Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
emilyjeuly spune:
'neata fetele!!!!
vad ca voi aveti experienta la prins buchete si chiar credeti ca acest lucru v-a ajutat sa va maritati. eu nu am prins niciodata in viata mea vreun buchet de mireasa si uite ca totusi ma marit!!!!!!!!! de aceea cred ca nici nu o sa arunc buchetul, oricum chestia asta cu buchetul este importata de la americani.....
sper sa nu va suparati pe remarcile mele. nu am spus nimic cu rautate.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Ioana-Cristina spune:
Eu n-am prins niciodata nici un buchet ! Iar chestia cu aruncatul buchetului tine de fiecare....Sunt nunti la care nu intalnesti obiceiuri specifice de nunta...mergi la primarie , apoi la biserica si apoi la restaurant si gata ! Important e sa fie atmosfera !
krelia spune:
Cristina, io de altceva sunt curioasa...und ele-a pastrat pe toate pana acum, in toata perioada asta? ....ale mele stau frumos in camara...cu ganduri negre d ela iubi, care tot vrea sa le arunce..cica fac mizeri, si eu, nu si nu!
Nu emily, chiar iti imaprtasesc ideile, sa stii....putem "trece" drept egoiste...dar, sa sti ca eu chair ma gandeam...pe langa buchetul meu de 5 crini, sa fac unul.."pt. aruncat" din 3 crini ..si buchetelul meu sa-l pastrez ..chiar daca si eu, la tandul meu am prins 3 buchete
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by krelia
Cristina, io de altceva sunt curioasa...und ele-a pastrat pe toate pana acum, in toata perioada asta? ....ale mele stau frumos in camara...cu ganduri negre d ela iubi, care tot vrea sa le arunce..cica fac mizeri, si eu, nu si nu!
Nu emily, chiar iti imaprtasesc ideile, sa stii....putem "trece" drept egoiste...dar, sa sti ca eu chair ma gandeam...pe langa buchetul meu de 5 crini, sa fac unul.."pt. aruncat" din 3 crini ..si buchetelul meu sa-l pastrez ..chiar daca si eu, la tandul meu am prins 3 buchete
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
super krelia!!!! uite la chestia asta nu m-am gandit dar este o idee nemaipomenita!!!! cred ca o voi pune in aplicare, ca deh poate se vor supara fetele nemaritate care vor fi la nunta mea.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Ioana-Cristina spune:
Krelia , eu nu stiu unde o tine Raza buchetele , da tre' sa recunoastem ca e un record ! Poti sa numesti chiar colectie ! Super , nu ? Ideea ta cu alt buchet e destul de buna....da tu vrei sa-ti pastrezi buchetelul ? Eu nu stiu , cel putin nu cred ca o sa fac altul ! Eu , daca ma hotarasc sa-l pastrez , nu-l mai arunc ! Cine vrea sa se marite poate s-o faca si fara buchetul meu !
Andita spune:
Eu n-am prins nici un buchet.... la ultime ocazie, in iulie, la nunta unei bune priietene, l-am cedat in favoarea altei bune prietene. Dar, uite ca eu ma marit inaintea ei!
Si apropo de buchetul de aruncat, tot la nunta asta, tipa care a prins buchetul, s-a dus si i l-a dat inapoi miresei, in scimbul unui buchet obisnuit de flori, pentru ca s-a gandit ca inseaman mai mult pentur mireasa decat pentru ea. Frumos, nu?
Nunta noastra
LeiLA spune:
quote:
Originally posted by krelia
Leila, de curiozitate, pe unde e Grand Hotel...eu m-am plimbat mai mult prin zona Imparatului....Piata Mare..alea alea...da' eram curioasa...ca Sibiul imi place de mor...ca oras
Draga Krelia, Grand Hotel este in padurea Dumbrava, in spatele hotelului Palace. Zona Imparatului este chiar centrul Sibiului, chiar in momentul de fata este in renovari capitale (centrul, nu hotelul )
Spor la treaba la toata lumea!
de la o sibianca
ooana spune:
quote:
Originally posted by Andita
Si apropo de buchetul de aruncat, tot la nunta asta, tipa care a prins buchetul, s-a dus si i l-a dat inapoi miresei, in scimbul unui buchet obisnuit de flori, pentru ca s-a gandit ca inseaman mai mult pentur mireasa decat pentru ea. Frumos, nu?
Nunta noastra
Frumos gest....nu stiu daca eu as fi in stare sa dau buchetul inapoi daca l-as prinde, dar... oricum frumos gest sa te gandesti ca buchetul are pentru mireasa o semnificatie aparte si poate vrea sa il pastreze! Ca pana la urma conteaza ca l-a prins cineva, si semnificatia ca se va marita ramane chiar daca pastreaza sau nu buchetul!
Krelia, interesanta ideea cu 2 buchete...e o idee care trebuie retinuta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
Si sa va anunt ce am mai facut cu problema mea, specilizarea in Germania!
Mi-am luat inima in dinti si am trimis CV-ul! Ma tot gandeam sa nu regret mai tarziu ca nu am incercat! M-am gandit ca daca ma vor alege ma voi gandi atunci cum imi voi rezolva problemele iar daca nu ma vor alege macar voi sta cu sufletul impacat ca am incercat!
In aceeasi zi m-au sunat si m-au chemat la interviu! Am aflat ca suntem 5 persoane din care vor fi alese 2 pentru a pleca!
Vineri m-au chemat si m-au anuntat in mod oficial ca voi pleca in Germania daca imi dau acordul! ...si am acceptat, asa ca in curand voi incepe un curs de germana iar la anul voi pleca....probabil in aprilie, depinde cat de bine voi vorbi limba germana!
Am discutat si despre nunta si mi-au spus ca imi vor da liber 1 saptamana fara nici o problema! Acu nu e cat imi doream eu 3 saptamani....dar mai e timp pana la anul si depinde cand vom incepe cursurile de germana....se poate ca plecarea sa se amane pentru 1 iulie, oricum eu ma voi programa sa fiu in concediu vreo 3-4 saptamani si apoi mai vedem.....ca doar vreau si eu in honeymoon!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Nici eu n-am fost in stare sa dau buchetele inapoi ..noroc cu fetele ca mi l-au dat cu drag....altfel......dar, pe de alta parte, nu cred ca m-as indura sa-mi dau buchetelul (ce egoista sunt!) , drept pt care optez pt varianta unui al doilea buchet pentru fata care-l va prinde!
oana, super!!! iti doresc viel glück si fie ca la anul sa ne conversam ins Deutsch !
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006