Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by mitumac
Ratusca1977 multumesc mult pentru informatii...Sper sa fie bine... stau ca in cusca cu certificatele prenuptiale.
Cu placere...ce e cu certificatele prenuptiale?
Albumul nostru
Mai am...
ralucah spune:
Vrei sa il cer eu??? Ca stii ca io nu sunt rusinoasa
Eu una i-am lasat voalul celei care a prins buchetul, dar asta pentru ca este o prietena pe care o iubesc enorm si imi doream foarte mult sa se marite naibii o data:))) Deci alta situatiune.....si anul asta pe 17 iulie....ghici cui i-am facut nunta!
quote:
Originally posted by flafi
Fetelor, am nevoie de parerile voastre pe urmatoarea problema:
la nunta voalul meu a ramas la domnisoara de onoare, sotul meu vrea voalul inapoi. Mi-e imi e rusine sa i-l cer, desi si eu mi-l doresc inapoi. Mai ales ca relatiile cu domnisoara s-au degradat de atunci. Chiar ma bate gandul sa cam pun mai multe limite in aceasta relatie de prietenie.
E urat din partea mea daca ii cer voalul inapoi? Sa i-l cer sau nu? Daca il cer cum sa fac, o rog frumos sau ii zic sa mi-l dea?
Ce ziceti?
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
flafi spune:
Raluca sarumana!!
M-ati convins! i-l cer! Ca nu ma mai intereseaza daca se marita sau nu!
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
dyadya spune:
Draga mea, ia-ti voalul inapoi! Ce inseamna asta? Maritatul ei nu sta in voalul tau, si apoi oricum nu o sa poarte voalul tau la nunta ei, o sa-si cumpere ea unul care sa se potriveasca cu rochia ei! Prin urmare ce face voalul tau la ea? Se prafuieste aruncat printr-un sertar, si nu vad rostul pt asta! Ca doar nu l-o scoate din cand in cand sa-l poarte prin casa!!!! pe cand la tine, sta alaturi de tot arsenalul de miresica, si , mai stii, poate vreodata te apuca nostalgia sa te faci din nou miresica( o a doua noapte a nuntii nu strica, nu-i asa?!)asa ca voalul tb sa stea la tine. Daca nu vrea sa renunte usor la el, spune-i ca sotul tau are anumite fantezii legate de tinuta ta de mireasa si ca fara voal....e ca fara frisca!!!
Rallu spune:
Uite ca aflu ceva nou.
Ce-i chestia asta cu donsoara care nu mai vrea sa dea voalul inapoi?
Pai ce-i dupa ea?
Ar trebui sa aprecieze ca mireasa e draguta si i-l da si ei sa-l poarte si apoi sa il inapoiezein moemntul cand se termina petrecerea. Nu are nici un drept sa-l pastreze.
Eu mi-as cere inapoi si voalul si buchetul.
Stau si visez la ele un an, ma supar daca nu ies exact asa cum le-am visat eu si apoi sa nu pot sa le pastrez ca amintire?
anangel_lexi spune:
Eu sincera sa fiu nu tin atat de mult sa-mi iau voalul inapoi, poate si pentru ca nu e voalul la care as fi visat. E foarte frumos, delicat, dar...nu e ACELA. Daca mi-as lua voalul inapoi, as face-o numai ca sa-l imprumut unei prietene cand se va marita. Dar aici e alta problema ca nu stiu daca voalul meu se va potrivi la rochita prietenei.
Cat despre buchet, nici nu ma gandesc sa-l cer inapoi. In general imi place sa am mainile libere, asa ca o sa fiu fericita sa scap de el. Vreau doar sa iau 2 trandafiri din el, pe care vreau sa-i duc a 2-a zi dupa nunta la mormantul tatalui meu.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 23 de zile pana la nunta mea :)
dianette spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Dianette sunt foooarrtee dezamagita pt ca mi-a placut la nebunie ce vedeam in sala...asta este....oricum, mersi muuuult de oferta de ajutor: ASA DA FOSTA MIRESICA!!! sa revina pe forum cu ajutor pt urmatoarele crizate!
Mai intai multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Vreau sa va spun ca toate miresele sunt superbe. Doar de-aia ne agitam atata pentru cateva ore din viata. O sa fie bine daca n-o sa fiti obosite si stresate.
dyadya, imi pare rau ca esti dezamagita... Dar daca o sa ai flori si baloane o sa arate bine oriunde. Sala mea era de fapt o cantina pe care o vazusem la multe nunti. Dar nimeni nu avusese huse la scaune. Eu nu stiam ce sa-i mai fac sa arate a nunta. Claudiu al meu n-a fost prea incantat sa dea inca 35.000 de fiecare scaun, (da, 35.000, rectific, stiu ca am zis 40.000 dar mi-am dat seama pe urma ca atata au costat husele), si asta in conditiile in care nu stiam sigur nici cati invitati vor veni. Nu mai spun de altii care ziceau ca sunt bani aruncati (chiar si socra-miu). Dar la urma toti au zis ca a fost super si ca daca stiau nu mai ziceau nimic.
Eu zic ca husele si florile schimba orice incapere!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
dianette spune:
am reusit si eu sa pun si pozele de la nunta si cateva alte chestii. Cred ca am pus cele mai multe poze, nu am stiut pe care sa le scot. Si mai am de recuperat vreo 2 cd-uri de la inca 2 persoane care ne-au facut poze cu aparatura personala
Trebuie sa ne luam acum de scos si pe hartie, ca asteapta lumea. Ieri am fost la Expo Flora (Herestrau) cu cameramanul care ne-a filmat la nunta si ne-a mai "luat" cateva cadre alergand prin parc... (se uita lumea la noi ), dar sper sa iasa frumos. Abia astept.
Avem atata treaba... umblam dupa mobila ...
Uf, dar eu ma iau cu ale mele, si voi sunteti stresate cu cautat pantofiori, cravate etc... Noi le-am terminat pe toate in ultimele zile. Totusi nu va sfatuiesc sa faceti la fel .
Pupici!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
ratusca1977 spune:
Lucia-Mihaela, Irene, Sisimop, Floarea de colt, LadyC, BraveGirl, MariaM, sa aveti o nunta frumoasa, o zi cu soare, distractie maxima si belsug.
CASA DE PIATRA!!!
Albumul nostru
Mai am...
anangel_lexi spune:
Miresicilor din acest week-end Lucia-Mihaela, Irene, Sisimop, Floarea de colt, LadyC, BraveGirl, MariaM casa de piatra, o zi insorita fara pic de stres, o nunta de vis si multa fericire pe viata!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 22 de zile pana la nunta mea :)