Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ancuta5
Buna din nou!
Acum chiar sunt DISPERATA Am citit la "comentarii despre restaurante" ca la Casa Centrala a Armatei ca servirea nu e buna, ca mancarea e rece ... de rau oricum... Si eu voiam sa fac acolo ptc nu vreau o sala care sa necesite decorare ptc mie nu-mi plac baloanele, scaunele cu satin si alte aranjamente de genul asta, care prea le face toata lumea si desi sunt frumoase, dupa parerea mea s-a cam obisnuit lumea cu ele si si-au cam pierdut farmecul. Eu m-am gandit la CCA ptc am auzit ca salile sunt frumoase si am vorbit cu cineva de acolo si nu-mi impun un nr minim de tacamuri, caci nu stiu exact cati invitati vor veni ... de la 60 pana la 90 (zic eu); plus ca nu vreau sa fortez limita bugetului (care nu este foarte consistent) si sa starnesc discutii; si asa mama-soacra nu prea vrea sa facem nunta; dupa parerea ei era de ajuns cununia civila restransa si fara prea multa CHELTUIALA.
De la cateva colege am auzit de bine de CCA, ca aranjarea meselor e foarte reusita, ca servirea e buna, dar de la o alta am auzit ca doar aperitivul cald nu ar fi fost prea bun; in plus, socrul meu a fost in cadrul armatei si s-ar putea sa ne obtina o mica reducere la chirie.
krelia, inca nu ti-am spus data nuntii pentru ca, dupa cum vezi nu am stabilit clar - nimic; oricum va fi undeva la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie.
Ce ma sfatuiti ?
Ancuta, daca te iei dupa soacra, nu te-ai mai casatori. Nici la mine soacra nu vrea nunta, doar cununia civila si eventual o masa in familie. dar iti dai seama ca nimeni o o asculta si noi vrem o nunta frumoasa alaturi de prieteni si familia mea. Ca din partea lui Liviu vin doar parintii. Si eu am vrut sa fac nunta la Casa armatei, dar in Miercurea Ciuc si am renuntat la idee pentru ca nu imi place sala, iar acum alergam ca disperatii prin oras sa gasim ceva dragut si la un pret acceptabil pentru ca nunta o facem singuri si bugetul nu e foarte mare. Dar chiar si la Casa Armatei nu obti reducere la inchiriatul salii, desi socrul tau a lucrat in armata. Liviu lucreaza in armata, la fel si parintii mei, mama chiar la casa armatei, dar tariful e acelasi pentru toata lumea.
krelia spune:
Pupaturi de la o intarziata!
Noutati...ceva???
Dana, din cate ma "percep" eu...ma gandesc asa...tema nuntii poate fi considerata astfel...daca faci nunta afara...se keama nunt acampeneasca, nu? si trebuie sa te orientezi intocmai..daca vrei o nunta in stil rustic, la fel, trebuie sa ai mai intai ambientul....si deocamdata, atat...ca atat imi vine in minte
Razooooooo, zii don'shoara si mie de formatia minune, ca incep sa intru-n crize...ca n-am gasit..daramite ca n-am rezervat....si io care ziceam ca ma strofoc cu formatia si Dh de prin ianuarie incolo....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Ia uitati-va aici www.beau-coup.com ... si vestea buna pentru cele care sunt interesate, se poate comanda si in Romania!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Rallu, iti raspund maine, ca nu am nr la mine, dar nu iti pot scrie pe privat... vad eu...
Oricum, i-am ascultat 2 ore... canta superb, iar fata face toata nunta ! Jos palaria ! E frumusica, isteata foc, e plina de glume si... joaca de mama focului !
E formatie de familisti: socru', baiatu', nora si varu... adica: vioara, acordeon, voce si orga.
Repet, D-zeu ni i-a scos in fata, umbland dupa restaurante... de fapt, aveam de ales intre cel la care am gasit formatia si Crangasi.
Zilele astea ii sunam sa ne intalnim pt avans si aflu daca mai au vreo nunta in Bucuresti... ca nu cred ca vin cu aparatura dupa ei... desi, ar fi frumos, te-as chema sa-i asculti...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Multumesc mult pt. ajutor.
Astept vesti de la tine...ca sa nu mai zic ca ar fi nemaipomenit sa-i si putem asculta.
Daca nu poti scrie un PM, poate imi trimit mail ralucateto@yahoo.com.
Raza de soare spune:
Ca sa nu fiu prost-crescuta... Bun venit noilor miresici !!!
Multumesc mult, miresici !
Ma bucur ca va place restaurantul meu, mai ales cand stiti ( unele din voi ) cat am cautat si cat de pretentioasa sunt. Na ca l-am gasit ! Si frumos si bun ca pret.
Am printat toate pozicile de pe site si le-am aratat cui a avut chef sa se uite... A placut tuturor ! E, ma rog, cumnata-mea, careia nu-i mai intra nimeni in voie, acum ( de parca i-ar intra vreodata ), ca mai are nici 3 sapt pana la nunta, a comentat... ca am cautat prea mult, ca de unde avem noi bani de “ figuri “, adica huse si baloane... Cre’ ca nu poa’ sa doarma noaptea de grija asta... o macina de unde avem noi bani… Dar nici ca afla ! Numai voi stiti... Ii e ciuda ca ei nu-si permit. Asta e ! Las’ ca si noi, din cauza ei, n-am facut nunta anul asta. Peste 8 luni, ma voi razbuna. Voi avea o nunta mai frumoasa decat a ei si infinit mai eleganta !
Si stiti ce-ar fi vrut ticaloasa ? Sa o ajut la curatenia generala, la zugravit, vopsit, etc. Poftiiiiiiiiiiiiiim ? Nici nu m-am gandit, dimpotriva, am trecut la polul opus si mi-am pus puiul la treaba; si uite-asa, noi doi, ne-am zugravit camera... Pe motiv oficial ca oricum trebuia zugravita inainte de nunta noastra si atunci numai la asta nu ne vom mai gandi. Asa l-am scapat si pe el de “ Auzi, nu m-ajuti si pe mine la... ? “. Nu ! Ca e sotul meu, nu al ei ! Pe-al ei nu l-a mai vazut nimeni de 3 sapt... Iar la al meu, am mai descoperit si ca e zugrav innascut, adica un alt motiv sa-l iubesc si mai mult... Ehe, dar cine statea langa el, echipata in salopeta ( scurta, pt distragerea atentiei ), cu sepcuta si cu trafaletul in mana ?... E ? Oare cine ?
Legat de formatie... Repet, i-am gasit la un restaurant, cantau la o nunta. Cand am ajuns noi, era o sarba indracita ( o parte din voi stiti ca astea-mi plac ) si dupa ce am cerut detalii legate de restaurant, am intrebat daca putem ramane pe terasa sa bem un suc. Am ramas. 2 ore !!!Ca i-am zis puiului ca de acolo nu ma misc fara formatie. M-am imprietenit cu cantareata ( mai apoi si cu mireasa ), care a decalat special pt noi programul cu 30 de min. A cantat sarbe, hore si o manea. A jucat... a glumit cu nasu’... a ras... in timpul asta, puiu’ si eu ne hotarasem ca ei vor canta la nunta noastra... a stat cu noi la masa... ne-a povestit de alte nunti, de ce canta, cum canta... ne explica diferenta dintre play-becaisti si profesionisti, cum se canta, de fapt, cu mana dreapta pe clape... noi fixaseram privirile pe paharele cu suc, ca dupa cateva min sa-i spunem, cu juma’ de gura, ca nu ne prea pricepem la partea tehnica... S-a bucurat cand i-am insirat o gramada de cantece de petrecere... deh, din familie, eu-s aia “ muzicoasa “. De cateva ori, a trebuit sa-i bata-n geam sotu’, ca ea ne explica ce si cum si uita ca din cauza noastra, decalase programul.
