FIV 42
Raspunsuri - Pagina 6
ceciserban spune:
Crinuta nu te mai stresa si pt. ace,lasa ca poate gasesti maine la Cluj.De abia astept sa ne vedem,noi doua disperatele.Nu stiu sotul tau cum e dar al meu a zis ca l-am innebunit si pe el.
Pupici si mai vorbim maine.
cecilia
laurabyby spune:
da am luat pana acum bromocriptin am intrerupt eu singura ca vomitam pastila si nu avea rost sa o mai iau,de la 1600 valorile acum am 350 tot nu e bine dar nu mai suport.poate o sa ai o sarcina usoara si nu o sa vomiti ca mine ca e groaznic.
15+

ceciserban spune:
Laurabyby merci mult pt. raspuns.Cred ca daca voi reusi si la mine vor fi probleme pt. ca am probleme cu colecistul si imi vine sa vars de la Brocriptin de acum dar mai ales atunci.Sigur va fi aiurea si la mine,dar macar sa ajung eu acolo si voi suporta cu stoicism tot ce ma va astepta pe durata unei sarcini.Sper sa dea Domnul sa calc pe urmele tale pt. ca sotul meu e super convins,nu stiu de ce,ca vom avea gemeni.Eu sper macar un embrionas sa ramana acolo,pt. mine e suficient.Iti doresc sa rezisti cat mai bine in perioada ce va urma.La gemeni se naste mai repede si cu cezariana,nu?Pe cand va fi?Te pupic si s-auzim numai de bine,
cecilia
ceciserban spune:
Fetelor dupa cum spunea si Lachie cam liniste rau de tot pe aici.In fiecare zi suntem aproape numai pe pagina a doua.![]()
Cam nasoala situatie.
Moni mai spune-ne ceva ca ni s-a facut asa un dor de tine!
Crinuta te rog
azi,ca sa ne vedem.
Multa bafta tuturor

,
cecilia
laurabyby spune:
da asa cica fac cezariana ,iar nasterea se presupune la jumatatea lui febroarie sau sfarsit au zis cu cat o tin mai mult cu atata e mai bine.sper din tot sufletul sa ma urmezi si restul fetelor la fel,luptati si sigur veti invinge.va pup si mult succes

15+

crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri la dr., mi-a facut eco, totul a fost bine si de maine incep injectiile zilnice cu Dipherelin. Peste 2 saptamani mai trebuie sa merg din nou la eco si daca va fi in regula incep si injectiile cu Gonal F. Sper sa fie totul bine in continuare.
Cecilia cum mai esti? Incearca sa nu te mai stresezi (eu vorbesc), va fi bine in final, ai sa vezi.
Va pup pe toate fetele 

ceciserban spune:
Laurabyby sa te auda Dumnezeu si sa fim cat mai multe
pe forum.Sa-ti dea Dumnezeu sa ai parte numai de bucurii alaturi de baieteii tai,ca acum o sa cam fi in minoritate,daca zici ca sunt baietei.
Crinuta ma bucur mult ca ne-am vazut si ca am putut sa ne mai incurajam inca oadata una pe alta.Noi disperatele forumului.
Tinem pumnii in continuare pana la faza finala
.
Lachi nici nu stii ce bine mi-a facut convorbirea cu tine.Ma simt mult mai bine si mult mai cu picioarele pe pamant.Iti doresc tot binele din lume si ma bucur mult ca am pe cineva ca tine in Bucuresti,unde eu sunt cam singurica,pe cineva care intelege perfect prin ce stari trec eu acum.

si te sun eu luni din Bucuresti.
Multa bafta si pupici tuturor,
C.
cecilia
Kariris spune:
Pup fetele mele frumoase, disperate sau nu, pentru ca in final sunteti niste luptatoare si curajoase daca ati ales calea asta! si va tin pumnii la toate sa reusiti!!! Motzatele lunii sunt Crinuta si Cecilia, pentru ca ele au intrat pe ultima suta de metri...BAFTA MAXIMA fetelor, capu' sus, fara stres, cu credinta...la atac! Eu am sa ma rog pentru voi sa va dea Domnul bebelusul!