Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Stiu ca scriu f rar, dar sper ca nu m-ati uitat. Cu toate ca nu particip la lungirea listelor de mesaje, va urmaresc si ma ocup si de nunta mea. Nu s-a schimbat nimic, nasa e de acord sa imi cumpere palaria, chiar daca e scumpa. Am amas cu gandul la palariile oanei de la Arad. Daca citesti oana, te rog trimite si mie link-ul pe PM sau pe mail ca nu il mai am si nu stiu unde sa o trimit pe nasa.

M-am hotarat ce fel de flori vreau la nunta: frezii si cocardele naturale tot din frezii. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Stiu ca scriu f rar, dar sper ca nu m-ati uitat. Cu toate ca nu particip la lungirea listelor de mesaje, va urmaresc si ma ocup si de nunta mea. Nu s-a schimbat nimic, nasa e de acord sa imi cumpere palaria, chiar daca e scumpa. Am amas cu gandul la palariile oanei de la Arad. Daca citesti oana, te rog trimite si mie link-ul pe PM sau pe mail ca nu il mai am si nu stiu unde sa o trimit pe nasa.

M-am hotarat ce fel de flori vreau la nunta: frezii si cocardele naturale tot din frezii. Ce ziceti?

Offf...eu zic ca, citindu-va mesajele, ma cam sperii.
Ce hotarate si pregatite sunteti voi.
Eu?? Mai mult prin pom.
In afara de faptul ca am ales restaurantul si l-am si rezervat nu am mai facut nimic palpabil.
Nici macar nasi nu am.
E drept...adun informatii, ma interesez de preturi dar asa, pura teorie.
Mi se pare inca foarte departe totul.
Poate mi-ar trebui meditator "Cum sa ma pregatesc pt. nunta" :))))
Ce ziceti fetelor, se ofera cineva sa-mi dea lectii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta5 spune:

Salut fetelor!
De o saptamana am descoperit acest site si de atunci citesc in orice moment liber toate comentariile voastre de pe forum-urile despre nunti; asa am aflat o groaza de chestii.
Eu sunt o mireasa de 2006 si voi face nunta la Casa Centrala a Armatei in salonul Norvegian sau in cel Gotic (inca nu stiu clar) si voi avea intre 60 si 90 de invitati (dupa cum vedeti nici asta nu stiu inca).
Imi puteti spune cum sunt aceste saloane, amanunte despre servire, decoruri, pret tacam sau orice alta informatie pe care o detineti pentru ca eu de putin timp am inceput sa ma ocup de subiectul NUNTA si deja sunt INGROZITA DE CE MA ASTEAPTA.
Astept comentarii de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

dyadya...cred ca ai dreptate....chiar daca o sa facem marturii din tull portocaliu...sau albastru (inca n-am decis culoarea nuntii)....s-ar putea totusi sa-si schimbe culoarea....asha ca lasam pe mai tarziu...

Azi sau maine vrem sa mergem sa chemam a doua pereche de nashi....ca la noi asha are toata lumea... De fapt, nush daca-i chemam chiar acuma...Iubi ma duce sa-i cunosc (sunt verisori de-ai lui, pe care eu inca nu-i cunosc)...apoi o sa discutam daca ne plac sau nu... Tzinetzi pumnii la fata

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Ancuta5 bine ai venit la
Spune la fete pe ce data faci nunta....sa te treaca kreliutza pe lista

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeiLA spune:

Buna miresici de 2006!

As vrea sa intru si eu in cercul vostru. Sunt o miresuca de 2006, mai exact 10.06.2006. Nunta va fi la restaurant Grand Hotel, sala mica, Sibiu.

Va multumesc ca existati si ca ma ajutati in tot ce se poate cu organizarea nuntii.

de la o sibianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Rallu, tu te plangi ca esti in pom cu pregatirile?! Eu nici macar restaurant nu am, si nici nu am mai cautat, si in mom de fata nu am optiuni palpabile...sa mai zic ca nici data nuntii nu am stabilit-o?! Bine, aici este o explicatie: nu tinem mortis la o anumita data(stim cam in ce perioada) si ne vom hotara in fctie de restaurant. Adica, de ex daca restaurantul nu are liber pe x ale lunii dar are liber pe y, facem pe y. Cam asa ceva.....acum am intrat intr-o etapa din aia: "sa stam calme si echilibrate ca au mai facut si altii nunta si nu au innebunit cu un an inainte". Asta pt ca acum cateva zile am facut istericale in leg. cu restaurantul.
Deci cam asa stau cu pregatirile. In perspectiva, maine mai mergem sa vedem ceva restaurante....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

[red]
.....acum am intrat intr-o etapa din aia: "sa stam calme si echilibrate ca au mai facut si altii nunta si nu au innebunit cu un an inainte". Asta pt ca acum cateva zile am facut istericale in leg. cu restaurantul.

Suuper amuzant Dya.
Stiu ca pentru tine probabil nu e tot asa de haios (absolut normal de altfel) dar parca l-ai citat pe prietenul meu atunci cand eu incepeam sa ma crizez in legatura cu restaurantul
Sa stii ca avea dreptate ... stai calma ca o rezolvi tu cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Multumesc, Rallu

Am primit oferta ta de la restaurant si ramane sa ne mai uitam pe ea, desi ar fi fost ideal ca cei de la restaurant sa fi avut gata si oferta pe 2006. Oricum, nu cred ca vor scumpi preturile cu mai mult de 10%.

Stie cineva o firma de inchiriat huse pentru scaunele de la restaurant?

tb sa stam calme, fetelor ca altfel o sa mai capatam ceva riduri si ar fi pacat!

Pupici pentru toate viitoarele miresici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, noi maine mergem la nasi, sa le propunem de fapt...Trebuia sa mergem de Sf. Maria, dar nu i-am gasit atunci.Am emotii.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput