Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
quote:
Originally posted by Nane
Mersi Krelia, am incercat sa citesc, dar sunt jdemii de pagini... of! Am citit 5 si gata! N-am mai avut rabdare. Am dat si search pt Inter si n-am gasit nimic, deci... m-am hotarat sa intreb ca poate stie cineva ceva.
Nane
TE CRED! ...dar, iti dai seama ca asta iti vor spune majoritatea ...ce sa-ti fac daca n-ai venit mai devreme pe forum?
Imi pare rau...eu nu cunosc nimic despre Inter...decat ce-am vazut la reclama TV
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by krelia
[quote]Originally posted by Nane
Mersi Krelia, am incercat sa citesc, dar sunt jdemii de pagini... of! Am citit 5 si gata! N-am mai avut rabdare. Am dat si search pt Inter si n-am gasit nimic, deci... m-am hotarat sa intreb ca poate stie cineva ceva.
Nane
Intreab-o pe Emily...ea are nunta acolo si s-ar putea sa-ti spuna mai multe.
Eu pe 30 am balul de absolvire a facultatii tot acolo (Sala Ronda) asa ca revin atunci cu detalii.
Rallu spune:
Aaaaa....fetelor am uitat sa va spun...
GATA LICENTA ....acum pot si eu visa frumos fara sa ma mai simt vinovata ca pierd timpul.
Uraaa.
Deh, ce sa-i faci, bucuroasa rau dar cam obosita.
gabryelle spune:
Buna seara fetelor...spre rusinea mea nu am vizionat nici un restaurant....dar tare multe pareri bune am auzit despre restaurant Herastrau...iar varul maeu lucreaza acolo in week-end ...aranjeaza mesele pt nunti...si m-a innebunit cat e de frumos acolo...si ce aranjamente o sa imi faca.....de 2 saptamani ma tot chinui sa ajung acolo...poate week-endul asta reusesc......si o sa ma duc si la ARO....mi-a placut ce am vazut in poze
Ca data, am vrea pe 8 iulie...ca inca nu avem nasi asta e partea a doua...dar inca nu disper...iar ca nr de invitati am facut o lista provizorie si sunt ca 60-70...fara colegi de munca
Va pup pe toate
Raza de soare spune:
Na, ca tot vorbeam ieri de soacre... nici socrii nu sunt mai prejos... si urmarea ? acum, de dimineata, m-am certat cu puiu'... Ieri, cand am ajuns acasa, m-au luat socrii in primire, ca de la o priza de la noi, s-a facut un scurt si n-au catele curent sa se uite la telenovele. Si... normal ca la mine au sarit, ca m-a mancat in locul spus de [red]Krelia[/red sa ma plang ca dupa ce am zugravit sapt trecuta camera, la ploile astea n-a mai rezistat acoperisul... si... trebuie zugravit iar pe alocuri si reparat... Bine, scurtu' era de la hota, nicidecum de la noi... dar...
Si a mai urlat socru-meu ca a uitat puiu' o cutie fara vopsea, care s-a umplut cu apa de ploaie si vezi D-ne, i-a stropit fatada casei. M-am chiorat ca babele, nici o picatura n-am vazut !... Si unde mai pui ca noi stam pe colt...
Dar, pt ca m-am saturat de " Auzi, Mariane... ia vedeti ca voi... " i-am zis cateva lu' puiu'... si de aici...
Asa ca-s suparici... dar imi trece...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Ioana-Cristina spune:
Neata , fetelor ! M-am trezit si eu , dar pacat ca m-am trezit prost , prost , proste de tooot ! Asa de dimineata m-a luat soacra-mea ca mi-a gasit ea post de secretara ! De parca mie de asta imi arde acum ! Ce sa spun imi face ea planurile....
Doamne , bine ca m-a facut mama sa fiu m,ai flexibila ca altfel o luam razna de mult !.....
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Ne-am intors!!! A fost frumos, nu chiar asa cum descria toata lumea insula Creta, dar am vizitat si Santorini si nu regretam deloc.
O sa va citesc cu calm mai tarziu, ca sunt sefii aici, pana atunci pun niste poze.
Pupici la toate!!!!
poze
gio si bb Marco 24 fix
krelia spune:
Nah, ca s-a intors grecoaica bortzoasa...!!!
Hai ca pozele pe care le-ai pus pana acum imi plac...sa vedem daca imi plac si celelalte...si poate poate ne imprietenim
Bine ai venit!!!...si alea alea...in privat
26 august 2006
krelia spune:
Fetelor, v-ati impotmolit din cauza ploii?????
Pupicutzi!
gabryelle, te-ai hotarat asupra vreunei date pentru restaurant?
Nane, tu ce-ai rezolvat??
26 august 2006