Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Rallu FELICITARI pentru licenta!Giova, foarte frumoase pozele!Eu sunt putin cam nedumerita. Nasii nu au spus nici da, nici nu, si au repetat de vreo doua ori ca daca avem pe altcineva, ei nu se supara. E drept ca noi ne-am dus doar cu un buchet de flori, credeti ca asteapta sa mergem oficial? Adica cu bautura? In principiu, e un da ("sa fim noi sanatosi pana la anu' ca le-am face pe toate")...Numai ca eu nu prea stiu ce sa cred. Nu as vrea sa accepte din obligatie.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Aaaaa....fetelor am uitat sa va spun...
GATA LICENTA ....

Pai.....si nimic..nici-o cinste...o maslina....un salam....ceva...orice???
Bravo, felicitari!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by anamariame
Eu sunt putin cam nedumerita. Nasii nu au spus nici da, nici nu, si au repetat de vreo doua ori ca daca avem pe altcineva, ei nu se supara. E drept ca noi ne-am dus doar cu un buchet de flori, credeti ca asteapta sa mergem oficial? Adica cu bautura? In principiu, e un da ("sa fim noi sanatosi pana la anu' ca le-am face pe toate")...Numai ca eu nu prea stiu ce sa cred. Nu as vrea sa accepte din obligatie.

Eu cred ca, mai degraba, pare un "nu"....din pacate! Si nu cred ca e vorba de lipsa bauturii... Cred ca e vorba, probabil, de bani...
Dea Domnul sa ma-nsel, dar, in general, cei care nu dau un raspuns ferm din capul locului si se eschiveaza, vor sa se inteleaga ca e "nu"... Si eu am patit-o, asa ca stiu ce spun!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamariame
Eu sunt putin cam nedumerita. Nasii nu au spus nici da, nici nu, si au repetat de vreo doua ori ca daca avem pe altcineva, ei nu se supara. E drept ca noi ne-am dus doar cu un buchet de flori, credeti ca asteapta sa mergem oficial? Adica cu bautura? In principiu, e un da ("sa fim noi sanatosi pana la anu' ca le-am face pe toate")...Numai ca eu nu prea stiu ce sa cred. Nu as vrea sa accepte din obligatie.

Cam nasol si cam prea "pe dupa perdea" respingerea lor.....cred ca mai franc era sa va spuna "frate, n-avem bani si asta e!", decat sa va dea de gandit nu una...ci de 2 ori....stii ceva, dupa mine, aia care vor sa te cununa, te cununa si fara "plocon"..ploconul este doar asa...placerea voastra pentru ei...eu zic sa va reorientati....si sa-i lasi in pace cu "ne=-supararea" lor cu tot!
Bafta!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Krelia...eu as vrea pe 8 iulie...ca pushimanul meu a zis ca nu vrea sa piarda toata vara cu pregatirile pt nunta...pana la urma cam 98 % o sa fac la herastrau...o sa ma duc sambata sau duminica sa vorbesc...ca am inteles ca deja au inceput sa faca rezervari...si daca nu au liber pe 8 ...poate au pe 15...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor dar voi ati vazut ce targuri sunt acum la RomExpo?

1.In perioada 22 #8211; 24 septembrie a.c. va invitam la cea de-a 8-a editie a expozitiei internationale de tasaturi, textile, confectii, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii #8211; MODEXPO.

2. in perioada 22 #8211; 25 septembrie a.c. la cea de-a 11 editie a expozitiei internationale de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura #8211; COSMETICS BEAUTY HAIR.

3.in perioada 21 #8211; 24 septembrie a.c. la cea de-a 3-a editie a targului international pentru industrie tipografica PRINT SHOW Bucharest si, de asemenea, la cea de-a 3-a editie a targului de industrie publicitara ADVERTISING SHOW.

Nr. 3 e pentru cazul in care vreti obiecte personalizate (asa cum vreau si eu).
De fapt eu de la o firma de genul asta am aflat. Ma interesam de preturi si m-au invitat la standul lor la RomExpo.

Ce ziceti, nu suna interesant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Aaaaa....fetelor am uitat sa va spun...
GATA LICENTA ....

Pai.....si nimic..nici-o cinste...o maslina....un salam....ceva...orice???
Bravo, felicitari!

26 august 2006

Uite Kreliuta ca facui si cinste...si nu asa cu bomboane, masline ci cu INFORMATII.
Nu-i acelasi lucru dar buun si asa.
Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, tocmai iti scriam Pm, dar al tau ajunse primu'... saru'naaaaaaaaaaaaaaa !...

Felicitari pt licente !

Bun venit, bortosel, de prin tari straine !

Cu faza cu nasii... si mie imi pare un nu elegant... fiti voi mai eleganti si cautati o alta varianta... zau ma simt aiurea cand eu am nasi de de bat pe mine, iar alte miresici...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Uite Kreliuta ca facui si cinste...si nu asa cu bomboane, masline ci cu INFORMATII.
Nu-i acelasi lucru dar buun si asa.
Nu?

Bun si rece...bun si cald!

E bun, bun!
Auzi, te gandesti cumva la servetele persoanlizate....etichete pentru vinuri...treburi d'astea????

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Krelia, tocmai iti scriam Pm, dar al tau ajunse primu'... saru'naaaaaaaaaaaaaaa !...

Sa cresti mare!!!
Si sa-ti fie de folos!!

26 august 2006

Mergi la inceput