Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Yrys78 spune:
Casa de Piatara, miresici din acest weekend. Multa fericire, o petrecere superba si momente de neuitat.
Anangel_lexi, ca si la tine, la mine AMR 22 zile. Sa fim sanatoase si fericite
http://community.webshots.com/user/yrys78
Florentina G spune:
Revin si eu dupa o absenta cam lunga....
Intre timp am facut programare la biserica, am ales biserca Sf. Elefterie, cununia va fi la ora 16.00 iar botezul la ora 11.30.
Astazi am cautat pantofi si pentru ca nu am gasit nimic care sa-mi placa ii voi face la comanda si vor fi gata in cinci zile!
Rochita va fi gata numai in trei saptamani va fi crem si sper sa fie exact asa cum am vazut-o in poza!
Va pupic pe toate si urez "Casa de Piatra" tuturor miresicilor din acest week-end si sper ca vremea sa tina cu voi! Petrecere Frumoasa!
Tina si Maya
pozele noastre
Ileana Cosanzeana spune:
Miresicilor din acest weekend: sa fiti fericite si sa va distrati in seara unica a nuntii voastre! Sa dea Dumnezeu sa fie de VIS!!!
http://community.webshots.com/user/elenas21
Florentina G spune:
Ratusco,se pare ca eu sunt ultima miresica din lista, am nunta pe 12 Noiembrie.
Aseara am fost la o nunta la McMonis, a fost frumos, restaurantul a fost decorat de aceeasi firma la care am apelat si eu si mi-a placut mult, arata complet schimbat fata de cum il stiam eu! Plus de asta au avut aceeasi formatie care va canta si la noi si a fost super, au cantat toate genurile de muzica.
Intre timp mi-am props sa nu ma stresez prea tare cu nunta asta, voi lasa lucrurile sa curga de la sine, mai ales ca am "ajutoare" iar eu de acum nu mai trebuie decat sa fac ultimele cumparaturi pentru restaurant si acasa in ziua nuntii pe care bineinteles le voi face cu doua trei zile inainte de nunta!
Va pup pe toate si astept impresii de la cele care au fost miresici in acest week-end!
Tina si Maya
pozele noastre
ratusca1977 spune:
Fetelor, sunt atat de necajita din cauza ploii de afara....
Mai am putin si devin duoamna.....pe 8 sunt singura mireasa din lista, am emotii si de acum o sa am din ce in ce mai mari, voi cum stati cu pregatirile, cu moralul...
Am intrat si in concediu, am la treaba saptamana viitoare....
Florentina sa-ti traiasca fetita...e o dulcica....
Albumul nostru
Mai am...
lili26it spune:
Salutare fetelor!Stiu ca eu intru cam rar pe aici dar as vrea sa va pun si eu niste poze cu nunta noastra,dar din pacate nu stiu cum!Imi explica si mie cineva?
dianette spune:
fa-ti album pe yahoo sau pe altceva si apoi intri in profil si-ti atasezi linkul la semnatura. Astfel o sa-ti apara oridecateori spui (scrii) ceva pe forum.
Succes!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Darria spune:
Lili incepi prin crearea unui album pe yahoo(sau oriunde vrei):
http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done
setezi public, adaugi pozele in album, copii adresa in semnatura ta si gata.
Daca vrei sa apara sub forma unui cuvant: reply with quote pe mesajul meu si vezi la semnatura cum trebuie facut.
noi