Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)
Raspunsuri - Pagina 7
xandra28 spune:
mai fetelor, pana la urma n-am intzeles... a trecut proiectul asta cu 3 milioane????
eu credeam ca a ramas in picioare cel cu 8 milioane, nu asta!!!!!!
nu mai intzeleg...
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
mandyksch spune:
Probabil ai vrut sa dai alt link. A ramas valabila treaba cu 8 milioane.Am citit ieri si in EZ.
Mandy, 32+
tania-z spune:
Mai fetelor, link-ul dat de JOY este spre un articol din luna iunie 2005 (se vede la comentarii).
Eu am vazut la stiri ca s-a aprobat de la 1 ian 2006 indemnizatia de 8 milioane, iar din ianuarie 2007, aceasta va fi defalcata pe 2 sume: 6 milioane - indemnizatia mamei si 2 milioane alocatia copilului.
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
xandra28 spune:
hai mai fetelor ca m-atzi bagat in boala!
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
tania-z spune:
Am gasit si stirea pe hotnews:
Indemnizatia acordata mamelor va fi de opt milioane din 2006
De anul viitor indemnizatia lunara acordata mamelor pentru cresterea copilului va fi de opt milioane. Insa de acesti bani vor beneficia doar mamele salariate, care au contribuit la asigurarile sociale, a confirmat ministrului muncii Gheorghe Barbu. Presedintele BNS, Matei Bratianu considera aceasta masura o discriminare.
Mamele care decid sa se intoarca la serviciu, vor primi alocatie doar 3 milioane de lei, la care se adauga salariul.
Vestea proasta este ca mamele fara serviciu vor primi alocatie abia din 2007, cand indemnizatia se va imparti in doua: 6 milioane alocatia propriu-zisa, de care vor beneficia parintii salariati, si 2 milioane alocatia de crestere a copilului.
De aceasta vor beneficia insa toti copiii, inclusiv cei ai caror parinti NU lucreaza.
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
cristinamh spune:
fetele, calmati-va
articolul dat de joy e intr-adevar prima varianta, dupa care a izbucnit scandalul
ca sa nu intru in amanunte acum, cititi aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57500
cert e ca deocamdata nu e nimic aprobat!
Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
Sa nu dati cu pietre, acum am apucat sa ma uit si eu pe el, dar se pare ca este varianta veche....SCUZEEE. La-m primit si ca tantaloaica l-am trimis mai departe si eu....Mai fetelor, mi-e cam rau...sunt ametita, abia pot respira, daca trag aer mai adanc in piept obosesc si parca lesin.... Transpir mult, simt ca-mi frig picioarele...si abia pot tine ochii deschisi. Si nu-i de raceala, ca ma apasa rau pe piept si nici BB-ul nu-i asa avtic ca zilele trecute...
joy + bocanila28+
joy04 spune:
Inca o data scuze....acum am vazut reactiile voastre...
Multam ca nu ati dat cu pietre........
joy + bocanila28+
dordia2000 spune:
Nimic despre INTALNIRE? Chiar nu e nimeni care sa vrea?
Imi pare rau atunci!
Va pup Diana 31+
anda77 spune:
dordia si lavi02, nu e ca nu vrem, ci ca aveam treburi. cel putin eu.
tania, multe felicitari pt. inchiderea seriei de examene. ce an de doctorat esti tu? sti ca te intrebasem despre proceduri luna trecuta, dar eu nu m-am mai inscris pt. ca nu mai era timp sa caut indrumatorul (mai ales ca eu l-as vrea pe ala de la lucrarea de diploma, care este si un idol de-al meu la drept financiar, Andrei Drosu Saguna, ori la asta nu te poti duce in ultimul moment), sa fac o lucrare sa pregatesc exam de lb. straina etc.M-am trezit tarziu si anul asta! A ramas pentru la anu'. sper ca nu la anu si la multi ani..:) anul viitor o sa ma pregatesc din primavara pt. admiterea asta.
ina, poti sa ma incluzi in clubul tau, al "narcomanelor"...azi, toata ziua, am "prizat" din pasta corectoare de pe birou. foooaarte frumos miroase..... ce lucruri ciudate se intampla si cu corpul asta...
http://community.webshots.com/user/anda1977