Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)
Raspunsuri - Pagina 6
mandyksch spune:
Buna fetelor, azi am avut un program de somn pana mai tarziu, caci dupa ce m-am trezit azi noapte de trei ori pt pipi (ultima oara pe la 5 dimineata) n-am mai putut adormi ca a vut bb program de inviorare, mi-a tras niste suturi ca la un moment dat am avut senzatia ca efectiv vrea sa iasa din mine, ca il "pierd", parca dadea cu capul in jos, sau am avut doar senzatia?
Ripley, incet-incet imi revin, imi gasesc de lucru prin casa, mai ies prin oras, mai merg pe la mama, dau iama prin magazine si fac cumparaturi pt. bb
lavi02 spune:
Subiect:Intalnire in Bucuresti
1. Cine vrea sa vina?
2. Unde?
3. Cand?
Pana acum au declarat ca ar veni: lavi02, Dordia, Joy.
Eu am nr de telefon de la Corap, Noki Lara, Lavi, pot sa le intreb, dar le-as suna daca se stabileste ceva.
Dienuta? (ca ai mai fost) Anda77?
dordia2000 spune:
Mandy ce bine ca iti revii! Si eu mi-am revenit aproape complet si acum m-a cuprins o leneee! Am chef de atat de multe dar nu imi vine sa ma apuc de nimic! Pupici si sa-ti revii repede da?
Diana 31+
mandyksch spune:
Ce desteapta sunt i-am dat trimitere la mesaj
Revin deci, Ripley, cam prin ce zona a Clujului ai biroul-da-mi un reper, ca denumirile de strazi nu le prea stiu. Legat de anestezie si eu mai am dilema aceea cu anestezie generala sau rahi-epidurala la cezariana. Mie sincera sa fiu mi-e frica de cea generala, medicul mi-a zis ca este o problema pe care trebuie s-a discut cu anestezistul pt. ca el e specializat in domeniul acesta.
Lavi02, f. faine citatele pe care mi le-ai dat , imi reamintesc constant cat de sinceri si nevinovati sunt copii. Sincer, nu sunt stresata in mod deosebit de kilogramele astea, mai ales daca ele se pun acolo unde trebuie pe bb, si daca bb se dezvolta normal totul e in regula. Si apropo de centura abdominala, am vorbit cu mai multe mamici si si ele erau convinse ca e mai bine fara, caci trebuie lasati muschii sa "lucreze".Nu cred ca voi purta. Voi face exercitii imediat ce voi fi refacuta dupa cezariana.
Ina, sa stii ca si eu am senzatia cateodata ca "pierd" copilul, ca efectiv il scap intre picioare, nu de multa vreme dar e totusi o senzatie cam ciudata. Oare om avea si noi probleme cu colul?. La ultimul control in august era inca OK.
Mirela Anca, sa ai gija de tine si de bb.Important este ca stii ca el e in regula acum si stii deja si AMR-ul.Iti tin pumnii.Lasa ca ne revenim si dpdv financiar, daca trebuie cumparate acele medicamente le vei cumpara.
Tania, ma bucur ca ai lasat in urma examenul, m-am tot gandit cum ai avut putere sa stai si sa mai si inveti, cred ca eu nu as fi avut nici rabdarea nici ambitia necesara.
Deocamdata, va
Mandy, 32+
dordia2000 spune:
Eu vreeeau Lavi! Dar unde? Si cand?
Cred ca azi in nici un caz nu se va putea! Mai bine pe saptamana viitoare sa ne strangem mai multe! Sau cum vreti voi care ati mai fost! Chiar sunt dornica sa va cunosc!
Diana 31+
tania-z spune:
Mandy, multumesc de aprecieri, doar ca ... n-am prea avut nici eu rabdare, eram cu gandul tot aiurea, in special la bb .
Acum m-a sunat secretara si mi-a spus calificativul: FOARTE BINE! Acum chiar pot rasufla usurata!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
mandyksch spune:
Dordia, senzatia aceea cu as face atat de multe dar parca nu-mi vine sa ma apuc de nimic mi se pare f. cunoscuta, si cu lenea la fel.. Si eu mai am destule de facut acasa, dar multe chestii nu le pot face decat cu tati si cum el pleaca dimineata pe la 9 si vine pe la 9-10 seara, trebuie sa le aman pe week-end. Iti multumesc pentru incurajari si tu ai grija de tine.
Mandy, 32+
maria_alexia spune:
Tania, felicitari pentru examen, bine ca a trecut si el!
Fetelor din SB, maine se cam prefigureaza o intalnire de mers la cumparaturi, nu ? Aveti mail.
Xandra, cum mai e vremea & soarele & apa pe la mare? Sapt. viitoare am concediu si, daca reusim sa terminam si santierul mai repede, tare ne bate gandul sa dam o fuga
Maria & bebik din burtiq
joy04 spune:
/www.jurnalul.ro/articol_1118/proiect_de_lege_care_starneste_scandal.html
salutate....abia acum am putut intra si eu ca parca toata lunea la servici trage de mine....
Si eu parca numai pot....
joy + bocanila28+
xandra28 spune:
maria alexia, vremea e ok, ca de inceput de toamna, dar o toamna foarte calduroasa, cred ca ar fi mishto sa venitzi, dar nu te sfatuiesc sa intri in apa, cred ca deja e rece.
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png