Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Salutare la toate aspirantele! Pot sa spun si eu ce tare sunt suparata? zilele trecute am deschis un nou subiect =[imi doresc nespus de mult un bb], insa nu prea ma baga nimeni in seama pe acolo... lucrurile stau cam asa: Dupa multe intamplari cu final nefericit, am ramas insarcinata prin martie-aprilie numai ca in mai am pierdut sarcina

. Dupa laparo, prima luna refacere, a doua stimulare- ovulatie, endometru execrabil

. a treia luna tratament de refacere a endometrului deci fara stimulare, a patra luna stimulare, ziua a 16-a folicul de 24 de o frumusete rara [la mine], endometru 4mm

. Simt ca innebunesc si imi vine sa
cu oricine imi iese in cale! Vestea asta am primit-o ieri, am venit fuguta acasa si am facut totusi un pregnil, apoi am prestat la indicatiile pretioase ale dr. Astazi am facut si o injectie cu gravibinon in speranta ca se ingroasa zgarcitul de endometru si acum astept sa treaca cele doua sapt. de ganduri, incertitudine si stres si poate printr-o minune Dumneezeiasca se produce miracolul desi...
Ideea e ca si eu sunt aspiranta la rolul de mamica si vreau sa ma vad pe lista aia a voastra {asta numai daca se poate}
osna spune:
simonete imi pare rau pentru cele intimplate.iti doresc sa te faci bine si bebele sa vina in curand la toate aspirantele.hai ca intre noi sigur iti va veni optimismul.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
nastad spune:
Buna dragelor!
Sunt cam ametita ca Onitza a avut spectacol de noapte, n-am dormit de la 2 la 4 si la 7 trebuit sa fiu in picioare ca sa plec la serviciu.
Ma bucur tare mult ca suntetzi optimiste!
Va pup!
SUCCES!
Doina si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
MirelaV spune:
neata fetele. io ma simt din ce in ce mai rau. de aseara am febra...cu geanta plina de pastile..si tot ma simt rau..si sunt la birou...
am baut la ceai ieri si azi ce n-am baut de cand ma stiu..dar parca tot tratamentul asta in loc sa imi faca bine..mai rau ma apuca..cine a inventat raceala asta? ![]()
va pup..o zi minunata
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
diciu spune:
Mirela V...imi pare rau...sa te faci bine repede...uite si sotul meu e cu 39 de grade acasa...cred ca e o viroza ceva prin oras...ai grija de tine..mai bine stai acasa...
pupici la toate fetele
...si lasati ca vine ea iar vremea buna!
gogosar spune:
Buna dimineata fetele.
Azi am simt groaznic, am o durere de cap de nici nu vad, cred ca urmez la rand la raceala. Pentru ca si starea generala e cumplita.
Si vremea asta ma calca pe nervi.Azi nu sunt in apele mele.
Va pupic si vb mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele.Ancuta,Mirela hai sa facem un club al racitelor.Eu ma chinui cu ea de saptamina trecuta si tot nu vrea sa treaca,pe deasupra m-am trezit si cu o tuse de magar+durere de oase,cap si ochi.Aseara prin ploaia am fost si la dentist si de bien ce aveam masea noua a si cazut si trebuie sa ma duc iar joi

.
Mihaela
marrina spune:
Mai fetitelor! Va las optimiste ieri si cum va gasesc...
Pai la toate sa va dau retete de viroze???? In loc sa va ganditi la
acum va ganditi la
pentru raceala?
Cine mai vrea idei de tratamente sa ma caute la... cabinetul cu plata...ca eu va tot scriu ce sa luati si nici una n-a zis ca a luat ce i-am recomandat eu (pe gratis). Acum... ca v-am mustruluit destul ...o sa va doresc: INSANATOSIRE GRABNICA!!!

tumpi Te rog sa o bolduiesti pe Codri (nr.7) in listuta aspirantelor ca nu mai vreau indecise pe lista asta!!! MUUUUUUULTUMMMMMESC!!!
dandana spune:
buna la toata lumea!
dragelor, urgent sa-mi spuneti unde gasesc eu TRECID, sirop? ca cica nu mai e dar eu am vazut pe forum fete care iau pt... stiti voi
.. mucus
pup
tumpi spune:
buna ziua la toate fetele.
marina, vaz ca esti pusa ru de tot pe fete![]()
eu din fericire nu am racit,desi mi-a cam intrat frigul in oase de ieri de cand am luat apa la galosi sia cum ii stresez pe colegi ca am dat drumul la AC pe cald.
bine macar ca nu mai ploua ca si asa se circula ca naiba pein oras si eu trebuie sa-mi fac timp sa merg sa-mi fac analizele, dar cred ca daca au program sambata , merg sambata , asa nu mai am nici o grija.
o zi buna va doresc si cu multa caldura in suflet

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta