Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
BraveGirl spune:
Buna fetele...am devenit DOAMNA...am avut cateva probleme la nunta, dar am trecut peste ele si in final a iesit frumos....O sa revin in curand cu poze si povestea nuntii. Sper sa reusim sa plecam miercuri in luna de miere.
Corina
Albumul meu
ratusca1977 spune:
BraveGirl, felicitari si CASA DE PIATRA...asteptam poze si povestea... eu mai am putiiiiinnnnn....
Albumul nostru
Mai am...
dilaural spune:
Salutaaaaaaareeeee....
m-am intors....!!!!!!!!!!!!!!
Am avut o nunta superba...! Promit sa pun poze cat de curand (se lucreaza la acest aspect).
Ziua de 17 septembrie a fost ultima zi frumoasa inainte de ploile alea groaznice. A fost cald si soare...
Eu am fost frumoasa si fericita...
Toti cei dragi au fost alaturi de noi!
La biserica a fost extraordinar! 4 preoti si cor... divin...
Iar restaurantul Casa Iancului il recomand tuturor celor care vor cu adevarat sa manance bine si sa fie serviti ireprosabil! Totul a fost super, extra, mega... Daca va doriti ceva mai "nonconformist" ... acolo sa va duceti!
Ca sa nu va mai spun de honeymoon-ul de o saptamana din Turcia... aici ploua ca la balamuc si acolo erau minim 30 de grade! Ne-am plimbat, ne-am distrat, ne-am iubit, ne-am odihnit... Superb! Fetelor, duceti-va in Turcia in statiunea Bodrum... este de vis!
Cam atat deocamdata... revin cu poze si cu detalii la fiecare topic.
Va pup pe toate! Le felicit pe cele care deja au fost miresici si le urez fericire si numai bine celor care urmeaza...
Daca vreti detalii, daca aveti intrebari... sunt aici!
Dilaural
MariaM spune:
Bunaaaa...
Gata...a trecut ..si cea mai frumoasa zi...super repede...
In afara de timp....care a fost...urattttttttt rauuuuuuu..totul a iesit superrrrrrrrrrr..:)
Am avut si cateva neplaceri....una care este foarte importanta....nasii....de tot rahatul...scuzati limbajul..dar asta este...
si..Cameramanul fotograf...care in drum spre biserica ne-a sunat si ne-a anuntat ca nu poate sa mai vina...
Dar...in afara de asta...totul a fost de vis...
O sa revin cu poze....bineinteles...
Dar sa stiti...ca oricum nimic nu a reusit sa mai strice atmosfera de la restaurant...oamenii care au dansat de au rupt.
DJ Fabian...a fost magnific...stiu ce s-a scris despre el...dar va spun sincer...ca a facut o atmosfera...superba...toti au dansat de au rupt...pana la ultimii mosuleti...
Acum ma pregatesc de nunta iar...duminica sunt nasa....
Va pup...Casa de Piatra la toate fetele,...foste miresici si viitoare..
Maria&Vladut
dana n. spune:
Casa de piatra la noile doamne!
Asteptam pozici!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
dianiana spune:
Fetele mele dragi va pup; ne-am intors si noi (porumbeii) din luna de miere. A fost super! 10 zile in Dubai, o vacanta de vis; acum iar la munca vreau sa va spun ca mi-a fost dor de voi iar acum poate ramanem totusi in legatura noi fetele care am impartasit emotii si temeri legate de nunta;
merg acum sa pun niste poze din Dubai caci vreau sa vedeti ce locuri minunate; sfatuiesc pe toata lumea care poate sa mearga in vacanta acolo pentru ca e de vis; iar daca nu puteti acum, nu-i nimic important este sa gandim pozitiv, nu?! o sa reusiti! ambitie fetele !
va pup si revin cu poze
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Eu am avut un week-end foarte activ in ciuda vremii. Am reusit sa-mi iau capa, manusile si floarea de par si de asemenea si sucurile. Acum mai avem de luat doar costumele.
Ieri am dat examenul auto. Sunt suparata rau ca am fost bleaga si am picat la traseu. Dar asta e, mai incerc.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 18 zile pana la nunta mea :)
ratusca1977 spune:
Mai doamnelor, bine ati revenit pe aici, vrem poze cat mai repede....
Albumul nostru
Mai am...
dianette spune:
wow, dianiana, Dubai .... Frumos, m-am uitat pe poze (cam putinele ) ... Super! Dar eu ma multumesc si cu alte locatii mai apropiate si mai ... accesibile, ca nici pe-alea nu le-am vazut
Fetelor, ma bucur pt. nuntile voastre, si eu sper sa mai tinem legatura.
Si puneti pozeee
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
anangel_lexi spune:
Ce faceti fostelor miresici? Ati abandonat subiectul? parca promiteati ca nu ne veti uita!!! Deci, unde sunt pozele???
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 17 zile pana la nunta mea :)