Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
Neatza gagici!!!
Tot bombonici dau si eu, cu toate ca ar fi frumos altceva, deoarece la noi e obiceiul sa le dai si praji pt. acasa (la pachet) si atunci ar fi frumos altceva nu tot dulce. dar sa vedem ce idei ne vin si cum stam cu bugetul.
poze
gio si bb Marco 24+
Raza de soare spune:
Ia uite ca s-a trezit prima lenesa... Hai, pe tine te iert, ca e bebe somnoros...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
Ete ca s-a trezit si a doua somnoroasa!!!
Raza, numai tu puteai sa te gandesti la faze de genu' asta...auzi, sa aprinda invitatii lumanarile.......sincer, nu cred ca invitatii mei vor aprinde niste lumanari pe care le vor vedea frumos "impachetate" in tull si stranse cu funditza si mai mult, cu mesaj pe ele... (am gasit o firma care personalizeaza lumanari, sa vad cat costa )
...eventual, dau si lumanari si bombonici...in acelasi ambalaj
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Doamne cate iedei va vin!!!
E m-am potolit de mult. Nu mai fac experimente. am sa vad daca le dau si marturii. e un obicei importat. nu il intelege toata lumea. eu as vrut sa dau in loc de prosoape (insista mama sa le dea) niste evantaie de santal la doamne si gaseam eu ce pentru domni.dar se pare ca nu va merge faza. si atunci mai taiem din cheltuielile inutile.
dyadya spune:
Eu una nu cred ca o sa fac marturii. in primul rand ca eu nu consider asta o necesitate, si daca nu am pata cu marturiile atunci de ce sa ma mai chnui, si in al doilea rand ca la o nunta de 100-120 persoane suma este destul de mare; si m-am gandit ca mai bine folosesc banii aia pentru altceva legat de nunta
olguttza spune:
Neatza!
In legatura cu servetelele personalizate...Eu am gasit o firma (un magazinas undeva pe lipscani) care mi le-a facut. Cu servetelele lor, evident . Era 7.000/bucata cu totul. Aveau diverse culori (galben, verde, bordo, alb). Noi am ales galben, pentru ca asta a fost culoarea nuntii (ma rog, galben, auriu, bej, maro). Au iesit super! Am facut 70 de bucati (desi am avut doar 60 de oameni), pentru ca astea personalizate au fost asezate frumos, langa tacamuri, ca sa se vada bine ce scrie pe ele , iar un alt rand de servetele, tot galbene, aceeasi nuanta, dar luate din carrefour, au fost rasucite frumos si puse in pahare. Pe cele personalizate, multi le-au luat acasa si le pastreaza la un loc cu marturiile .
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
briza_marii spune:
Nici eu nu am fixul asta cu marturiile. Si in plus, invitatii mei sunt
mai mult de la tara si sunt absolut sigura ca nu a auzit nimeni de "marturii". Avand in vedere ca noi singuri ne facem nunta, si eu prefer sa cheltui banii pe alte lucruri mai de folos. Asta e!
briza_marii
Andita spune:
Mie imi plac tare mult marturiile, si niic nu ma gandesc sa nu fac, cu orice pret. La noi in zona nu se practica asa ceva, am vazut prima data in vara asta, la nunta unei prietene, dar mi-au placut la nebunie. Pentur nunta de la Buzau o sa fac in saculeti de care ne-a recomandat Krelia, iar pentru nunta de aici fac eu cu manuta mea niste cutiute mici, mici, din cartion colorat, legate cu fundita, si cu bombonica in ele. Abia astept sa ma apuc de mesterit...
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Avand in vedere ca noi singuri ne facem nunta, si eu prefer sa cheltui banii pe alte lucruri mai de folos.
briza_marii
E si asta o varianta... dar se vad asa frumos, asezate pe mese... si unde mai pui ca nu-s nici banii nostri... intr-un fel... ne-am imprumutat... dar eu o sa fac... abia astept sa ma joc !
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Raza, numai tu puteai sa te gandesti la faze de genu' asta...auzi, sa aprinda invitatii lumanarile
Pup u all !
Raza de soare