Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 27
BlueEyes spune:
Inca ceva fetele... Shi noi avem vin si tzuica din productie proprie... Inca nu stim daca ne lasa la restaurant sa ducem... Teoretic nu se poate, dar cu pile...speram sa putem... Socrul meu drag si iubit...dupa ce am zis eu ca nu are ceva idee...in legatura cu ambalarea acestor bauturi... m-a si dus la o fabrica de bauturi... a vorbit cu un prieten de-al lui...si a zis ca-i de acord sa ambaleze cu produsul nostru... Deci ne pune in sticle frumoase....care la ei implicit are ceva eticheta cu numele firmei si o panglica tricolora. Nu tare m-a incantat ideea, dar nici n-am apucat sa spun, ca ne-au zis ca putem personaliza....si panglica....si eticheta... in concluzie...ma poate ajuta cineva cu ceva modele de etichete... Sau macar ceva idei? Va roooog
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
anamariame spune:
Offf, deci voi ziceti ca e nu ...La ei nu se pune problema banilor. Ai mei zic ca nu ne-au dat un raspuns sigur pentru ca s-au gandit ca ne-am dus la ei din obligatie, tinand cont ca sunt nasii de botez ai viitorului sot. La plecare, cand le-am spus ca nu e nevoie sa ne dea un raspuns pe loc, au zis: "Voi vreti sa va spunem nu?"Alternativa avem, dar mi-ar placea sa ii avem pe ei nasi.Cat despre marturii, bombonelele mi se par si mie cea mai ieftina varianta, dar imi surade si ideea cu lumanarele. Si cd-uri inscriptionate merg, dar eu ma gandesc ca nu le pot personaliza, in functie de gusturile muzicale ale fiecarui invitat, si ma tem ca nu o sa multumesc pe toata lumea.Iar lumanarile sunt prea scumpe (ce am vazut eu si mi-a placut mult costa 80 mii lei). Poate ne mai vin idei pana la anu'.Aaa, si ideea cu servetele stampilate este ceva ft interesant, eu am vazut servetele inscriptionate cu numele mirilor si aratau ft bine.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
BlueEyes spune:
Servetele si noi vrem personalizate...dar cu stampila....ca altfel cred ac iese scump...Am intrebat de stampila...o zis sa fac model...si ne face ce vrem noi... In jur de 400.000 costa.... Inca nu stim...punem numai initiale....sau numele intreg...eventual si ceva model pe margini?
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dyadya spune:
anamariame,eu cred ca tb sa gasiti o abordare foarte diplomata. Exista posibilitatea ca ei sa va fi refuzat elegant dar voi nu v-ati prins, dar acum dupa ce ai venit cu informatii noi, este posibil ca ei sa se fi gandit ca ati venit din obligatie. Ar trebui sa mergeti la ei si sa le spuneti ca dintre toate variantele posibile pe ei v-ar placea sa-i aveti nasi dar ca in ziua de azi nimeni nu se supara daca nasii doriti declina oferta. In felul asta nici nu-i obligati, intorcandu-le mana la spate, dar nici nu le lasati impresia ca v-ati suparat. Si incercati sa capatati un raspuns ferm ca sa aveti timp sa va reorientati. Fetele au dreptate: cine vrea sa va cunune ori se ofera inainte sa intrebi tu ori spune un da hotarat cand il intrebi. mai rar s-o scalde...asa... de bucurie ca i-ati intrebat!
Rallu spune:
Am fost azi la RomExpo.
La expozitia de publicitate n-am vazut aproape nimic :(((. Erau atatea chestii care nu ma interesau incat m-am plictisit inainte sa jung la cele pe care le cautam.
Am gasit o firma care serigrafia Cd-uri in Sepia (destul de frumusel) dar nu aveau si oferte de preturi. Si inca unii care faceau color.
In schimb am gasit ceva la targul Modexpo (parca asa ii zice).
Per total e total neinteresant si plictisitor numai ca exista pe unul din culoare o casa de moda cu o rochita foarte interesanta.
M-am indrgostit de ea si am inebunit pe toata lumea de cand am venit. Si prietenei cu care am fost i-a placut foarte mult.
Era super draguta, mai neobisnuita si acceptabila ca pret 9 mil.
Ce mai, mi-a cazut cu tronc.
Acum exista totusi mai multe probleme.
1. Rochita era roz inchis (nu era special facuta pt. mireasa). Au zis ca mi-o fac alba sau crem daca vreau dar nu stiu daca o sa-mi mai placa la fel de mult.
2. Casa de moda e din Pitesti. Ar trebui sa ma duc la ei la probe si scot rochita oricum mai scump daca socotesc si benzina.
3. Inca nu am apucat sa scotocesc bine Bucurestiul...poate exista si aici ceva dragut (desi nimic din ce am vazut pana acum - Lipscani, Cocor - nu m-a incantat).
4. Ce ma fac daca imi iau acum rochita si pana in iunie, cand e nunta mea, mai intalnesc una care sa-mi placa...poate mai mult.
Offf...grea alegere.
I-am aratat-o mamei soacre si a fost foarte incantata, la fel si prietenul (care merge maine cu mine s-o vada).
Mamei cred ca i-o arat maine si, daca-i place in poza, o sa o duc sambata sa o vada. Oricum i-am zis de ea si a fost de acord sa mergem la Pitesti sa o facem daca mie chiar imi place atat de mult.
Eee..ma duc s-o mai vad o data.
Poate o si probez pe asta roz, ca sa-mi fac o parere. Cine stie, poate la a doua vedere nu-mi mai place asa de mult.
Ioana-Cristina spune:
Buna dimineata , fetelor ! Eu n-am dormit toata noaptea...e pui plecat in delegatie si vine azi.Am numai probleme ca nu dau de proastele de la secretariatul facultatii.Au mutat secretariatul si nu l-am gasit , iar la telefon nu vor sa raspunda.Am aflat nr nou si cand suna ocupat , cand suna si nu raspunde nimeni....Si mai am si de dat niste restante dar nu stiu cum sa aflu de ele .In plus am si licenta anul asta....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
La Intermacedonia platesti minim 180 de meniuri, no matter cati invitati ai.
Caaaaaaaaaat ??? Pai cand am fost noi, in iunie, ziceau de 160, hai... cu indulgenta 150... Au innebunit ? Mama, bine c-am gasit Crangasu'... altfel... phiiiiuu... macar acum stiu sigur ca n-o sa-mi para rau de Interm...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Mai punem si trandafiras eventual 4.000/bucata...
Pe Lipscani stiu ca-s magazine cu 1.000 lei trandafirasul... trebuie scotocit bine, ca nici eu nu mai stiu exact...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Offf, deci voi ziceti ca e nu ...
La plecare, cand le-am spus ca nu e nevoie sa ne dea un raspuns pe loc, au zis: "Voi vreti sa va spunem nu?"
Si noi... si ei...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
cat priveste marturiile.....si eu ma gandeam la un miment dat ca ar fi misto niste lumanarele parfumate.....
Kreliut... dar daca lumea, in loc sa le ia acasa, le aprinde, acolo, pe masa ? La plecare ce le mai dai ? Ca poate unii le aprind si apoi se gandesc la... bombonici... si-ti cer... sau asteapta...
Eu clar dau bombonici... desi sunt si cazuri care habar n-au pt ce sunt, doar se uita la ele... dar voi avea grija sa le ia si sa le pape...
Raza de soare