Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Mey oameni buni...voi nu mai munciti?Nu mai aveti si alte treburi decat sa postati aici?Mey,aveti mila de o biata mama cu copilasi acasa,ca dupa ce ca fac pitici pe creier pana se incarca pagina de pe forum,ca merge netu' la ora asta ca melcul...uit si la ce pagina am postat si...vai de capu' meu...
Hai ca glumesc!Bine ca sunteti aici cu vesti ...
Doris,mama draga,am postat cu noptile in cap ca m-am trezit la 5.30,aveam o graba maaaare si pana am scapat de grija am scapat si de somn...Asa ca am stat la o barfa cu Marius pana sa plece la servici si p-orma,daca tot era liniste,am profitat sa dau o raita p-aici...
Este si nu este greut cu ai mei ucigasi de neuroni...Mai greu va fi dupa ce voi incepe munca.Avea dreptate Cosmina cu morcovul....ca o sa sun,cred,din 5 in 5 minutele acasa de la munca sa vad ce si cum...Tanti care o sa stea cu Luana ne-a sunat ca pleaca 10 zile la munte cu familia si ca pe 25 septembrie vine sa ne vada...Deci,incet si sigur o sa intram in paine,cum s-ar zice...
Sa sti ca si eu cu Marius patim cam la fel cum patiti tu si Radu cu Ines,cu Luana,cand e vorba de pupaturi.Apoi Marius numa' un deget sa puna pe mine ca hop si Luana pune toata mana.Si invers e valabil.Si chiar de il pup pe Alex,hop si ea...Asa ca,banuiesc,e vorba de bagat in seama,de a i se da importanta copilului...Si eu am fost la fel si daca nu ma pupau si pe mine plangeam ca nu ma iubesc ai mei...O sa treaca.Stai sa ajunga la 8-9 ani,cand o sa ii fie rusine s-o mai pupi,mai ales de fata cu prietenii ei...
Irina,stau langa Alex pana rezolvam sau gasim solutia la teme,apoi el isi scrie si eu il verific din cand in cand.Daca il las de capul lui scrie cu picioarele si termina de scris tarziu,caci nu e atent,sta si se uita pe geam,isi roade unghiile,viseaza cai verzi pe pereti...Solutiile temelor lui nu i le dau eu,singur le gaseste,numai cand greseste atunci ii atrag atentia ca a facut o greseala si ii spun sa mai gandeasca o data...Nu vreau sa ii dau mura in gura,trebuie sa judece singur...Luana e o zapacita...Canta cu artistii de pe Atomic,are preferinte...Papa tot si bine,vorbeste cand vrea si numai ce vrea sau cand are nevoie,in rest presteaza luaneza...O sa stea cu o tanti acasa din 3 octombrie...
Alexa-dana,bey ce concediu ai avut...Bietul sotul tau!Si pe mine ma oftica sistemul sanitar,tocmai d-aia fac tot posibilul sa nu ma imbolnavesc nici eu nici ai mei,fug de treaba asta ca de dracu'.Pe bune,decat sa mergi pe asigurari,mai bine te duci la particular...Costa,e adevarat!Auzi?Sa va puna sa asteptati afara!Lume nebuna!Imi pare rau de toata experienta asta neplacuta prin care ai trecut si sper sa ne revedem curand.Te pup si multa sanatate sotului tau!
Diana 1971,sper ca te-a mai incurajat postarea mea de pe pagina anterioara....Deci matale esti profa de mate?!Hehehe....bine ca stiu!Eu am avut in liceu o profa de mate faina,cam zapacita in felul ei,dar faina!Tare am mai placut-o si d-aia cred ca am invatat cat de cat la mate,ca materia asta...nu prea am iubit-o...hehehehehehehe...
Silvana,pai asta incerc sa fac....sa savurez!Pe Luana o s-o las cu o tanti acasa!
Hai ca va las ca ucigasa mea de neuroni e suparata rau pe o piesa de la Atomic si urla la aia de canta acolo.In plus e treaza de la 7.30 si Mos Ene e calare pe situatie.
Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Saru'mana Alexa! E bun numarul, s-a rezolvat!
Radu si Doris, hai sa va spun cum decurg ostilitatile la noi. Paul fiind mai marisor acum (5 ani fara 3 luni) intelege ca mami si tati se iubesc si oamenii care se iubesc se saruta, se imbratiseaza... Daca ne vede pupacindu-ne, vine si el intre noi, fura un pupic de la fiecare si pleaca in treaba lui.
Cand era mai mic facea mutrite, se supara dar atunci il luam intre noi, ii spuneam ca mami si tati il iubeste si problema se rezolva.
