Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Rallu
Uite Kreliuta ca facui si cinste...si nu asa cu bomboane, masline ci cu INFORMATII.
Nu-i acelasi lucru dar buun si asa.
Nu?

Bun si rece...bun si cald!

E bun, bun!
Auzi, te gandesti cumva la servetele persoanlizate....etichete pentru vinuri...treburi d'astea????

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mda...m-as gandi eu la multe dar din pacate trebuie sa ma limitez la cat ma tine portofelul...parintilor (ca de, eu fosta studenta, pana gasesc de lucru, mai greu).
Pt. servetele...ma gandeam sa-mi fac o stampila frumoasa cu initialele noastre. Cumpar un snop bun de servetele din Metro (Carrefour, etc) si le stampilez intr-un colt. Ideea nu e originala, am luat-o tot de pe forum si mi-a placut. Ieftin si eficient.
Etichete pt. sticle nu prea am de ce sa fac pt. ca vinul va fi productie proprie, venit de prin Vrancea (regiunea viilor), oricum n-o sa stau sa-l imbuteliez cand il scot din butoi. Probabil v-a fi servit la mese in carafe.
Eu vreau sa fac un mic cadou pt. invitati, eventual cu moacele noastre simpatice pe el, data nuntii, etc. Ceva ce sa ramana ca sa-si aduca aminte.
Nu agreez ideea cu marturiile bomboane. La cate nunti am fost, sincer, nu le-am mancat niciodata si nici nu m-au impresionat.
Banii pe care i-as da pe bomboane plus inca ceva...cumpar o chestie palpabila. Am vazut tot pe forum niste mini-Cd-uri imprimate cu muzica si serigrafiate cu fetele mirilor. Mi-au placut la nebunie.
Ceva de genul asta vreau si eu.
M-am interesat si am ajuns la pretul de 50.000 lei (minim) per CD.
Ma duc azi la RomExpo poate gasesc mai ieftin sau poate imi vin si alte idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

vinul va veni de prin Vrancea (regiunea viilor), oricum n-o sa stau sa-l imbuteliez cand il scot din butoi. Probabil v-a fi servit la mese in carafe.

Asta si la noi e o varianta... si unde mai pui ca e mai greu de ... sparlit... cine sta sa-l puna in sticle, cu palnia ?...
Dar... cre' ca-l luam la sticle... si face un coleg de-al puiului etichete... ca ala e mort dupa PC-uri... lui sa-i dai sa lucreze... si... degeaba ! Si mai vine si la nunta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna ziua miresici!

Nu-i asa ca m-ati uitat de tot??
Am fost tare ocupata la servici...si daca 3 zile nu apucam sa intru, apoi imi lua alte 3 zile sa citesc tot ce ati scris voi, si tot asa...
De citit am reusit si eu acum sa ajung si eu "la zi" cu ce ati mai scris.
Am vazut ca ne-am inmultit tare, si pana la anu' mai e...
Bun venit noilor miresici!!!

Noi intre timp n-am mai facut nimic, astept un raspuns de la un restaurant unde va merge cineva care-l cunoaste pe patron sa trateze, asa ca actionam cu "pile"
Problema e ca noi am facut un calcul si au iesit in jur de 80 de invitati, iar astia pe la restaurante zic de minim 100, altfel nu ne rezerva sala...dar am stat noi si ne-am gandit ca asta e, odata ne casatorim, platim 20 de portii in plus daca trebuie, dar facem unde vrem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

si era sa uit vestea:
Am fost in orasul lui natal si am anuntat-o pe mama lui !!!
Fetelor, a fost super emotionant, a inceput draga de ea sa planga de emotie si mi-a zis ca m-a placut de la inceput si ca ne doreste tot binele din lume, ca ne potrivim extraordinar...
Am o soacra super !!!
E o femeie atat de blanda si de buna si de calda...nu am vazut-o niciodata vorbind cu nimeni altfel decat cald...sunt super-super incantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si noi, tot cu vinu-"n traista" vom veni....si il vom pune in carafe din alea din sticla...si oricum, am mai zis eu altadata....pentru nunta, cel mai bun e vinul de tara facut klumea, slab alcoolizat, care se poate bea nefacut shpritz......si pe de alta parte, sa strici bunatate de vin imbuteliat...cu apa...pai...nu te-apuca alte alea??
cat priveste marturiile.....si eu ma gandeam la un miment dat ca ar fi misto niste lumanarele parfumate.....dar, de unde oare...in afara de obisnuitele Cora, Metro, Selgros.....si cu cat....??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi nu prea am mai reziolvat nimic cu nunta.
am fost doar in Bucuresti la Kirio- bijuterie, si am ramas tablou, doamne cat de frumoase sunt verighetele!!!!!
Scumpe dar merita toti banii!!!
Mai bine iau rochita mai ieftina si luam niste verighete misto.
mai am de pus ceva poze, dar cele 30 puse le puteti vedea in albumul: Creta sept.2005.

