FIV 42
Raspunsuri - Pagina 14
lucia1 spune:
crinuta tu la ce clinica faci fiv?nu e prea mica doza de 75UI?mie doza asta mi-o dadea cand faceam ICSI.la fiv,faceam 150UI,dar eu fumam poate dasta mi-a dat doza mai mare.tu fumezi?eu nu mai fumez de 3 zile.am decis cu sotul sa ne lasam de fumat daca vrem sa realizam ceva,e cam greu dar cred ca merita sacrificiul.pupici!
lucia1 spune:
Lachione,sincera sa fiu,la iceput mi-ai parut un pic rea
,eu nu am intrat pana acum aici,deoarece aveam frica sa nu fiu data la o parte de voi.am crezut ca voi deja va cunoasteti si de mine nu aveti timp.eu am 27 ani.anul trecut cand am facu fiv aveam 26.dupa cum am spus,la mine e totul ok doar sotul are prb.tu cati ani ai?de ce nu incerci sa mai faci un fiv la marinescu la giulesti?am auzit ca e mai ieftin si e bun doctor?eu sincera sa fiu iti doresc mult noroc in viitor.eu m-am gandit la adoptie dar am zis sa mai incer inca o data fiv.toate economiile noastre se duc pe doctori si toate cele.e f gru cand sunt prb.sincera sa fiu,m-am gandit si la divort dar imi iubesc prea mult sotul.sunt disperata.pupici1
crinuta71 spune:
Lucia eu voi face 3-4 fiole pe injectie, asa am inteles (sper ca am inteles bine, in total am 30 de fiole). Deci doza va fi mai mare. Eu fac FIV la Cluj, ma costa FIV 600 euro si ICSI 750 euro (preturile acestea nu includ medicamentele, pe care le-am platit separat - au costat 43.000.000 lei). Eu nu fumez. Pe mine nu m-a intrebat dr. daca fumez sau nu. Acum pe perioada tratamentului pentru FIV incerc sa-mi reduc si cafeaua la una pe zi (asta e mai greu). 
Kariris spune:
[quote]Originally posted by lucia1
Lachione,sincera sa fiu,la iceput mi-ai parut un pic rea
,eu nu am intrat pana acum aici,deoarece aveam frica sa nu fiu data la o parte de voi.am crezut ca voi deja va cunoasteti si de mine nu aveti timp.eu am 27 ani.anul trecut cand am facu fiv aveam 26.dupa cum am spus,la mine e totul ok doar sotul are prb.tu cati ani ai?de ce nu incerci sa mai faci un fiv la marinescu la giulesti?am auzit ca e mai ieftin si e bun doctor?eu sincera sa fiu iti doresc mult noroc in viitor.eu m-am gandit la adoptie dar am zis sa mai incer inca o data fiv.toate economiile noastre se duc pe doctori si toate cele.e f gru cand sunt prb.sincera sa fiu,m-am gandit si la divort dar imi iubesc prea mult sotul.sunt disperata.pupici1 [quote]
Ce figura esti! ti s-a parut bine... chiar sunt un pic rea! Dar o parte din sufletul meu este foooooarte buna si sensibila si cine reuseste sa o cunoasca, trece cu vederea peste rautatile mele, care sunt ca ploile de vara si de multe ori nu au nici o legatura cu realitatea. Cand insa au legatura cu realitatea...atunci, sunt foarte rea!
Eu implinesc luna viitoare 36 de ani, deci cu 9 ani mai mult ca tine si primul fiv l-am facut abia anul acesta in iulie, desi medicul meu ginecolog imi recomandase fiv de cand aveam 30 de ani. sotul meu e ok, nu are nici un fel de probleme, eu insa da: am doar o trompa si aia nefunctionala, am uter fibromatos cu 4 fibroame in dotare (mici...dar sunt acolo totusi) care sunt pozitionate foarte prost, exact langa endometru, unde normal ar trebui sa se implanteze embrionul. Asta este! odata ce incepe sa scartaie ceva la "instalatie" parca se tin lant "defectiunile"... noi sa fim sanatoase.
Tu esti inca tanara, ai sanse mai mari ca mine, daca spui ca esti si ok, asa ca bafta multa!!! ai ramas vreodata insarcinata natural?
MURA spune:
Buna ziua, buna ziua.
Ma primiti si pe mine la voi in familie?
Sunt Mura, Lachione este marele meu ajutor si m-am gandit sa intru si eu aici la voi pentru ca o sa fac si eu primul meu FIV, sper eu cat mai curand posibil.
Am programare la Dr. Protopopescu luna viitoare si in functie de ce o sa imi spuna ea o sa incep demersurile pentru FIV.
Eu am facut la ultima inseminare stimulare cu Gonal F pentru ca la Menogon nu raspund bine. Am facut in 4 luni 8 inseminari fara succes.
Am cumparat Gonal de la FARCARMONA cu 940.000 fiola de 75UI.
Se pare ca in Romania nu se gaseste Gonal F la seringi multidoza.
Acelea se faceau in burta cele pe care le-am cumparat eu se fac intramuscular.
Pupici.
Kariris spune:
Bine ai venit Mura!!! Cum sa nu te primeasca fetele???
Eu sincer ma bucur ca ai inceput sa scrii si la noi, chiar daca nu am vrut sa-ti sugerez asta, pentru ca mai multe pareri sunt bine primite, iar eu nu puteam sa dezbat ceea ce discutam noi pe PM, cu fetele. Si tie, ca tuturor celor de pe aici, Iti doresc mult noroc si reusita din prima!
Pup io fata dulce si perseverenta...si... cam secretoasa uneori![]()
lucia1 spune:
Lichione,nu stiu de unde ai atat de multa putere.eu sincera sa fiu nu stiu daca sunt asa tare ca tine.eu am prb si cu nervii.te intreb ceva:nu te-ai gandit la adoptie?sincera sa fiu imi face placere sa vb cu tine,am sa te tin la curent cu tot.pupici!
lucia1 spune:
crinuta,Gonalul f,costa cat in germania.doamne ce scumpe sunt si in ro.nu tote fetele au posibilitati sa-si faca FIv,si atunci ce se intampla.casa de asigurari nu acopera nimic?fetelor,imi face mare placere sa vb cu voi.am sa va tin la curent cu toate.va pupic!
Kariris spune:
Lucia draga, nici nu stiu daca e putere sau doar natura umana...ca nu degeaba se spune: "nu-i da Doamne omului cat poate sa duca!"
Iar despre adoptie, da, m-am gandit si ma gandesc in continuare dar...singura...pentru ca al meu sot nici nu vrea sa auda!
Si tu mi-esti simpatica si-ti doresc numai bine si sa dea Domnul ca acum sa fie cu folos fivul!
lucia1 spune:
al tau nu vrea sa auda de un bebe adoptat,iar al meu de caine.de cand il rog sa-mi ia si mie un caine,dar a zis ca nici sa nu auda de asa ceva.barbatii astia!!!!eu cam mi-am pierdut increderea in tot,dar de."incercarea moarte n`are.asta e viata.mergem mai departe.pupici!