Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Xandra ce voinicutz ai tu acolo! Felicitari!

Tania ce bine ca ai scapat de exament, wow si ce calificativ bun, felicitari!!!
Poate scapi si de soacra si o muti in alt oras…

Anda stiu...si mie imi place..pasta aia...nu am mai prizat de vreo citeva zile...

Ina si bebelusha 28+

Mergi la inceput

Sint tare curioasa daca vom scapa de ciudateniile astea dupa nastere, fiindca atunci iti dai seama ca nimic nu ma va mai putea opri si probabil voi ajunge sa stau cu sticlutza de benzina in geanta...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ziua buna fetele!
Ma simt mai bine azi.Intr-adevar nu am putut avea dureri din cauza nospa-ului,cind de fapt el le calmeaza.Am stat linistita in pat si au trecut.Sint asa de geloasa pe voi cele care mergeti cu tati la ecograf sau la cursuri.Ce sentiment frumos trebuie sa aveti cind ii vedeti satisfactia pe fatza.
Corap care e de fapt metoda prin care ai prezis tu fetitele sau baieteii?
Ina,Monet,Simina, eu nu imi revin.Cum se poate sa fie doctorii de acolo asa de indolenti?Aveam impresia ca pe la voi totul merge struna.La capitolul ''bagat in buzunar'' cum e?
Ina, sa fii tu sanatoasa ca nici in provincie nu se gasesc materiale de doamne ajuta.Eu vreau o draperie bleu-marin pt camera de bebe,dar nici poveste.Tot asa cu fir stralucitor sau te miri ce pupeze desenate gasesc.
Eu mai am azi si maine zile de relaj,apoi intru in focuri cu zugravitul,desi casa imi e deja cu susul in jos.Azi am stat pe acasa pina la 11 si niste vecini ai mei fac aceeasi manevra.Cred ca m-am imbolnavit de nervi auzind toate bocanelile alea.Ma intreb ce fac cind incep la mine.
Apropo de cezariana indicata sa aleasa,cum e cu lactatia dupa o astfel de nastere?Am inteles ca nu prea este sau e slaba.Am o prietena care la 2 saptamini de la cezariana nu mai are late deloc.
Relativ la animalute,se vede treaba ca nu e chiar o problema convietuirea cu ele.Eu am o canisha alba,pitica,f jucausa,dar care nu cred ca s-ar atasa de copil.Asa am eu impresia.Ar fi mai degraba geloasa.Am avut atitea necazuri cu ea.Si ea a nascut cu cezariana.

25+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Haioase sunteti fetelor cu solutiile astea! Peste vre-o saptamana o sa aflu si eu daca imi plac astfel de mirosuri ca va incepe sotul sa vopseasca prin casa si sa te tii!

Anda cred ca aveti treaba, si eu am treaba dar...tot am chef de o iesire in grup! Deci cine vrea sa ne dea de stire!

Diana 31+

Mergi la inceput

Leea ma bucur ca ti-este mai bine!
In ceea ce priveste spagutza pe aici, nu am dat si nici nu am auzit pe nimeni, stiu ca nu se practica acest obicei si este cat se poate de bine, asta ar fi acum, in durerile nasterii, sa stau sa alerg dupa asistentele care intra/ies de pe tura ca sa ma asigur ca primesc ingrijirea necesara.
Cred ca s-ar simti jigniti, oricum.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, eu as vrea la intalnire. daca o sa pot ajunge cand stabiliti voi, ajung. daca nu, asta e. la mine nu exista program liber, iar cu andrei nu pot veni.

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna fetelor!Sunteti prea rapide pentru mine.Eu inca mai lucrez si cel putin saptamana asta am stat in fiecare zi cate 10 h la birou.BB era terminat, nici pis nu a zis!

Mergi la inceput

Ma pun si eu pe scris acum, la spartul ... zilei!Dupa care plec acasa sa mananc, altfel nu stiu ce se intampla!

Ref. la durerea de spate, o aveam inainte de a ramane gravida, dar o simteam numai daca stateam in picioare sau aplecata sa spal vase ori sa fac altceva.Dupa ce stateam la bucatarie cateva ore nu mai imi simteam spatele de durere.Oricum, treceau repede iar in perioada cand mergeam la sala nu aveam aproape deloc dureri-deci sunt corelate si cu pozitia corpului.Durerea de spate este in mod clar favorizata de inaltime si de picioarele lungi.
De cand sunt insarcinata spatele ma doare mai tot timpul, nu f. tare, mai ales ca nici nu mai fac munca in gospodarie.Dar sotul meu s-a obisnuit si tot timpul in face un masaj sau imi mangaie spatele si imi ia cu mana toata greutatea.Daca nu e el, o rog pe mama.Dar masajul atenueaza!

Nu imi aduc aminte ce fel de dureri de spate aveti voi-scuze , dar sunt cam uituca!Imi scrii din nou?

Mergi la inceput

Hai ca mai vroiam sa zic ceva!

Mie mi-a spus dr. sa iau nospa 3/zi obligatoriu!Am luat folii intregi pana acum.Este cel mai indicat antispastic, iti relaxeaza burta si nu mai simti dureri si contractii.

Ref. la arsuri, mie imi provoaca arsuri bauturile acidulate, inclusiv apa minerala si alcoolul.Iau doua inghitituri de lapte si imi trec.Dar am grija sa nu mananc prajeli si tocaturi!

Ref. la nasterea naturala cu epidurala, am citit un pol aici pe forum, nastere naturala versus cezariana.Procentul era cam asa:54%normala, restul cezariana.Iar cele care au nascut natural, aproape toate au avut epidurala!Eu sunt pt. nastere normala si ma pregatesc pentru asta.Si nici nu mi-e frica!Sic!

Ilenutza si bb 28+

Mergi la inceput

Deschisesem ieri un subiect ref. la participarea taticilor in salile de nasteri...dar a fost mutat... m-ar fi interesat parerile voastre:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57487

In alta ordine de idei am sunat la laborator si mi-au spus ca rezultatul testului de glucoza este bun.
Ura! deci nici urma de diabet!

Pupicei,
Ina si buburuza mica

Mergi la inceput