Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz
Krelia, am vazut ca vrei si tu la Gradina Icoanei, ai aflat vreun pret ceva sau cu cat timp inainte trebuie sa mergi sa faci programarea?[/font=Century Gothic]

Habar n-am cu cat timp tre' sa te duci inainte...eu mi-am propus sa ajungem pana pe la sfarsitul lunii pe acolo....preturi ...taxa de biserica 500.000, cor (optional) 1.500.000., aranjamentul floral 100.000.

PS. olguttza

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Merci Krelia pentru raspuns. Oricum, banuiesc ca astea sunt numai taxele oficiale, ma gandeam poate stii si cat trebuie sa dam preotilor.
Eu voi opta si pentru cor, ma gandesc ca o data in viata traiesc un asemenea eveniment, ar fi pacat sa ma zgarcesc tocmai la asa ceva.

Mergi la inceput

tigrutz, nu mai dai nimic!!!...decat daca vrei tu!
Nasul miresicii de la care am aflat sumele astea...a mai dat cate 500.000 preotilor, pentru ca asa a vrut el.
Am inteles ca preotii nu iti cer nimic in plus....deci, nici vorba de 6 milioane sau 8 sau 9 sau 10 cum am mai auzit pe la alte biserici!!!
Cu proxima ocazia cu care va intra olguttza sa ne citeasca, sigur va raspunde!Asa ca, ai rabdare si incredere...astea sunt preturile!
Evident ca fara cor nu are nici un farmec (cor, despre care am inteles ca merita din plin!)

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Intr-adevar, pe noi ne-a costat biserica, cu totul, 3.100.000, din care: 1.500.000 corul + 500.000 taxa + 1.000.000/2 preoti + 100.000 aranjamentul din biserica. Oricum, de dat, tot trebuie sa dai ceva preotilor...numai ca, cel putin anul asta, mi s-a parut o suma minima, avand in vedere ca n-au fost cununii pe banda rulanta, fiecare tinea cam 45-50 de minute, iar speech-ul de final a fost chiar mai emotionant decat toata slujba in sine....O cununie religioasa minunata, din toate punctele de vedere!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor, va invidiez pentru ....sigur e minunat si merita toti banii de pe lume pentru ca va asigura o atmosfera superba de "nunta ca in povesti"!

La noi nu stiu daca voi gasi sau daca exista ...o sa ma interesez eu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Olguttza, merci tare, tare mult pt raspuns
Ce ma bucur ca am ales biserica asta, de-abia astept nunta. De fapt, am stiut dintotdeauna ca aici ma voi casatori, pt ca aici am fost botezata. Si, mai tarziu, am aflat ca si el tot acolo si parintii lui s-au cununat acolo. O adevarata traditie la noi in familie cu biserica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

dragi miresici,

eu maine plec la NY in concediu pt o sapt juma asa ca spor la "aranjamente" si sa va gasesc sanatoase si voioase.

a si daca are cineva vreo nevoie urgenta de ceva ce se gaseste in state si la noi nu, spuneti repede ca mai am 2 ore de stat la serviciu.

pupicii

Mergi la inceput

Adevaru' e ca, oana,...coru'...face mult din biserica...si eu mi-am dorit intotdeauna asa ceva la nunta mea
olguttza

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

dragi miresici,

eu maine plec la NY in concediu pt o sapt juma asa ca spor la "aranjamente" si sa va gasesc sanatoase si voioase.

a si daca are cineva vreo nevoie urgenta de ceva ce se gaseste in state si la noi nu, spuneti repede ca mai am 2 ore de stat la serviciu.

pupicii

COncediu placut, plici...tre sa recunosc cu mana pe inima ca te invidiez!!!...mai putin pt zborul pe care-l vei parcurge
Distractie placuta si sa vii cu multe poze pt miresici!!!

De ce-as avea nevoie...hmm ....mi-ar cam trebui niste Keanu Reeves...da', acu'...daca nu gasesti, nu-i bai, ca ma descurc si fara, pana la urma....deh...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
dragi miresici,

pupicii!

Asta da concediu......sincer te invidiez, mi-am dorit sa merg in US dar stii tu...e cam complicat, viza etc........dar cine stie poate la anu ...ca asa zic in fiecare an!

...asteptam multe poze macar asa sa vedem si noi, daca nu putem sa ajungem acolo...CONCEDIU PLACUT !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput