Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
Rallu spune:
Ufff...am trecut de un examen...
Inca doua si o sa pot apoi sa visez, ca si voi.
Si asa am capul plin numai de flori, baloane si fluturasi, cu greu mai strecor si ceva materie pe acolo.
Gata...am plecat iar la toceala.
Sper ca maine pe vreama asta sa va zic ca mai am doar unul.
Sau poate sa dorm ca am cam ramas in urma la capitolul asta.
BlueEyes spune:
'Neatza miresici Ce mai faceti... in sfarsit pot scrie si eu in timpul zilei... nu mult, ca-mi mananca copiii urechile, dar macar pot sa va salut Voi ce faceti? pe unde suntetzi? N-ati baut inca cafelutza?
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dyadya spune:
Neata, BlueEyes, eu imi beau acum cafeluta ca dupa aia ma duc sa-mi manace si mie copiii urechile.
Bai, ce vreme....uite d-aia, printre alte motive, nu vreau sa fac nunta in septembrie...prinzi o zi ca asta...eu care sunt si friguroasa...Dar speram ca, de dragul miresicilor 2005, macar in weekend sa-si revina vremea.
Inca nu am gasit restaurant, mai cautam, poate pana in ziua nuntii si gasim, mai stiti?! Offf, cat mi-am dorit sa vina momentul in care sa-mi organizez nunta si cat de complicat pare totul acum la fata locului. Sau m-o fi apucat depresia de la vremea asta?
ooana spune:
Neata....tocmai mi-am baut ca eram cam adormita
BlueEyes merci de informatie desi nu cred ca voi ajunge eu prin piata aia....dar e de retinut, sa ne uitam si prin piata ca e posibil sa gasim ceva ieftin si frumos! Auzi ....da o poza nu ne arati daca tot ai facut diverse incercari de marturii...sa vedem si noi, mai ales eu care vreau ceva asemanator in aceleasi culori!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralnied1 spune:
'Neata!
Raza... am vazut si eu galeria foto de la restaurantul ales de tine si mi se pare super localul... Elegana, bun gust, rafinament... Bravo!
As vrea si eu asa ceva!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Raza de soare spune:
Rallu, iti raspund maine, ca nu am nr la mine, dar nu iti pot scrie pe privat... vad eu...
Oricum, i-am ascultat 2 ore... canta superb, iar fata face toata nunta ! Jos palaria ! E frumusica, isteata foc, e plina de glume si... joaca de mama focului !
E formatie de familisti: socru', baiatu', nora si varu... adica: vioara, acordeon, voce si orga.
Repet, D-zeu ni i-a scos in fata, umbland dupa restaurante... de fapt, aveam de ales intre cel la care am gasit formatia si Crangasi.
Zilele astea ii sunam sa ne intalnim pt avans si aflu daca mai au vreo nunta in Bucuresti... ca nu cred ca vin cu aparatura dupa ei... desi, ar fi frumos, te-as chema sa-i asculti...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Ioana-Cristina spune:
Neata , fetelor ! Eu pe 8 octombrie ma duc sa fac rezervarile la restaurant si la biserica.
dyadya spune:
Raza, frumos restaurantul(deci, daca tu ai gasit o sa gasesc si eu, nu?). Despre formatie: si eu sunt interesata de cat mai multe detalii: cat costa(pt la anul, nu anul asta) cat dai avans, UNDE II PUTEM ASCULTA SI NOI, de unde sunt, UN NR DE TEL, etc. Asteptam detalii de la tine. De ce nu poti sa dai PM? Ia vezi pe la setari, pe acolo.
turturica spune:
quote:
Originally posted by ancuta5
Buna din nou!
Acum chiar sunt DISPERATA Am citit la "comentarii despre restaurante" ca la Casa Centrala a Armatei ca servirea nu e buna, ca mancarea e rece ... de rau oricum... Si eu voiam sa fac acolo ptc nu vreau o sala care sa necesite decorare ptc mie nu-mi plac baloanele, scaunele cu satin si alte aranjamente de genul asta, care prea le face toata lumea si desi sunt frumoase, dupa parerea mea s-a cam obisnuit lumea cu ele si si-au cam pierdut farmecul. Eu m-am gandit la CCA ptc am auzit ca salile sunt frumoase si am vorbit cu cineva de acolo si nu-mi impun un nr minim de tacamuri, caci nu stiu exact cati invitati vor veni ... de la 60 pana la 90 (zic eu); plus ca nu vreau sa fortez limita bugetului (care nu este foarte consistent) si sa starnesc discutii; si asa mama-soacra nu prea vrea sa facem nunta; dupa parerea ei era de ajuns cununia civila restransa si fara prea multa CHELTUIALA.
De la cateva colege am auzit de bine de CCA, ca aranjarea meselor e foarte reusita, ca servirea e buna, dar de la o alta am auzit ca doar aperitivul cald nu ar fi fost prea bun; in plus, socrul meu a fost in cadrul armatei si s-ar putea sa ne obtina o mica reducere la chirie.
krelia, inca nu ti-am spus data nuntii pentru ca, dupa cum vezi nu am stabilit clar - nimic; oricum va fi undeva la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie.
Ce ma sfatuiti ?
ancuta, daca faceti o nunta cu 60-90 de invitati, eu zic sa mergi sa vizitezi si Casa Ardeleneasca. Restaurantul a aparut anul asta, e frumos, are clasa, servirea e impecabila, iar mincarea e excelenta.
Si eu am fost total contra baloanelor la nunta mea si am preferat sa aranjam totul cu flori.
Iar pe mama soacra las-o in pace, nunta e a voastra in definitiv si la urma urmei si voi trebuie sa decideti cum vreti s-o faceti.
http://community.webshots.com/user/delia_pirnog
dana_ene spune:
Miresici, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o dilema.
Ce reprezinta TEMA NUNTII ???
Cum poate fi reprezentata ? Idei ?
Va multumesc f.f.f.f. mult si eu si finutza mea .
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006