FIV 42
Raspunsuri - Pagina 15
Kariris spune:
Pai crezi cumva ca al meu a vrut caine??? A fost plecat intr-o delegatie si cand s-a intors, cainele era deparazitat, vaccinat si instalat acasa. Un an jumate am avut zilnic scandaluri pentru cainele asta, care nici macar nu-i de rasa, iar in final am invins eu...chiar daca cu jumate din par alb!![]()
Noroc ca pe vremea aia nu eram casatoriti, ca cred ca divorta sigur!
Nici acum nu e de acord cu javruta dar, cutu are 3 ani jumate si s-a cam obisnuit cu el, cred ca tine la el. Vai...si cand l-am luat din strada avea doar 2 luni si era atat de urat! Nu stiu ce-oi fi vazut la el!
crinuta71 spune:
Lucia da sunt foarte scumpe medicamentele, cel putin pentru mine. Eu am vazut Gonalul F si Puregonul acum cateva luni pe lista de medicamente compensate. Dar este cam greu sa le compensezi pentru cantitatile care ne trebuie la FIV (exista un plafon pe luna pentru compensare). Sa stii ca si eu m-am gandit de multe ori de unde are atata putere Lachi si o admir pentru asta.
Mura iti doresc succes in continuare si daca ajungi la FIV sa reusesti din prima! Gonalul pe care il am eu se administreaza subcutanat.
lucia1 spune:
M-ai facut sa rad.esti tare rau.barem tu ai stiut cum sa-l iei pe al tau,eu nu as avea curaj sa iau un caine in lipsa lui
,are dreptate mama can spune ca sunt proasta.apropo!ne-am lasat de
de 3 zile.pana acum e totul ok,cu toate ca sunt f nervoasa,asa ca sotul meu cand e acasa,doarme,asa nu ne certam.pupici!
lucia1 spune:
Crinuta,la tine unde e buba?e primul FIV pe care il faci?sa ma ti la curent cu toate.de ce nu incerci sa iei gonal cu reducere pe un alt nume?unde ai zis ca faci tu FIV?am sa va tin la curent cu tot,promit.pupici!
Kariris spune:
Fetelor, io o tai! Ma duc sa bantui putin, ca doar m-am nascut noaptea! Pupi si noapte buna! Vorbim maine!
crinuta71 spune:
Lucia la mine e primul FIV (sper sa nu mai fie nevoie de altul, ca nu mai am bani). La Cluj fac FIV. Noua nu ni s-a gasit cauza de infertilitate (am diagnosticul de infertilitate inexplicabila). Am facut si 5 IUI, dar fara rezultatul pe care il doream. 
lucia1 spune:
Crinuta,iti doresc din inima sa nu mai ai nevoie de un alt FIvV.trebuie sa fim realiste.inseamna ca nu ai prb mari,siasta e bine.daca sotul e ok si la tine,atunci sa fi sigura ca o sa prinda.cine stie poate cu ocazia asta am sa vizitez si eu clujul,adica la anul sa se cunoasca bebici intre ei
.ai grija,ca eu la primul FIV m-am cam
,mancam ca o "vacuta".esti o dulce.pupici!
luli spune:
Buna seara dragele mele si bine v-am regasit
dupa o pauza mai indelungata.
Unele ne cunoastem altele nu. Sper sa popositi cat mai putin pe acest subiect
.
Lachi - ce faci tu fata draga?
am citit ceva ceva din subiectul asta si te gasesc tare activa. Ma bucur tare mult sa te gasesc asa, imi place tonusul tau de nu se poate. Numa' ca inca putin optimism mai trebuie ( chiar si cu pb. tale trebuie sa demonstrezi ca pana la urma se poate)
Monica va veni la sf. saptamanii in Bucuresti cu Mihnea cel voinic
(nu vrea sa piarda targul).
Iar eu - sunt super fericita - imi vine szotu' acasa 
Va pup pe toate cu mult drag
Luli
saftoiu_gina spune:
DANUTZA ce faci?ai sosit in Romania si miine ai prima programare la DR.,iti doresc numai bine.
ANDICU unde te-ai ascuns,sau iti incarci bateriile?
Pentru incepatoare multe 
si multi

dodo23 spune:
Crinuta, cum te simti? Esti OK?
De maine (a doua zi de ciclu) voi incepe si eu tratamentul
. Am sperat pana in ultima clipa ca n-o sa mai fie nevoie dar se pare ca tb. sa trec si prin asta.
Deci maine Buserelin, prima injectie.
Sa dea Domnul sa fie bine pt. toate!
Dodo.