Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
gata ... am terminat de pus si pozele de la Doris. Mai fetelor da ne-a prins Radu in cateva ipostaze ... de a trebuit sa bag cenzura.
hai ca va ajung ... is 79 de poze.
zilele urmatoare o sa mai sterg din ele ok? cele care sunt variatiuni pe aceeasi tema.
va pupa Miro
Miro
Mirona spune:
Doris ... superbe poze ...aia imi place cu tati ... te iubesc.
si superb curcubeul ... sa fie cu noroc. Frumoase culori.
Miro
Doris-Alina spune:
Miro, ma bucur ca-ti plac, tot vroiam sa le pun, dar nu am avut timp, azi m-a ajutat Radu.
Mai, da am facut la poze....sa ne-ajunga pana la anul....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
psxman spune:
Buna seara!
M-am simtit foarte bine in compania voastra, dar asta nu-i asa important.
Important este ca Doris, a fost extrem de fericita, de surpriza voastra, spune la toata lumea ce bine s-a distrat.
Chiar avea nevoie de asa o zi...munceste mult si a fost o relaxare pentru ea, in preajma voastra...
De azi dimineata se tot uita la cadouri, le probeaza...
Sper ca nu v-am incomodat...prea mult...
Dragi soti, tatici, cred ca meritam si noi o intalnire...ele se simt minunat, IMPREUNA, parca s-ar cunoaste de o viata...
Va salut, si o saptamana buna!
PSX|Man
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by diana1971
LA MULTI ANI ALINA MULTE MULTE BUCURII !!!!!
Reiau un mesaj ....
"As dori daca se poate sa discut cu fete care au nascut la Bega, am inteles ca sunt cond nasoale,nici macar dus nu este ...o fi adevarat ? personalul(ma refer la asist si infirmiere ) nu te baga in seama ,etc....cine poate sa-mi dea relatii sa-mi trimita un pm va rog."
A propos de zile de nastere... la anu' o facem lata ....ca vad ca fecioarele sunt la putere !!!!
diana 32s
Diana1971,in primul rand as vrea sa iti spun ca nu trebuie sa fi asa disperata...Inteleg ca e usor sa dau sfaturi si tu sa incerci sa-ti imaginezi ce si cum vreau sa-ti spun si sa explic.
Am mai scris despre Bega pentru tine,dar cum am mai scris,eu am nascut acum doi ani acolo si din cate am inteles de la gabirus(Gabi a noastra,mamica lui Lucas si al Evei)conditiile de acolo s-au mai schimbat un pic de cand am fost eu sa nasc.
Sper sa citesti ce iti scriu,dar am sa-ti scriu de ceea ce am gasit eu la Bega acum 2 ani,ca sa te mai linistesti putin cu ceea ce vei gasi acolo...
In primul rand si eu,ca si tine(poate)nu am fost nici macar in vizita la maternitatea Bega inainte sa nasc,nici cand nu eram insarcinata cu Luana si nici in timpul sarcinii.Habar nu aveam unde se afla.Stiam ca acolo voi naste,pentru ca Dr. Hrubaru cu care am nascut eu acolo presteaza munca...
Banuiesc ca sti unde e camera de primire,urgente si unde ti se va face controlul si internarea...Vei fi urcata pe bicicleta si vei fi controlata,iar medicul iti va completa fisa de internare.Daca e nevoie ti se va face clisma si vei fi rasa jos,daca nu te razi tu de acasa,de catre asistenta de la urgente.Iti recomand sa te razi tu acasa ,iar cu clisma...daca sti cam cand vei naste,cu siguranta,incearca sa mananci cat mai putin...
Bun,vei fi dusa la sala de nasteri,care e o camera mica,chiar in dreptul scarilor cum urci la etaj.Intai vei sta in camera de lauzie,unde sunt inca doua paturi...Daca te dai bine pe langa moasa ,cu bani,te baga in seama mai cu aplomb...daca nu ii impingi nika...te supravegheaza ca pe oricare,isi face datoria pur si simplu.Daca vei naste cu un medic anume,o rogi pe moasa sa-l cheme la telefon,daca nu cumva o faci tu inainte de a pleca la spital.Eu i-am telefonat doctorului in momentul cand mai aveam putin sa nasc...In fine,cand vine sorocul sa iasa bebe,te urci fain frumos pe masa si prestezi acolo ce ai de facut,lasat de la Mama Natura.Daca nasti cu cezariana...sorry,aici nu stiu ce sa-ti povestesc,ca eu am nasacut de 2 ori natural...
In fine,dupa ce vei sta o perioada in camera de lauzie,unde sa nu ai nici o grija daca se murdaresc cearceafurile cu sange,vei merge in salon,unde te va duce infirmiera...Daca poti si vrei iti poti aduce cearceafurile tale de acasa sau poti sa dai bani la infirmiere si vei avea parte de cearceafuri intregi(nerupte) si curate.Pe vremea cand am nascut eu nu se facea toaleta mamicilor la camera asistentelor,adica sa mergi,sa urci pe bicicleta si asistenta sa te spele cu rivanol si sa vada cat s-a inchis epiziotomia,daca arata bine etc...Eu am fost la camera aia si am cerut sa fiu spalata,insa mi s-a raspuns ca bicicleta e stricata si..."unde vrei,draga,sa te spal?Spala-te singura!".Asa ca ma spalam de 4-5 ori pe zi cu apa calda si sapun ,apoi tamponam cu vata cu mult rivanol si puneam tampon curat.Cred ca sti ca nu vei purta chiloti toata perioada cat vei sta in spital...Daca tu crezi ca poti sa-i suporti si nu vei avea nevoie de un vagon de chiloti...poti purta.Iti va fi mai greu sa ii manevrezi,cand va fi vizita de dimineata si in plus fiind stransi iti vor lipi tamponul de rana si va fi mai dureros cand il vei schimba.