Si, vorba Irinei, pupicii in doi le lasam pe cand se culca copilul.
Alexa, din pacate nu cunosc nici un dermatolog bun.
Silvana si Paul
Cosmina2 spune:
ALEXA,ti-l recomand pe dr.Ovidiu Darie.Avea si cred ca mai are cabinet la policlinica lui Catu.E un dr.super.Nu mai gasesc in Agenda nr.de telefon de la policlinica.Intreaba la informatii sau poate-l gasesti tu.
Doris-Alina spune:
Alexa, o doamna dr. foarte buna este si Bogdan, pe str. Marasesti, in Libertatii.
Merci, fetele, ca mi-ati impartasit din experientele voastre cu pupaturile.
Ana, e clar ca tot timpul o luam intre noi, si-i spunem ca o iubim mult, dar deja face crize, plange, se supara, dupa aceea daca o chemam intre noi, greu vine, cu rugaminti...
Silvana, patroana de la Beauty Center, am inteles ca a plecat si si-a deschis in Bucuresti salon.
E vorba de Delia , care a lucrat la Lux, inainte.
Bea, oricand ai nevoie, spune-mi, acum nu mai ai nevoie de pile, sa ajungi la mine...esti de-a casei.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetele, va aduc stiri fierbinti...
Am vorbit acum cateva minute cu Brigi, care va saluta.
Are contractii, si se duce la spital dupa-masa, s-ar putea sa nasca inaintea lui Mary, deoarece ei, i s-a gresit termenul.
Mary, va naste in 2 octombrie.
Diseara, va anunt daca o opreste pe Brigi la spital.
Brigi va naste la Bega, iar Mary, la Odobescu.
Bafta, Brigi...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Raspund repede/repede, ca vreeeau acasa!
Nr. de tel. a dr. Ovidiu Darie - foarte bun dermatolog - este 0744641383.
Cand eu si Danut ne pupam Lori apare si incepe sa traga de noi. Atunci facem sandwich cu Lori la mijloc si spiridusul rade.
Va multumesc tuturor celor care ati fost cu gandul alaturi de mine in zilele astea. Acum intru in concediu (nu chiar de tot, ca mai am corespondente pt. Bucuresti) dar... pot sa dorm dimineata pana mai tarziu, am timp sa rezolv o gramada de probleme restante, fac curat in casa si ... plec la PALTINIS. Vreau sa ma intorc odihnita, mai zvelta si mai optimista.
Ciao!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
andanii spune:
fetelor la chestia cu pupatul sa va spun la noi cum ... copilul meu e deja mare are opt ani si tot e gelos pe tati cand ma pupa cateodata
avem program in fiecate seara de pupaturi in trei, noi ii spunem "hai sa ne giugiulim" e o expresie a noastra de cand era el mic ... fugim repede unul dupa altul in dormitor si ....
cu timpul tot mai ok a devenit problema.... cu multe explicatii a inteles si acuma facem glume pe tema asta .... ne pupacim si atunci vine si celalalt si continuam in trei .. fac concurs care ma pupa mai mult dintre cei doi baieti ai mei
am vorbit cu el, i/am explicat ca trebuie sa fie bucuros cand ne vede ca ne pupam si radem , asta inseamna ca ne iubim si este minunat decat sa ne vada toata ziua certandu/ne...
avea nedumeriri de ce pe tati am voie sa il pup pe gura si pe el nu .... explicatii peste explicatii
alta data ma pupa luandu/ma asa frumos de cap si ma intreaba - tati te/a luat asa de frumos vreodata ? ... era sa lesin la intrebarea asta ... va dati seama
e nasol ca e baiat, paote daca era fata era mai simplu pentru mine
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
DORIS te astept atunci luni la 17.00 fara 10 la Lenau pe hol la etajul II la sala festiva
DIANA ar fi fain sa va chem la mine, dar din pacate sunt destui si nu o tinem acasa, de obicei o facem cu vreo firma ... si e mult mai ok si pentru copii si pentru parinti si mai ales pentru mine
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
din anumite motive nu mai avem profesoara de engleza , meditatii particular ............
AM NEVOIE DE PROFESOARA DE ENGLEZA BUNA CARE DA MEDITATII LA COPIL DE OPT ANI
CUNOASTETI CAREVA PE CINEVA
... PLEASEEEEEEEEE
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
AM SCRIS ACUMA PENTRU O SAPTAMANA MESAJE,
AM RECUPERAT pentru saptamana in care nu am scris fiind ocupata cu provizii pentru iarna ... gospodina nu gluma
De luni incep lucrul .............. ce nasoooollllllllllllllllll am stat 6 saptamani in concediu .... asa mai zic si eu concediu nu
va pup pe toate
andanii