FIV 42

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

eu joi am prima programare,pt a-mi face analizele de sange.dupa cum am supus,incep al doilea FIV,sper ca de data asta sa iasa pozitiv.a facut cineva Gonal f?aici se face doar cu gonal,in ro am vazut ca sunt mai multe "stimulante"ca nu stiu cum sa le chem.bafta la toate care au inceput FIV.pupici!

Mergi la inceput

mie la Fiv-ul trecut mi-au recoltat 10 ovucite si s-au prins 3 embrioni dintre care doar un embrion s-a dezvoltat normal.deci doar un embrion sanatos am avut.si cred ca si ala s-a pierdut pe drum.oare de ce doar un embrion?la mine sotul are prb.asta sa fie buba?cand a dat sperma sotul meu pt FIV a zis ca are destui buni.poate sa fie greseala dotorilor?pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lucia, la noi se face stimulare ovariana cu mai multe medicamente, in functie de pacienta si de cum raspunde aceasta. Eu spre. ex. la primul fiv am facut cu menogon, iar la al doilea, daca va mai fi un al doilea, voi face cu gonal f pentru ca nu am raspuns bine la stimularea cu menogon. Am vazut ca ai scris ceva si despre fumat. si eu am fumat in tot timpul tratamentului si nu cred ca a fost bine. Doctorita mea mi-a spus sa nu mai fumez deloc. Daca voi mai face fiv cu siguranta ma voi lasa de fumat inainte sa incep tratamentul cu o luna doua.
Deci aici se face tratament cu menogon, gonal f si puregon.
Bafta multa la urmatoarea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lucia eu urmeaza fac stimulare cu Gonal F pentru FIV. Iti doresc succes! Tu cate fiole de Gonal F ai folosit la primul FIV?

Mergi la inceput

Cecilia tu pleci la Bucuresti in seara aceasta si maine incepi tratamentul, nu? Iti doresc drum bun si succes! Sa ne tii la curent cu ce urmeaza. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

crinuta,nu imi mai aduc aminte cate am folosit deoarece aici gonalul este ca un pix,si in "pix"este serul,iar tu schimbi decat acul pe fiecare zi.nu sunt fiole.mie mi-a dat doza dubla pt ca fumam.aici costa f mult.in ro cat costa?joi am prima programare, deoarece au spus ca trebuie sa imi faca toate analizele din nou.sa va spun un secret.decat voi stiti ca m-am decis sa mai fac un fiv.din fam mea si a sotului nu mai stie nimeni,am decis sa nu mai spunem la nimeni.mama mea vrea ca eu sa vin in ro sa fac fiv,dar eu nu am timp asa ca am decis sa nu ii mai spun.merci ca imi raspundeti la intrebari.bafta la toate,va doresc din inima.Lachione,tu fiv-ul al doilea il faci la acelasi doctor de prima data,sau schimbi doctorul?la ce clinica faci tu fiv si la ce doctor?apropo!cat costa in ro fiv?aici costa 5000 dar jumate plateste casa de asigurari deci 2500.pupici!

Mergi la inceput

Eu am cumparat Gonal f de vreo doua saptamani cu 1.050.000 lei fiola de 75 UI. Pretul FIV/ICSI depinde la ce clinica il faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lucia, nu trebuie sa ne multumesti ca iti raspundem, pentru ca-i normal sa-ti raspundem. Eu de aceea ma tineam dupa tine pe unde deschideai cate un subiect si te trimeteam la FIV, pentru ca stiam ca aici vei gasi mai multe raspunsuri.
Eu am facut fiv la clinica Medsana cu dr. Denisa Protopopescu. Nu am reusit. Nu am nimic de reprosat doctoritei sau clinicii. "Lucrarea" a fost facuta bine. "Materialul" a fost prost...adica EU. Nu stiu daca voi mai face un al doilea fiv. Cred ca nu. Pe mine m-a costat pana in 3000 euro tot. 1900 fertilizarea in vitro, vreo 600 Euro medicamentele si vreo 500 restul investigatiilor (analize+controale) dinaintea fiv-ului. Iti doresc mult, mult, noroc! Cati ani ai tu?

Vezi ca am impresia ca denisa73 a facut fiv in de, a reusit si aer un baietel. Incearca sa vorbesti cu ea pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

LUcia unde faci Fivul? Iti urez succes!
Eu intru foarte rar, dar ma gandesc la voi

Cristian - 31 mai 2005

Mergi la inceput

denisa,e o clinika i wisbaden.am mai facut unul acolo,dar fara rezultat pozitiv.tu sti ceva de clinika asta?sau sti vreo clinika buna in germania?tu ai facut FIV?pupici!

Mergi la inceput