Dus exista,poti sa faci...insa va trebui sa iti iei de acasa slapi de cauciuc,caci vanele acelea de dus sunt ele curatate si dezinfectate zilnic,insa arata rau...Este apa calda zilnic,intre anumite ore,nu ma intreba ce ore,ai sa afli loco....
Cand mergi la alaptat,pe vremea cand am nascut eu,copilul il dadea printr-un ghiseu...O sa ai numar si copilul la fel...Acum am inteles ca copilul il aduce la pat,in salon...Daca dai bani ti se va aduce copilasul la pat in salon tot timpul...Daca nasti prin cezariana ti-l aduce obligatoriu la pat...Tre' sa dai si la neonatolog daca vrei sa afli vestile despre copilas si la asistentele de acolo ca sa aiba oleaca mai multa grija,caci s-ar putea sa il gasesti fara pampers la fundulet si cu funduletul rosu...
Orice nastere e o mare afacere...dai ,esti in fata,nu dai...esti tratat ca oricare ...
Cam asta ar fi...Nu stiu ce sa-ti mai scriu.Oricum ti-am scris mult...Daca vreuna din fete are vreo completare de facut ....sunt binevenite completarile...
Haideti fetele,care mai stiti cate ceva sa o incurajam pe Diana si sa ii spunem care ce stim....
Miro,bey ce faine sunt pozele...Am luat si io...
Doris...super pozele cu Ines si tatal ei...Sa-ti traisca Fata frumoasa,mamico!Ce fain ai prins curcubeul....
Cosmina,baietii tai dormeau cand ai ajuns acasa aseara?
No,fete ,va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Diana, cred ca Ana ti-a spus cam tot ce s-ar putea spune...
Eu am nascut la Odobescu, asa ca prea mult nu te pot ajuta.
Experienta mea de nastere, e una cam aiurea...eu inca mai sunt socata, nu mi-a trecut...iar despre conditiile de acolo, ma abtin, pot sa-ti spun doar ca inca mai am cosmaruri de la gandacii care mergeau pe patul meu si pe pereti...
Dar, ca orice lucru, trece si cu timpul uiti, sau macar incerci, eu una nu mai vreau sa trec pe acolo niciodata...de aceea ne-am hotarat ca Ines va fi copil unic.
Capul sus, mult curaj, bani pusi deoparte, ca sa fii tratata uman...
Sper ca nu te-am dezamagit, oricum, noi mamicile suntem niste invingatoare, iar atunci cand avem deja bebele in brate, nimic nu mai conteaza, cateva zile acolo, apoi pleci acasa la tine.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
[b]Va multumesc tare mult fetelor![/b]
Eu de dimineata am avut atatea pe cap,incat am uitat sa intru pe forum.Sa-mi fie rusine!Ieri am avut musafiri pana seara,azi dimineata casa era un dezastru si soacra-mea venea sa o felicite pe Angy...la cafea,asa ca de dimineata m-am trezit sa pun cumva casa la punct.Dupa ce a plecat ea,am plecat si noi la pranz la parintii mei,unde iarasi cadouri,tort,etc,apoi am venit acasa si ne-am pus cu totii sa ne odihnim,cand a sunat socrul meu,sa vina sa o felicite si el(socrii mei sunt despartiti asa ca vin pe rand).Dupa ce a plecat el,am plecat si noi la Ruga ,ca le-am promis copiilor,acolo nu am stat deloc,a fost frig,ploaie,urat.ei au fost multumiti ca ne-am tinut de promisiune,au vazut ca nu e nimic interesant si am plecat spre casa.Aici a inceput nebunia de duminica seara,baie,unghii la taiat,circ.si in sfarsit i-am pus la culcare,am calcat,pregatit totul pe maine si iata-ma.
Am sa incerc sa trimit niste poze pe mail Irinei si sa le puna ea pe forum(de la ziua lui Angy).
Doris-Alina spune:
Asteptam cu nerabdare pozele, Alina!
A fost o intreaga nebunie, te cred...
Dar din astea sa tot fie...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Asteptam cu nerabdare pozele, Alina!
A fost o intreaga nebunie, te cred...
Dar din astea sa tot fie...
DORISStiu ca Irina nu intra decat dimineata,ti le_as trimite tie cateva daca-mi dai adresa de mail ca eu am mai incercat sa pun pr forum si nu am reusit.Ce sa-i faci nu ma descurc asa-i cand ai sot informatician,eu cu tobele,el cu compu.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Angi, asteptam pana maine, ca mie degeaba mi le trimiti...
Si Radu tot informatician...eu pe langa subiect...
Ei calculatoristi, tu cu tobele, eu cu coafura...
Ai inteles, nu?
Habar nu am cum se face, nici macar nu vreau sa stiu, sa-mi incarc neuronii aia putini care ii mai am, cu asa ceva...
Bea, scuze, te trec pe lista...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI