Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Raza de soare
... eu am prins 13 !!! iar al 13-lea mi-a adus noroc !
Caaaateeee??
Maiculitzaaaaa meaaa....
Esti bazata, soro !....ce sa mai..respectele mele....auzi, da' am o curiozitate..de la varsta sau la cate nunti pe an te duceai fata, de ai prins atatea buchete???
[purple][font=Comic Sans MS]Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Pai... de pe la vreo 18 ani... il mai am doar pe cel al sorei mele... restul, in timp, s-au uratit... si nici asta nu mai da semne de viata...
Dar eu ori nu-l arunc ori il cer inapoi... ca nu renunt la el, na ! Nu vreau !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Fetele, e tarziu sa va dati cu parerea, ca am dat avansul, dar... accept pareri, impresii... sa nu ziceti ca nu v-am aratat...
www.restaurantcrangas.ro
Intrarea e undeva pe terasa, dar o vom aranja cu baloane...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetele, e tarziu sa va dati cu parerea, ca am dat avansul, dar... accept pareri, impresii... sa nu ziceti ca nu v-am aratat...
www.restaurantcrangas.ro
Intrarea e undeva pe terasa, dar o vom aranja cu baloane...
Raza de soare
Mie-mi place..zau! Si o kestie care mi se pare super...e faptul ca pe jos au mocheta si te poti invarti la dans dupa pofta inimii!!
Ah, iti sugerez sa ii intrebi daca acepta Jumbo cu confetii (data fiind existenta mochetei )...daca nu, cand ti alegi pe cei cu baloanele, sa nu uiti precizarea....Jumbo doar cu baloane mici, fara confetti
PS..mi s-a facut o foameeee...ma duc sa "ciugul" ceva ...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Mie-mi place..zau! Si o kestie care mi se pare super...e faptul ca pe jos au mocheta si te poti invarti la dans dupa pofta inimii!!
Ah, iti sugerez sa ii intrebi daca acepta Jumbo cu confetii (data fiind existenta mochetei )...daca nu, cand ti alegi pe cei cu baloanele, sa nu uiti precizarea....Jumbo doar cu baloane mici, fara confetti
[/quote]
Speram sa vad asta ! dar nu ma supar dc sunt si pareri contra... oricum, repet, am avantajul pretului si nu e nici Marriott, nici mahala, cum ziceam odata ca vreau... e frumusel, iar aranjat cu huse, e deosebit... bucataria e mobilata dupa ultimul racnet, e ff curat... ca am intrat si acolo, nu am crezut doar reclama de pe site...
Si cu-i nu-i place, sa fie sanatos ! important e ca noua ne-a placut si ne vom distra... nu vine nimeni sa se uite cum arata sala, nu vor sti cati bani am bagat in ea... din pacate... dar... prima impresie conteaza...
Uite ca la Jumbonel nu m-am gandit... dar din poze am vazut ca sunt de acord... si loc e... dar ma gandeam sa fac asa ( acum depinde cat ar costa, ca daca-i scump ca dracu, ma razgandesc ): clar fac arcada la intrare; dar as vrea sa dam o atentie si sa luam noi 3 mese de pe terasa si sa facem un tunel din baloane, sa stie lumea de zi cu zi ca pe acolo nu se intra... sau... dar asta cred ca ma rupe la pozonar... am vazut sambata la un rest ceva ce mi-a placut mult... torte aprinse si legate cu valuri de tull... arata demential... dar sa vedem cine si cu cat face... mai bagam cateva baloane in mijlocul salii, unde vom dansa si gata... poate cateva cu heliu, la mese... nu stiu... ei au niste vaze cu niste chestii uscate, se vad interesant... oricum, nu vreau cu heliu, ca in loc sa stea drepte, dupa putin timp se " culca " pe tavan...
Idei sunt, bani... sa vedem cat costa...
Raza de soare
ooana spune:
Raza.........mie sincer imi place restaurantul, si cel mai mult conteaza sa va placa voua! Bravo, bine ca ati gasit ceva care sa va placa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dana_ene spune:
Raza de soare, frumos de tot !
Prima impresie: elegant, curat, romantic.
Felicitari !
------------------------
www.acr.ro/imagineart.php?codp=37&coda=41&source=articol" target="_blank">Aici puteti vedea o fotografie a hotelului la parterul caruia este restaurantul unde va avea loc nunta finilor mei.
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
emilyjeuly spune:
Raza, foarte dragut restaurantul. arata bine, e curat, se poate aranja dupa bunul plac. ma bucur ca ai gasit un restaurant care sa iti placa. sigur o sa iasa o nunta super!!!!!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by ooana
BlueEyes...daca gasesti tull portocaliu spune-i si la fata...ca eu nunta o voi avea pe portocaliu-alb, ca portocaliu e si restaurantul....si mi-as dori marturii portocalii cu fundita alba dar nu am sperat la asa ceva gandindu-ma ca mai probabil le voi face albe cu fundita portocalie! Da acu' ca te-am auzit cum povesteai de tull portocaliu iar mi s-au aprons beculetele
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Eu mi-am luat tull portocaliu de 2 feluri...Unul mai subtire, mai deschis la culoare si putin sidef....cu 60.000/m...si altul mai inchis la culoare, mai grosutz (putin sesizabil...dar totusi...) la 25.000/m... Asta la 25 il vindea o tanti in piatza si habar nu avea ce vinde... credea ca se pune plasa de tzantzari la geam....shi se mira ea de ce are asha multe culori....shi de ce cumpara lumea asha mult Nush...parca l-ash lua pe asta....sa nu treaca....la pretul asta... Mi-am facut shi vreo 4 modele... toate combinatiile posibile... din tull alb si portocaliu , funditza alba, funditza portocalie si trandafirash alb... S-a votat in unanimitate pentru acelasi model
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ancuta5 spune:
Buna din nou!
Acum chiar sunt DISPERATA Am citit la "comentarii despre restaurante" ca la Casa Centrala a Armatei ca servirea nu e buna, ca mancarea e rece ... de rau oricum... Si eu voiam sa fac acolo ptc nu vreau o sala care sa necesite decorare ptc mie nu-mi plac baloanele, scaunele cu satin si alte aranjamente de genul asta, care prea le face toata lumea si desi sunt frumoase, dupa parerea mea s-a cam obisnuit lumea cu ele si si-au cam pierdut farmecul. Eu m-am gandit la CCA ptc am auzit ca salile sunt frumoase si am vorbit cu cineva de acolo si nu-mi impun un nr minim de tacamuri, caci nu stiu exact cati invitati vor veni ... de la 60 pana la 90 (zic eu); plus ca nu vreau sa fortez limita bugetului (care nu este foarte consistent) si sa starnesc discutii; si asa mama-soacra nu prea vrea sa facem nunta; dupa parerea ei era de ajuns cununia civila restransa si fara prea multa CHELTUIALA.
De la cateva colege am auzit de bine de CCA, ca aranjarea meselor e foarte reusita, ca servirea e buna, dar de la o alta am auzit ca doar aperitivul cald nu ar fi fost prea bun; in plus, socrul meu a fost in cadrul armatei si s-ar putea sa ne obtina o mica reducere la chirie.
krelia, inca nu ti-am spus data nuntii pentru ca, dupa cum vezi nu am stabilit clar - nimic; oricum va fi undeva la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie.
Ce ma sfatuiti ?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ancuta5
Buna din nou!
De la cateva colege am auzit de bine de CCA, ca aranjarea meselor e foarte reusita, ca servirea e buna, dar de la o alta am auzit ca doar aperitivul cald nu ar fi fost prea bun; in plus, socrul meu a fost in cadrul armatei si s-ar putea sa ne obtina o mica reducere la chirie.
Ce ma sfatuiti ?
Care chirie?????
La Casa Armatei e gratis sala.
Cel putin asa era in iunie cand m-am interesat eu.