FIV 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia chiar ca de vitaminele la care ti-am dat numele Asi mi-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Super atunci iau si eu din alea,daca fac bine.Pupici dulcici tuturor

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by ceciserban

Salutare fetele iubite,
Asi eu chiar imi doresc mult sa te cunosc,mai ales ca te admir enorm.Si oricum aveam de gand sa-ti cer ajutorul privind adoptia,pt. ca indiferent de rezultatul Fiv-ului eu suncer imi doresc asta,dupa ce am vazut atatia oamenii care pot face si totusi ajuta cu mare placere acele sufletele nevinovate.Dupa ce se va termina toata aventura asta cu Fiv-ul sper sa ne vedem.
Crinuta ma bucur ca ai supravietuit injectiei si la mai mare.Cu curajul asta treci peste toate.
Eu am fost sa-mi iau bilet si mai tarziu merg sa-mi iau niste vitamine,cum mi-ai zis tu Crinuta.
Lachi apropos de ace,trebuie sa-mi iau seringi si ace pt.Menogon sau au ei la Medsana?Unde se fac injectiile?La cabinet sau in cladirea unde se face FIV-ul?Hai te pupic dulce ca iar te-am innebunit cu intrebarile mele.
Bafta si weekend placut tuturor ,

cecilia

Cu cea mai mare placere ca si eu doresc sa ne intalnim.Vreau doar sa te corectez : acele sufletele minunate ne ajuta enorm pe noi si noi facem atat de putin pentru ei.Ei ne dau atat dragoste si implinire inact tot ce facem noi pentru ei pare mic si nesemnificativ.

Mergi la inceput

Cecilia si Asi ce bine e de voi ca sunteti in Cluj si va puteti intalni de cate ori vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Crinuta mult succes cu injectiile si nu te mai stresa din cauza asta! Ai sa vezi ca asta e partea cea mai usoara a tratamentului ... partea cea mai grea fiind cele doua saptamani de asteptare de dupa ET. Iti doresc sa reusesti din prima!
Daca nu aveam probleme cu unele analize, acum eram colege de lot!
si mult succes!
Cecilia parca si tu trebuia sa faci FIV tot in octombrie. In caz ca ai inceput tratamentul, mult succes si tie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

am si eu o nelamurire
Ce e cu Dipherelin de 3,75mg si cu cel de 0,1mg?
De ce unii recomanda 1 singura injectie si alti te chinuie cu o gramada , daca efectul este acelasi?
Are vre-o legatura cu protocolul folosit, varsta, medicamentul folosit la stimularea de dupa ?

Ana

Mergi la inceput

Cami multumesc de incurajare. Scuze ca te intreb, sper ca nu te deranjeaza, dar la ce analize ai avut probleme (ca sa amani FIV-ul)? Iti doresc sa rezolvi cat mai repede problemele depistate de analize si sa poti face si tu cat mai curand FIV. Asa e, cred ca partea cu asteptarea rezultatului e cea mai grea.
Annaa depinde de protocol si de clinica ce fel de Dipherelin se da. Stimularea de dupa se poate face cu oricare din Menogon, Gonal f sau Puregon.

Mergi la inceput

La ureaplasma si mycoplasma ma refer - au iesit pozitive. Dr. spune ca de la pisica. Curios e faptul ca toxoplasma e negativ. Am dus pisica la veterinar, iar acesta imi spune ca nu este pisica de vina, ca altfel ar fi fost si toxoplasma pozitiv. Si ca asa ceva s-ar lua mai degraba de la papagali. Iar eu nu am asa ceva! Medicul ginecolog mi-a recomandat sa tratez si pisica, cel veterinar imi spune ca e un tratament f. agresiv pt. pisica si ca-i ataca ficatul si ca chinui pisica fara a avea vreo vina! Momentan am facut tratament cu antibiotic si eu si sotul si astept sa fac din nou analiza peste 10 zile. Azi ar fi trebuit sa facem analizele genetice, dar alta belea ... trebuie sa astept sa treaca o luna de la antibiotice! Nu stiu ce sa mai zic, sper sa reusesc sa fac FIV in noiembrie, altfel astept primavara ...

Cami

Mergi la inceput

Cami nu cred ca mycoplasma si ureaplasma sunt de la pisica. Oricum iti doresc sa rezolvi problema cat mai repede ca sa poti sa faci FIV in noiembrie.

Mergi la inceput

Crinuta multumesc mult! Nici eu nu cred ca e pisica de vina, o am de 5 ani si nu am avut niciodata vreo problema. Ma gandesc ca poate au fost gresite analizele ... Nu mai are importanta, am facut deja tratamentul ( azi e ultima zi ), ce este sigur ... ca mi-a dat tot programul peste cap!

Cami

Mergi la inceput