate, sa te faci bine repede!
Va
pe toate si sa va vad pe lista de
cand ma intorc !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Tmihaela spune:
Danuta si Andicu concediu placut si sa veniti odihnite si bronzate.Andicu mersi pt urare sper sa imi revin in acest wekend.
Mihaela
martha78 spune:
se pare ca am ratat intalnirea, eu fiind plecata saptamana asta, cand m-am intors si am intrat pe DC am vazut surpriza
Ma bucur ca v-ati simtit bine si sper sa fiu data viitoare prezenta 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

.