Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
Raza de soare spune:
Miresici, pupici !
Hai ca dupa lupte seculare, intru de la servici...
Nu m-am mutat si nu prevad mutari...
Dar... ieri, nu sapt trecuta, am dat avansul... am mai vazut si revazut restaurante... total, 35 !!! si puiului si mie, ne-au ajuns... suntem obositi si ne cam sare tandara... asa ca gata ! am ales unul frumusel ( intrarea cam lasa de dorit, dar o aranjam noi cu baloane ), stim de la un coleg al puiului ca nuntile acolo ies ok... mancare fresh si buna... clienti mereu... nunti mai rau !!!
L-am gasit pe Tv, o reclama... apoi pe site... si... e avantajul pretului, cum a mai spus o miresica... bine, ieri am avut surpriza ca meniul sa se modifice cu 2 euro, adica... 25 fara bautura, 4 feluri de mancare... bautura o luam noi...
si... Krelia, e rest. Crangasi... data... 3 iunie... e chiar vis-a-vis de sectia 20, in spatele complex. Crangasi... nu e zona de colorati din aia rai... e mai mult spre Militari... ca la asta am fost in fiecare seara de 2 sapt, sa studiem terenul... pacat de intrare... dar e renovat de curand, e sala mare, de 230 pers, e cu rosu, cu un pic de lemn... personal curat si amabil, iar bucatareasa-sefa, e cu ochii pe ei... contra o bomboana, ceva... o sa avem noi grija...
Noaptea asta am dormit si noi linistiti... am dat avansul cu chitanta, semnata + stampilata, iar zilele astea, pt ca nu erau sefii mari, mergem sa semnam contractul...
Acum, e problema cu biserica... mirele ma ia din Aviatiei... eu as vrea la Bis Eroilor de la Pieptanari, ca arata ca si Casin... la Casin, care e-n drum, din Aviatiei, nu vreau, ca deh... superstitii... si acu-i acu: cum facem ? din Av in Piept, apoi ne intoarcem spre Crangasi ? Cine vine, bine... cine nu... ne vedem direct la rest... Nu ? E o bis langa rest, la 50 m, dar parca e prea aproape... si n-are trepte... Ce biserici stiti pe drumul Aviatiei-Crangasi, ala pe langa Aviatorilor, Arcul de Triumf ?
Ca acum incepe cautarea de biserici...
Ah ! Era sa uit: sambata, in cautari de rest, am nimerit la unul unde era nunta... pe langa ca m-am imprietenit cu mireasa ( superba, iar rochia, de la Florentza, de pe Lipscani, mortala !!!), ne-am gasit formatie !!! sunt 4, din Videle, Tl... canta demential !!! costa 16 mil... sapt asta vin in Bucuresti sa-i arvunim... cantareata, acordeon, orga si vioara... nenea cu vioara e vedeta... are emisiune pe un post de muz populara...
Nu stiu cand mai intru, ca am impresia ca au facut ceva sa-mi blocheze accesul pe alte site-uri, nu ma pricep... dar se incarca greu si... nu reusesc...
Si cine face la Vulturul ! Superba locatie, aici am fost, avem pile mari, dar... aveau liber doar mai, duminici si septembrie... si asta in 2 sapt de cand faceau contractele... stati linistite, d-na Mariana e de nota 10...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Si v-am zis ?... Cred ca nu... mi-am luat deja pantofii de mireasa... aia superbi, cu 2 mil... i-am luat acum 3 sapt cu 1.500 !!! si ma bate gandul sa-ncep sa bat magazinele cu rochii... ca daca gasesc sa-mi placa, asa cum mi-a placut a miresicii de sambata ( 5.400 si voal 1 mil ), o iau, daca nu... fac pe comanda...
Ah... am fost la rest. Etiquette, pe Traian 139... frumos, dar... cel mai ieftin meniu 30 euro, te obliga sa iei apa, sucurile si cafeaua de la ei, la preturi triple... urmarea ? am ales Crangasi... unde nu riscam sa ramanem datori... dimpotriva... si unde mai pui ca au si scena pt formatie...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Vad ca-s singura...
Miresici, va dau un pont (noi l-am aflat de la un sef de sala): dc aveti rest care nu impun un nr de invitati, semnati ctr pe un nr mai mic decat stiti ca aveti... una e sa-i anunti cu 2 sapt inainte ca vin mai multi, alta e sa risti sa nu vina si sa platesti in plus... got it ? noi avem peste 100, dar semnam pt 80... si inainte, supriza, vin mai multi... dar daca nu vin... de ce sa platim 20 de meniuri ???
Raza de soare
ooana spune:
Neata fetelor....si uite ca incepe o noua saptamana!
