FIV 42

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Asi[/red ai mare dreptate in ceea ce zici.Vezi de aia am nevoie de tine si de sfaturile tale,daca asta nu te deranjeaza,caci eu le accept cu mare placere.
[red]Cami multumesc mult ca esti alaturi de noi si sper din suflet sa putem face si noi asta pt. tine cat mai curand posibil.
Pupici tuturor ,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Crinuta, te urmaresc cu sufletul la gura si sper sa mearga bine in continuare tratamentul. Probabil ca prima experienta e mai grea, ai sa vezi ca sper final o sa-ti faci injectiile cu ochii inchisi.
Am si eu niste nelamuriri: injectiile pot fi facute doar in burta sau in picior? In nu merge? Banuiesc ca au acelasi efect.
Alta intrebare: la ce temperatura trebuie tinute fiolele?
Se pare ca saptamana viitoare voi lua si eu startul in cursa FIV. Sper sa nu mai am vreo surpriza neplacuta ca luna trecuta.
Cred ca vom avea nevoie de multa galerie, ca ne-am adunat trei gainuse speriate care nu stiu exact ce le asteapta dar care stiu foarte bine ce vor.
Bafta multa fetelor!
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dodo23: ma bag si eu in discutie, desi mesajul tau nu-mi este adresat mie. Am vazut ca locuiesti in Canada. In ce oras? Te intreb pt. ca si eu am facut ambele FIV-uri in Canada ( Vancouver ). Acolo chiar iti recomanda sa-ti faci singura injectiile ( iti fac instructaj ), altfel ti le fac ei contra cost. Eu mi le-am facut singura si a fost totul ok. Chiar mi-a convenit mai mult, nu m-am simtit legata de tratament, puteam sa ies la plimbare fara nici un stress, imi luam injectia cu mine si la ora potrivita ( la ora 18,00 mi-au recomandat ) o faceam in burtica ( in zona ovarelor, cand in stanga, cand in dreapta ). Nu era dureros deloc si foloseam ace mici si subtiri ( ca pentru insulina ).
Cand am facut FIV in iunie am tinut fiolele in frigider, cand am facut in noiembrie ( cu embrioni congelati ) nu am mai facut injectii. Oricum scrie pe cutii la ce temperaturi se pastreaza.
Incep de pe-acum sa va fac galerie , nu va speriati ca totul e mult mai simplu decat va imaginati, greul vine tocmai la sfarsit, dupa ET, cand pe mine personal, m-a terminat asteptarea ...
Dodo23, Crinuta si Cecilia Mult succes cu tratamentul, sa reusiti din prima si sa ma luati si pe mine dupa voi ...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crinuta,Dodo,Cecilia,va tin si eu pumnii si sa dea Domnul sa reusiti din prima incercare.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cecilia cand dau sfaturi si par inteleapta ma simt tare batrana.
Crinuta cum a fost azi cu injectia?Am vorbit cu farmacista si mi-a zis ca vorbeste cu distribuitorii.Am raspunsul pe saptamana viitoare.Acum nu are decat ace de stoma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cecilia ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cecilia te duci doar cu fiolele, seringi si ace ai ei acolo, nici nu se pune problema sa le duci tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Flori76 multumesc de sustinere.
Dodo23 injectiile subcutanate (medicamentele care le am eu sunt cu administrare subcutanata) se pot face in brat, picior sau zona abdominala. Eu le fac in ultima varianta, adica in burta. Nu trebuie sa intri intramuscular, de aceea se fac in aceste zone. Nu e greu, prima e mai cu stres daca o faci singura (asa cum ai zis si tu). Eu am facut cum scrie pe prospect (acul inclinat la 45-90 de grade). Si asa cum zice Cami exista ace subtiri si mici cu care faci aceste injectii. Pe cutiile medicamentelor scrie ca trebuie tinute sub 25 de grade, deci la loc racoros si la intuneric. Dr. mi-a spus ca le pot tine oriunde (nu neaparat in frigider) numai sa fie sub 25 de grade. Oricum trebuie aduse la temperatura camerei cand faci injectia. Mie mi-a zis dr. ca Dipherelin sa-l fac dimineata, aproximativ la aceeasi ora. Iti urez succes si tie si sa mearga bine tratamentul de data aceasta!
Cami iti tin pumnii sa incepi cat mai repede si tu tratamentul pentru FIV.
Asi multumesc mult. Azi a fost mult mai bine. Simt putin cand introduc substanta, dar suportabil (nu doare). Si daca am introdus acul mai spre verical, nu am mai facut nici hematom. Cel mai urat moment e cand trebuie sa introduc acul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mihnea, trage-o de manecuta pe mama Moni sa mai scrie si ea un cuvintel doua pe aici pe la noi ca ne e tare dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

fetelor va urez la toate multa bafta.eu am facut anult trecut pe 23 oct,dar fara rezultat pozitv.la noi,sotul are prb.are spermatozoize morti si buni.doctorii ne-au spus ca pot ramane gravida si normal dar asta f rar se intampla.ne-am decis sa mai facem un FIv,dar sincera sa fiu nu stiu unde sa-l fac,aici in germania sau in ro?sunt cam indecisa.anul trecut nu am avut decat un embrion dezvoltat si sigu s-a pierdut si ala pe drum.citesc la voi si acum vad ca este cam diferit de aici.va doresc mult succes!D-ZEU SA NE AJUTE.

Mergi la inceput