mi-a furat subiectul.....?!?!

mi-a furat subiectul.....?!?! | Autor: ANDREEABANICA

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Sunt furioasa si pe buna dreptate,zic eu....Am deschis cu ceva timp in urma un subiect la Cabintul de psihologie;s-au dat raspunsuri si s-a ajuns la pagina 10,in timpul acesta eu eram in vacanta si nu aveam acces la net,buuuuun,ma intorc intru pe DC si ce sa vezi...surpriza...subiectul meu trecuse la partea a doua,ok as fi zis daca l-ar fi schimbat un moderator,dar l-a schimbat un membru(Pegasis),care nu are acest drept....acum ea apare ca titular de subiect si nu-mi place deloc.....mi-a furat subiectul si-l vreau inapoi!!!!

Cum a reusit sa treaca la partea a doua,daca nu e moderator?
Va rog un raspuns,fiindca nu mai inteleg nimic.

...este vorba de subiectul:"Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti".

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

... si gestul asta te scoate din mintzi ?

G.

p.s. o sa intreb un moderator de la acea sectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

joxy,joxy......faci haz de necaz,ha si asta pe nervu' meu...bravo tata,fa....dar si ajuta-ma cumva...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Probabil lui Pegasis i-a placut/ folosit subiectul si ca atare a interesat-o continuarea. Ar trebui sa te bucuri, nu sa te superi. Si in nici un caz sa nu consideri ca e un furt. Pentru ca nu e:-)
Si mai exista si a doua posibilitate. Si anume: subiectul s-a lungit si unul dintre moderatori l-a splitat. Ca atare partea a doua putea fi "deschisa" de absolut oricine (chestie care depinde de unde face modelatricele click) caz in care ii datorezi scuze lui Pegasis.
Tasta bate coasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Andreea, multa lume a observat ca la 10 pagini sub se inchide si incepe partea a II-a, aIIIa etc. Exista numeroase subiecte la care fetele deschid urmatoarele parti pt ca ele sunt implicate in discutie si sunt mai pe faza decat moderatorii. Sunt convinsa ca Pegasis a incercat sa usureze accesul la subiect si nu sa-ti fure subiectul.
Sincer nu cred ca ai de ce sa fii suparata. Urmareste sb si cand ajunge la 10 pagini deschide tu noul capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, uite un exemplu.
Noi avem un subiect la Zona Artelor, Ortodoxie, cand ajunge la 10 pagini cine e prin zona dechide un subiect nou.Nu trebuie sa fii moderator pt asta.

si eu cred ca ce-a facut pegasis denota chiar respect pt subiectul tau!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu am mai deschis uneori subiecte, care nu erau incepute de mine... si nu sunt moderator... Dar nu m-am gandit ca ar fi o problema... Undeva citisem ca subiectele care au continuari au 10 pagini, dupa care se deschide partea a doua... a treia... etc.

Rog moderatorii sa imi spuna daca am gresit... nu mai fac... Nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi vreo problema... Daca am observat ca nici un moderator nu deschide urmatoarea parte a unui subiect, am deschis eu, gandindu-ma ca poate nu au avut timp sa obs. ca s-a ajuns la pag. 10 si ca daca mai raspunde careva se trece la pag. 11.

Andreea eu nu consider ca Pegasis ti-a furat subiectul... doar l-a continuat...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

da,aveti dreptate,nici macar eu nu mai cosider ca l-a furat....renunt...n-are nici un sens subiectul asta pana la urma,asa ca va rog sa-l inchideti.....

Pegasis,sorry,.

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

sunt sectiuni unde subiectele care depasesc 10 pagini au parte de un nou capitol, iar alte sectiuni unde lasam sa curga pana la 20 de pagini pana deschidem partea urmatoare.

uite o ca sa numai fii suparata.

si inchidem si subiectul conf cererii tale.

Freia si Alexa

Mergi la inceput