poze
gio si bb Marco 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alinush2005
Noi intre timp n-am mai facut nimic, astept un raspuns de la un restaurant unde va merge cineva care-l cunoaste pe patron sa trateze, asa ca actionam cu "pile"
Problema e ca noi am facut un calcul si au iesit in jur de 80 de invitati, iar astia pe la restaurante zic de minim 100, altfel nu ne rezerva sala...dar am stat noi si ne-am gandit ca asta e, odata ne casatorim, platim 20 de portii in plus daca trebuie, dar facem unde vrem noi!

....hm..chiar nu merg "omeniti" (cum a zis o miresica )...mai ales ca va duceti "cu pile"??? Nici oi nu vom avea capacitatea minima a restaurantului, ci sub...dar nu ne-a impus nimeni numar minim de tacamuri pentru plata...evident ca le vom da ceva...si evident ca ei se asteapta sa primeasca...daca stai sa te gandesti, la o astfel d enunta...cu pile...restaurantul, facand un astfel de favor si nefunctionanad la capacitatea maxima..el pierde, deci...serviciu contra serviciu....
pana la urma...hai, ca nu platesti alea 20 de meniuri...dar platesti 10, sa zic, si se considera spaga pt personal...nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

La Intermacedonia platesti minim 180 de meniuri, no matter cati invitati ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am plecat acasica.
am pus pozele, in albumul Creta-sept. 2005.
sper sa va placa.
pe maine.
o seasra placuta.

poze
gio si bb Marco 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:

[quote]Originally posted by krelia

[quote]Originally posted by Rallu
Pt. servetele...ma gandeam sa-mi fac o stampila frumoasa cu initialele noastre. Cumpar un snop bun de servetele din Metro (Carrefour, etc) si le stampilez intr-un colt. Ideea nu e originala, am luat-o tot de pe forum si mi-a placut. Ieftin si eficient.
Etichete pt. sticle nu prea am de ce sa fac pt. ca vinul va fi productie proprie, venit de prin Vrancea (regiunea viilor), oricum n-o sa stau sa-l imbuteliez cand il scot din butoi. Probabil v-a fi servit la mese in carafe.
Eu vreau sa fac un mic cadou pt. invitati, eventual cu moacele noastre simpatice pe el, data nuntii, etc. Ceva ce sa ramana ca sa-si aduca aminte.
Nu agreez ideea cu marturiile bomboane. La cate nunti am fost, sincer, nu le-am mancat niciodata si nici nu m-au impresionat.
Banii pe care i-as da pe bomboane plus inca ceva...cumpar o chestie palpabila. Am vazut tot pe forum niste mini-Cd-uri imprimate cu muzica si serigrafiate cu fetele mirilor. Mi-au placut la nebunie.
Ceva de genul asta vreau si eu.
M-am interesat si am ajuns la pretul de 50.000 lei (minim) per CD.
Ma duc azi la RomExpo poate gasesc mai ieftin sau poate imi vin si alte idei.

Legat de marturii....ma gandeam si eu la alte variante decat clasicele bomboane, dar am ajuns la concluzia ca-i prea scump... Cu bomboane am facut un calcul si a iesit asha... un patratel de tull: in jur de 1000 lei....daca punem 2 la o marturie iese 2.000/ marturie.... Panglica iese cel mult 1000/bucata... mai is bomboanele vreo 2000/marturie daca luam la galeata din Metro...Mai punem si trandafiras eventual 4.000/bucata...Deci iese 9.000/marturie... Plus hartiutza cu numele si logo, care nu se pune ca facem noi si iese ieftin tare In concluzie, la pretul asta nu mai gasim nimika...Si cum avem vreo 300 de persoane, mai mult nush daca ne permitem pt marturii.... oana, n-am facut inca pozici cu modelele...ca n-am un digital la indemana....ii la iubi si tot uita sa-l aduca...dar promit ca fac

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput