Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Nane

Mersi Krelia, am incercat sa citesc, dar sunt jdemii de pagini... of! Am citit 5 si gata! N-am mai avut rabdare. Am dat si search pt Inter si n-am gasit nimic, deci... m-am hotarat sa intreb ca poate stie cineva ceva.

Nane

TE CRED! ...dar, iti dai seama ca asta iti vor spune majoritatea ...ce sa-ti fac daca n-ai venit mai devreme pe forum?
Imi pare rau...eu nu cunosc nimic despre Inter...decat ce-am vazut la reclama TV

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

[quote]Originally posted by Nane

Mersi Krelia, am incercat sa citesc, dar sunt jdemii de pagini... of! Am citit 5 si gata! N-am mai avut rabdare. Am dat si search pt Inter si n-am gasit nimic, deci... m-am hotarat sa intreb ca poate stie cineva ceva.

Nane

Intreab-o pe Emily...ea are nunta acolo si s-ar putea sa-ti spuna mai multe.
Eu pe 30 am balul de absolvire a facultatii tot acolo (Sala Ronda) asa ca revin atunci cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aaaaa....fetelor am uitat sa va spun...

GATA LICENTA ....acum pot si eu visa frumos fara sa ma mai simt vinovata ca pierd timpul.

Uraaa.

Deh, ce sa-i faci, bucuroasa rau dar cam obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Buna seara fetelor...spre rusinea mea nu am vizionat nici un restaurant....dar tare multe pareri bune am auzit despre restaurant Herastrau...iar varul maeu lucreaza acolo in week-end ...aranjeaza mesele pt nunti...si m-a innebunit cat e de frumos acolo...si ce aranjamente o sa imi faca.....de 2 saptamani ma tot chinui sa ajung acolo...poate week-endul asta reusesc......si o sa ma duc si la ARO....mi-a placut ce am vazut in poze
Ca data, am vrea pe 8 iulie...ca inca nu avem nasi asta e partea a doua...dar inca nu disper...iar ca nr de invitati am facut o lista provizorie si sunt ca 60-70...fara colegi de munca
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Na, ca tot vorbeam ieri de soacre... nici socrii nu sunt mai prejos... si urmarea ? acum, de dimineata, m-am certat cu puiu'... Ieri, cand am ajuns acasa, m-au luat socrii in primire, ca de la o priza de la noi, s-a facut un scurt si n-au catele curent sa se uite la telenovele. Si... normal ca la mine au sarit, ca m-a mancat in locul spus de [red]Krelia[/red sa ma plang ca dupa ce am zugravit sapt trecuta camera, la ploile astea n-a mai rezistat acoperisul... si... trebuie zugravit iar pe alocuri si reparat... Bine, scurtu' era de la hota, nicidecum de la noi... dar...
Si a mai urlat socru-meu ca a uitat puiu' o cutie fara vopsea, care s-a umplut cu apa de ploaie si vezi D-ne, i-a stropit fatada casei. M-am chiorat ca babele, nici o picatura n-am vazut !... Si unde mai pui ca noi stam pe colt...
Dar, pt ca m-am saturat de " Auzi, Mariane... ia vedeti ca voi... " i-am zis cateva lu' puiu'... si de aici...
Asa ca-s suparici... dar imi trece...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neata , fetelor ! M-am trezit si eu , dar pacat ca m-am trezit prost , prost , proste de tooot ! Asa de dimineata m-a luat soacra-mea ca mi-a gasit ea post de secretara ! De parca mie de asta imi arde acum ! Ce sa spun imi face ea planurile....
Doamne , bine ca m-a facut mama sa fiu m,ai flexibila ca altfel o luam razna de mult !.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetelor!!!
Ne-am intors!!! A fost frumos, nu chiar asa cum descria toata lumea insula Creta, dar am vizitat si Santorini si nu regretam deloc.
O sa va citesc cu calm mai tarziu, ca sunt sefii aici, pana atunci pun niste poze.

Pupici la toate!!!!

poze
gio si bb Marco 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neatza , Giova ? Cum a fost ? V-ati simtit bine ?

Mergi la inceput

Nah, ca s-a intors grecoaica bortzoasa...!!!
Hai ca pozele pe care le-ai pus pana acum imi plac...sa vedem daca imi plac si celelalte...si poate poate ne imprietenim
Bine ai venit!!!...si alea alea...in privat

26 august 2006

Mergi la inceput

Fetelor, v-ati impotmolit din cauza ploii?????
Pupicutzi!
gabryelle, te-ai hotarat asupra vreunei date pentru restaurant?
Nane, tu ce-ai rezolvat??

26 august 2006

Mergi la inceput