gradinita Mens Sana

gradinita Mens Sana | Autor: cheliuta

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor!
Va rog sa-mi datu si mie ceva pareri despre aceasta gradinita.Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Am vizitat aceasta gradinita. Pare ok dar mie nu mi a placut manerul.Este fost sportiv si se comporta militareste ... cel putin cu parintii (sotul meu a fost socat de comportamentul lui...). Nu a fost ceea ce se cheama mitocan ci doar ceea ce se cheama necioplit.

In schimb ideea este f buna, gradinita este curata si daca acolo se intampla ce zicea manerul totul poate fi splendid.
Noi am zis sa mai cautam alta gradinita pt ca nu riscam ... fata noastra este cam sensibila si un comportament cazon poate sa o faca sa fuga rapid de orice fel de gradinita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am citit pe site ca le da copiilor alimentatie ovo-lacto-vegetariana. Deci... carne nu ! Pe parinti nu-i intreaba daca sunt de acord sa tina copiii la regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cheliuta spune:

Saluut!
In primul rand multumesc pentru raspunsuri. Subscriu la atitudinea tipului, dar in ceea ce priveste meniul, daca se cunoaste acest lucru de la inceput,ma gandesc ca este o conditie sa alegi gradinita. Oricum e mai nasol sa afli dupa ce ai platit.
Poate ne mai ajuta si alti parinti care au sau au avut copii acolo.
Pupici dulci si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Personal n-am avut fata acolo, insa cunosc pe cineva care a lucrat acolo si a ramas cu o impresie proasta, in sensul ca (,) copiilor nu li se ofera ce ar trebui raportat la cit platesc parintzii. Am fost shocata pentru ca site-ul lor imi facuse o impresie buna (in perioada cind eram si eu in cautare de gradi). Succes la testarile de gradi pentru copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cheliuta spune:

Ce anume te-a shokat Jackie? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

sotul vrea sa-si dea pustoaica la gradinita in toamna, cand va avea 2 ani. deja a platit taxa de inscriere (care reprezinta taxa pentru o luna cred) dar vad ca parerile voastre nu sunt tocmai pro, ma rog subiectul este destul de vechi, poate s-au mai schimbat treburi pe acolo: aveti vesti proaspete? Cine mai are copilul inscris aici? Sunteti multumiti/nemultumiti? Va multumesc anticipat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mihaela - as fi vrut sa te pot ajuta cu o informatie mai concreta, dar din pacate nu iti pot spune decat impresia proprie (si a unui alt cuplu de parinti care au trecut pe-acolo). managerul a vorbit cu noi de la fereastra etajului 1 (noi eram in curte), nu ne-a lasat sa vizitam gradinita si ne-a si apostrofat ca fetita noastra e prea mica, spunandu-ne "ce sa fac eu cu ea?" pe prietenii nostri i-a tinut in poarta, nu i-a lasat nici macar in curte. comportamentul managerului iti poate spune multe despre gradinita (desi exista si reversul, manageri care stiu sa prezinte lucrurile roz, chiar si atunci cand serviciile sunt proaste).
si noua ne-a placut foarte mult site-ul dar dupa vizita acolo, am sters gradinita de pe lista.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu am auzit despre gradinita aceasta lucruri...rele. O prietena care si-a retras fetita de acolo mi-a spus ca sunt foarte severi cu copiii.

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu era cat pe ce sa imi dau copilul acolo, ceea ce m-a oprit a fost pretul (caci sunt un pic incurcata cu banii acum), am vizitat, am vorbit cu dl manager e cam dus cu capu' ... mie de exemplu mi-a spus ca primul lucru pe care il invata copii acolo la capitolul sport este "cum sa cada pe jos" daca ii impinge cineva!! ceea ce initial m-a socat, dar sotul meu (care a facut foarte mult sport) mi-a spus ca e perfect!! ca trebuie sa stie copilul cum sa cada pe jos fara sa se dea cu capul de podele!! Are un loc special "de cazut pe jos" umplut cu bureti din aia care ii vedeti prin salile de gimnastica, sigur nu pateste nimic daca se arunca pe jos acolo.

Mai am si o colega de serviciu care si-a dus fetitza o zi si a luat-o plangand de acolo ca s-a speriat copilul de dl profesor!!

Am vizitat in amanunt gradinita si mi-a placut, au materiale didactice ok, am vazut si materialele facute de copii si erau ok, ce nu am vazut era bucataria. Toaletele copiilor sunt separate de ale personalului si sunt bec de curate, dormitorul la fel, e f curat.

Si am mai observat ca majoritatea copiilor sunt baieti!! Eu l-as duce pe al meu daca ar fi un pic mai rezonabil cu banii, ca e tot baiat si oricum se va snopi in bataie cu colegii la scoala, de ce sa nu incerce si la gradi?? dar .. e cam scumpa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va referiti la gr de langa ambasada chineza?
eu am fost profesoara de pian acolo dar pentru fff scurt timp, educatoarele mi s-au parut ok(in timpul cat am stat eu), spatiu si materiale didactice super ok,preturi super mari si dl manager este de proasta calitate...pacat are f mult de pierdut...el nu vrea calitate ci doar sa-i iasa cat mai multi bani...poate ca eu sunt subiectiva totusi fiindca am avut probleme cu el(angajase pe cineva in paralel cu mine, tipa nefiind profesoara de pian si mi-am dat seama fiindca cei mici cantau cu digitatia pentru alt instrumentcand i-am spus a zis...pai da...dar d-ra ne ia mai ieftin...i-am explicat ca nu intotdeauna ce este mai ieftin este neaparat mai bun) si i-am spus ca in cazul de fatza eu nu mai vin, tot ce-i invatzam eu pe cei mici era stricat de altcineva...asa ca am renuntzat...era atat de nervos ca abia, abia mi-a platit orele pentru care lucrasem.
poate ca nu-si are rostul povestioara mea aici, poate am fost rea dar numai cand vad ceva despre gr asta ma apuca
numai bine

monica

Mergi la inceput