BlueEyes...daca gasesti tull portocaliu spune-i si la fata...ca eu nunta o voi avea pe portocaliu-alb, ca portocaliu e si restaurantul....si mi-as dori marturii portocalii cu fundita alba dar nu am sperat la asa ceva gandindu-ma ca mai probabil le voi face albe cu fundita portocalie! Da acu' ca te-am auzit cum povesteai de tull portocaliu iar mi s-au aprons beculetele
Ralu...uite adresa cu palarii http://www.luciam.ro/ ....daca iti cumperi sa ne arati poze, ca doar formam aici un adevarat "Fan Club Innebunite dupa Palarii"
Ancuta si LeiLA bine ati venit...
...totusi eu cred ca la anul vom fi 100 !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dyadya spune:
Raza, in primul rand felicitari pt restaurant. Nu am timp acum sa scriu mult ca tb sa plec deja la scoala:)) dar apropo de biserici in zona mentionata de tine. Este una in spatele Muzeului taranului roman(ala de pe kiseleff). Nu stiu cum se cheama dar iti spun diseara. E foarte frumoasa, in sensul ca are o curte mare cu castani(parca) si este centrala. nu ma intreba preturi ca nu stiu, dar ti-am spus de ea ca noi acolo mergem la Inviere in fiecare an si mi-a placut mult curtea. Nu stiu cum e inauntru dar biserica este mare. Nu strica sa dai o fuga.
krelia spune:
Deja suntem 42!!!
Ah, ce prost crescuta sunt ..neatza gagici miresuce, ce sunteti!
Mission acomplished!!! Modificat listuta, astept datele pentru cele nehotarate inca si locatiile ...cand le-oti gasi (sau va veti fi saturat de cautat ) Bun venit, miresici noi!
Asaaaa, acushica...sa pove' la cafeu' de dimineatzaaaa. Ieri, fuse Krelia la biserica aia de langa fantana Miorita, la o cununie religioasa...fetelor...bine ca mi-a deschis DD ochii si ma reorientez, cel putin cu gandul (oricum vreau sa ajung pana la sf. lunii la Gr. Icoanei) catre alta biserica, ca mi-as fi blestemat zilele...bine...oricum, cred ca nu s-ar fi concretizat nimic, pt ca...unul dintre preoti lasa mult de dorit...cel putin fizic...e un broscoi gras...doamne iarta-ma...da' nu-mi inspira liniste sufleteasca si incredere...deloc....doar stiti ca-s dusa cu capu'...si mie dk nu-mi place fata unuia...nu pot sa ma prefac, nene...nu pot si pace...in plus...o slujba de 3 lei...facuta in graba la modul.."se c'nuna roab'mnezeu cu rob'mnezeu..."...sa fim seriosi!!!
Asa ca, gata, m-am lecuit...Gr. Icoanei ramane
Ah, si cea mai misto faza (care mi s-a parut mie, oricum...ca nu mai era decat iubi de fata la momentul respectiv)...pe cand alergam noi spre masina, ca ne-a prins ditamai ploaia...coboram scarile si vad un trandafir din buchetul miresei (sau al nasei, nu stiu, ca erau la fel - crem + rosii) si initial, am zis sa-l las, apoi, zic..da' ia sa-l iau eu, ce? ...si "p'orma" radeam cu iubi..eh, vezi, n-am aprticipat la aruncatul buchetului, da' tot m-am ales cu o floare din el
Leila, de curiozitate, pe unde e Grand Hotel...eu m-am plimbat mai mult prin zona Imparatului....Piata Mare..alea alea...da' eram curioasa...ca Sibiul imi place de mor...ca oras
laura-andreea, noi avem niste prieteni care se ocupa cu decorarea restaurantului (huse + baloane) , daca vrei vorbim pe mail
Raza, fato..rar te mai vede omu' pe forum..daramite "laiv" [I]
Pup toate fetele
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Multam !
Vorbeati odata despre nr de buchete prinse... eu am prins 13 !!! iar al 13-lea mi-a adus noroc ! eram anul trecut la nunta unei prietene, era prima data cand il scoteam pe puiu' in vazul cunostintelor care m-au vazut crescand... si... am auzit toata seara... " Baiete, ai dat de dracu'... curand jucam la nunta... " Credeti ca s-a speriat ? dimpotriva !!! se bucura mai rau ca mine...
Krelia, multam... o sa incerc sa intru mai des... eu vreau zilnic, dar... sa vedem...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
... eu am prins 13 !!! iar al 13-lea mi-a adus noroc !
Caaaateeee??
Maiculitzaaaaa meaaa....
Esti bazata, soro !....ce sa mai..respectele mele....auzi, da' am o curiozitate..de la varsta sau la cate nunti pe an te duceai fata, de ai prins atatea buchete???
Hai sa traim!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Neata , fetili !!!!
Raza , maiculitza ! Da multe buchete ai mai prins ! Se pare ca nr 13 e cu noroc !
Krelia , fata asta ne-a luat cumva noroacele ?!
Aaaaa.....cum mai stati cu pregatirile ?
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
eu am prins 13 !!! iar al 13-lea mi-a adus noroc !
Raza...ai batut toate topurile, ai fost foarte harnicuta ....bravo! Si uite ca 13 chiar ti-a purtat noroc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day