Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Scuze am dat quote la mesajul meu in loc sa dau la mesajul lui plici plici......cred ca de la ploaia mi se trage aiureala asta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pai, sterge quote-ul tau si copiaza-l pe al lui plic!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Plici, concediu placut. Cu siguranta te invidiem toate pt oportunitatea pe care o ai.
Pupicutzi multi la fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

da, stiu , zbor 9 ore jumate, o sa fac purici, dar m-am obisnuit. Eu sper sa ajungeti toate pe unde va doriti, si o sa fac poze multe (si o sa ma duc prin magazinele de rochite de mirese - poze si acolo ) si o sa vin cu multe cataloage de mirese, rochii, amenajari, nunti in general, asa ca o sa dau alarma cand vin sa le invartim intre noi :)
Ce ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

da, stiu , zbor 9 ore jumate, o sa fac purici, dar m-am obisnuit. Eu sper sa ajungeti toate pe unde va doriti, si o sa fac poze multe (si o sa ma duc prin magazinele de rochite de mirese - poze si acolo ) si o sa vin cu multe cataloage de mirese, rochii, amenajari, nunti in general, asa ca o sa dau alarma cand vin sa le invartim intre noi :)
Ce ziceti?

Io zic "deal"....da' mi-l aduci si pe Keanu..pliiizzz, priti pliiizz
Abia astept sa te intorci..deja!
Cat lipsesti, apropozito...??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Ce ziceti?

Io zic "deal"....da' mi-l aduci si pe Keanu..pliiizzz, priti pliiizz
Abia astept sa te intorci..deja!
Cat lipsesti, apropozito...??

26 august 2006

pe 28 ma intorc, cat despre keanu, daca il vad promit ca il alerg pana e de acord sa vina cu mine macar cat sa-l vezi
hi hi ce zapacita esti

Mergi la inceput

quote:
hi hi ce zapacita esti

multumesc, multumesc

of..viata...eh, pan' la urma daca nu-l convingi..sa-i spui ca nici nu-mi mai trebuie..il am pe mel gibson (in tinerete), exact langa mine

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Plici plici, concediu placut, ai grija, sa fii cumintica ca suntem cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ooana

Fetelor, va invidiez pentru ....sigur e minunat si merita toti banii de pe lume pentru ca va asigura o atmosfera superba de "nunta ca in povesti"!

La noi nu stiu daca voi gasi sau daca exista ...o sa ma interesez eu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Fetelor va invidiez.
Eu sunt ingrozita de partea cu biserica. Inca mai caut solutii cum sa trec de ea cu brio.
Sa va spun de ce.
E drept ca nu am fost la prea multe nunti (mai exact vreo 3) dar la toate situatia s-a repetat.
Poate mi se pare mie, nu zic nu, dar...parerea mea e ca slujba de cununie a bisericii ortodoxe este una dintre cele mai misogine pe care le-am auzit in viata mea.
Nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o prima data. Am zis ca e intamplare (mai ales ca in mod clar preotul ala n-o inghitea pe mireasa si la predica ne-a inebunit cu mirele...ca el face si drege si e baiat bun dar n-a scos un sunet despre ea).
Problema e ca si la a doua a fost la fel (slujba...ca predica de la sfarsit a fost ok).
Cred in Dumnezeu, ma rog, dau de pomana etc...dar ce sa fac daca tot nu-mi place slujba?
Tot ce-mi rasuna in urechi era "Sa fi ascultatoare, si supusa, sa-i faci prunci buni, sa-l slujesti, etc." Eu sunt o tipa destul de zapacita si foarte independenta. Asa ca...spre disperarea prietenului meu am inceput sa stramb din nas din primele minute.
Mirelui ii spune "sa-ti fie cap bun (sau intelept, nu mai stiu) si sa te conduca". Acum sa fim seriosi ca in cel putin 50% din familii situatia e exact pe dos.
Offf...singurul lucru pe care mi-l doresc e sa scap de acolo cat mai repede.
Eu mi-am ales o bisericuta din cartier unde stiu preotii (si viceversa) si ma duc intotdeauna cu placere. Din pacate nu si acum.
Tare mi-ar place sa fiu si eu incantata de faza cu biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

draga rallu, cel mai bine este sa te gandesti la altceva, spre exemplu la cat o sa te distrezi la restaurant. si eu sunt de parere ca slujbele noastre de la nunti sunt cam misogine. ma gandesc asa ca o consolare gandestete cum este la arabi..... acolo femeia chiar ca nu valoreaza nimic.
pe mine spre exemplu la astfel de slujbe ma cam bufneste rasul. e ok in cazul in care esti un simplu invitat si mai stai si undeva prin spate, dar ce ma fac daca ma bufneste rasul cand voi fi fata in fata cu popa

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput