Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
dyadya spune:
Ooana, eu cred ca au glumit, desi o farama de adevar tot se mai poate strecura! uite, de exemplu, in grupul nostru de prieteni la anul vor fi 3 nunti si o a patra in Spania(ne-am gandit noi, mirii de la anul sa mergem la nunta din Spania sub forma de luna de miere!!! 2 in 1)Iar ceilalti prieteni ne-au urat numai de bine cand ne-au auzit cu trei nunti in 2 luni!!! Avem un priten care ne-a spus ca se duc dracu ratele lui la casa si la masina, or sa vina portareii dupa el si o sa le arate invitatiile de la nunti. Evident toti au glumit, dar judecand la rece nu-i tocmai usor sa ai 3 nunti la priteni foarte buni, si toate intr-un interval scurt!La fel si cumnata ta: gluma, gluma, dar daca tocmai ce a nascut cu o saptamana inainte de nunta ta...e cam complicat si cu prezenta la nunta si cu datul banilor...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Si m-a mancat in cur...
Scuzati... unde ?...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Noroc ca nu stau cu soacra-mea ca era de jale !
Eu stau... off... ... n-as mai sta !
Raza de soare
piggy spune:
si eu sunt de acord cu dyadya in privinta soacrelor...eu cred ca da cei mai multi nervi mi i-am facut degeaba sau mai bine zis de frica a ceea ce se va putea intampla daca...
dar sa le lasam in pace deocamdata
rochite de mireasa pe unde ati mai cautat?? site-uri noi, ceva/
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Fetelor, potoliti-va cu soacrele, ca am impresia ca voi cautati pete in soare. Nu mereu sunt neaparat rau-intentionate.
Vezi, daca nu stii ofu' meu ? Ca la noi si soacra si cumnata, cand au aflat ca vrem sa facem doar cun. civila anul asta si nunta la anu', mi-au sarit in cap si s-a lasat cu amenintari de dat afara din casa, cu mancat separat, nevorbit zile intregi...
Cum sa-mi fie catele alea la suflet ? In vecii vecilor, nu !
Raza de soare
Raza de soare spune:
Hai sa schimbam subiectul…
Fetelor, eu m-am gandit ca invitatiile sa le dau pe la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie. De ce ? Pt ca imediat dupa Pasti, incep nuntile si nu vreau sa risc sa-mi spuna invitatii ca in aceeasi zi mai au o nunta, asadar nu pot veni. De ce sa le dau cu o luna inainte si nu cu 2-3, sa stie lumea din timp ? Bine, cei apropiati, nu se pune problema sa nu stie, dar pt restul, ma asigur.
Uite, de ex, invat din pataniile altora. Cumnata-mea a invitat pe cineva care are casa lipita de a noastra si pe altcineva care sta vis-a-vis, fete cu care, practic, a crescut. A avut surpriza sa i se spuna clar ca nu vin ! Asta in conditiile in care cea cu casa lipita, urmeaza sa faca nunta la anul si stiti cum e, se merge pe ideea “ vii la mine, vin la tine “. Na ca la asta nu s-a gandit, ca la randul ei va avea nevoie...
Iar eu, fata desteapta, le-am taiat de pe lista cu semnul intrebarii ( ca am 2 liste, cu pers care vin sigur si... cu ? ). Sa vadem la anu’, cand va avea fata nunta si va primi, nu 1, ci 4 refuzuri ( ca ar merge si socrii mei si niste prieteni de familie)...
E urat, sa copilaresti impreuna si sa-ti bage un motiv gen “ mi-a murit pisica “...
Noi nu avem multi prieteni, dar cei care sunt, nu fac asemenea surprize. Dimpotriva, aflu de la mama, ca s-au autoinvitat niste prieteni ai fratelui mamei, care nu m-au vazut de cand aveam vreo 5-6 anisori, dar care nu au copii si... daca n-am avea nasi, si-ar dori sa ne si cunune.
Vedeti ce noroc am ? Unele miresici se plang ca nu au nasi, iar noi avem, din prima, 6 familii doritoare de nasit.
Raza de soare
Raza de soare spune:
Acum, avem alta problema: cum impartim formatia ? ( sa nu ma strangeti de gat, dar am uitat agenda cu nr. formatiei... )
Repet, avem acordeon, orga, vioara si voce. Normal, la mireasa tre’ sa-i cante “ vocea “, acompaniata de acordeon ( eu asa as vrea, ca mor dupa acordeon ). Dar tre’ sa mearga si la mire cineva, ca deh, asa vrea soacra-mea ( de parca ar plati ea, nu noi; bine, e normal sa-i zdrangane si puiului meu ceva pe acolo )... dar mirele tre’ sa mearga sa ia nasii, cu tot cu zdranganea, de la 60 km distanta.
Ok... ma gandesc ca orga e greu de carat... nenea cu vioara, mi-e mila de el sa-l trimit ba acolo, ba dincolo... sa zicem ca sta la mine... “vocea” tre’ sa-mi cante “ Ia-ti mireasa ziua buna “, plus ca... ne-am imprietenit... tre’ sa stam si noi ca fetele, de vorba, intre 2 cantece. Asa ca uite, in timp ce scriu, am gasit rezolvarea: acordeonul merge la puiu’ si cu el se duce sa ia nasii, iar restul formatiei sta la mine. Abia astept sa vad fata soacra-mii cand va afla !
Si cand vine tot alaiul sa ia mireasa si plecam la cununie, cineva se duce sa duca toata formatia la restaurant. Sau sa luam acordeonul la biserica ?
Voi cum ziceti sa fac ?
Raza de soare
ooana spune:
Fetelor azi ma duc la doctorul de familie ca nu ma prea simt bine de ceva timp incoace...gripa bat-o vina....si banuiesc ca am sa intru in concediu medical, oricum sunt convinsa ca daca stau vreo 2-3 zile acasa o sa umpleti o gramada de pagini...asa ca de obicei harnicute foc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
Oana, multa sanatate, sa te faci bine !
Raza de soare
krelia spune:
Si de la mine, sanatate multa si insanatosire grabnica, onutzel!!
Ai grija ca acum te prinde imediat gripa!
Fetiliiii, mai sunteti p'aciiii? Eu ma pregatesc de plecare
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006