Am intrebat pretul: “ 16 mil, daca nu credeti, vorbiti cu mirii de aici “ ( normal ca am vb, exact acelasi pret ! ). Mireasa mi-a spus ca i-au vazut la o nunta si asa au dat de ei... deci sunt si testati...
Formatia este din Videle, Teleorman, 60 km distanta. Pt avans, vin ei in Bucuresti, a ramas sa stabilim detaliile.
Nu eram foarte incantata de mosu’ formatiei ( de altfel, vedeta, canta de la 6 ani ), el e cu vioara... bun, eu nu-s fan scartaieli, asta-i strict parerea mea, dar mi-a cantat un vals, asa, incetisor, la urecheeeeeeeee.... de m-a lasat paf ! Ce-o fi zis, ca nu stiu eu ca-i “ Dunarea albastra “... Ba ete’ c-am stiut si i-am zis ! Si ca si nora-sa, s-a bucurat... Si are farmecul lui... il si vad printre invitati, zanganind ceva la urechi... Aici, la nunta de care va spuneam, el intampina invitatii intarziati... Nunta incepuse la 19 si la 21:10 cand am plecat noi, inca veneau invitatii.. Norocoasa mireasa ! Urmeaza sa o sun zilele astea, sa-mi mai dea detalii...
Si uite asa m-a ajutat D-zeu sa am si formatie de la tara, asa cum am vrut, cu cantareti care chiar stiu sa faca o nunta, sa distreze invitatii...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Miresici, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o dilema.
Ce reprezinta TEMA NUNTII ???
Cum poate fi reprezentata ? Idei ?
Va multumesc f.f.f.f. mult si eu si finutza mea .
Pai, ce sa fie ? Mireasa, sa zicem, are un fix ( cum am eu ) ca vrea ca toata nunta sa fie cu porumbei, inimioare, etc de la servetele pana la... eu stiu... rochia de mireasa... hai ca asta-i tare, sa vezi o mireasa ca are rochie imprimata cu porumbei...
Dar sunt cam somnorici, ma scuzi... vrea baloane imprimate cu ceva legat de mare sau ceva drag, ce le aminteste mirilor de... ceva...
Sau... uite, am vazut la tv o mireasa gen Alba ca Zapada, cu tot cu pitici... asta-i o tema... sau cu flori sau... cate si mai cate...
Raza de soare
ooana spune:
Bravo Raza...uite ai gasit si formatie, bine ca v-ati descurcat si acu aveti exact ceea ce ati cautat....cumnata bat-o vina, n-o lasa sa iti strice bucuria!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Noutati...ceva???
Pai tu esti noutatea !...
Zau, eu abia astept sa faca scorpia nunta, sa vad cata bautura se bea si la cateva zile, o sapt, o luam si noi, ca ma papa degetele... eu nu pot tine banii la ciorap... ispita mare...
Rest am, muzica... am si asta... beutura lipseste... astea-s cheltuielile mari... apoi... cameraman 2 in 1, ca nu dam bani in plus pe foto ( aici cica avem niste cunostinte )... costume... invitatii... huse... baloane...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
HUH? Pacatele mele...ce-am mai facut de data asta?
Hihihi...2 in 1 luam si noi...de fapt 2 in 2...da' la acelasi pret, ca tot cunostiinte..amici, pretini ..sambata sa-l sunam si sa mergem in "audienta" ca de cand tot zicem...numa' ca io acu' n-am formatie...si nici "digi"....ah, si vreau sa ajung si pe la biserica...sa ma enteresez..sa n-am vreo surpriza...
oana, un'i numaru' di comandi in Ro, surato...ca io nu-l vazui?...saitu'i belea, parol!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
HUH? Pacatele mele...ce-am mai facut de data asta?
oana, un'i numaru' di comandi in Ro, surato...ca io nu-l vazui?...saitu'i belea, parol!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
...soro' colo dupa zip/postal code, la country gasesti Romania!
...pe mine m-au pus pe ganduri bentitele ale de satin inscriptionate cu numele noastre, parca parca as vrea si eu !
Oana & Marius
Wedding Day