Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara...
E vineri seara, va invit la o barfa...
Ce liniste pe aici.
Miro, ai venit de la munca? sau te-ai pus deja pe treaba...
Eu sunt casnica azi, am facut mancare, am pus masina sa spele, mai am de calcat.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Va intreb din nou:
Cine poate veni la intalnirea din 1 octombrie?
Doris -prezenta
Ionela - prezenta
Diana - prezenta
..............
Astept continuarea...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
mitzuka spune:
Doris..si eu evident ca vin in 1 octombrie.....
Sunt pe fuga...
Pupici,
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Doris-Alina spune:
Buuuun, pana acum vin:
Doris -prezenta
Ionela - prezenta
Diana - prezenta
Simina - prezenta
Miro, pe unde esti? pe sub plapuma???
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dia_codat spune:
Irina-Claudia merci pentru pontul cu Centrul Cultural, am fost si eu la ei sa ma interesez. Intr-adevar sunt pentru francezi sau pentru cei care au inceput scolarizarea in Franta. Nu ar fi problema fiindca ea este acum aici in grupa mica, doar ca taxa in Romania este de vreo 10 ori mai mare decit ce platesc eu aici in Franta!! In plus mi s-a spus ca acolo se face ca sa fie recunoscuta apoi de Franta scolarizarea si ca daca vreau pot sa fac cu ea acasa si sa dea doar testele la centru!
Eu vreau ca ea sa continue sa vorbeasca franceza nu sa aiba un atestat ca a terminat gradinita la CCF.
Poate in vreun an pina ne intoarcem noi sa apara si vreo gradinita in franceza. Desi cred ca nu sunt prea multe cereri!
In alta ordine de idei, mai fetelor am citit primele postari ale voastre si mi s-a facut o ciudaaaa! Stiti de cee?? Pai in martie, aprilie, mai eram si eu acasa la Timisioara si voi va intilneati de zor, prin mai ma plimbab si eu prin parcul Botanic cu fetitele dar din pacate nu va citeam! Eram tare rar pe forum ca acasa aveam doar prin impulsuri telefonice internetul!
Da las ca vine si vremea cind va v-oi cunoaste si eu.
Doris imi dai si mie detalii te rog frumos despre modeling?
Am vazut ca ai dat detalii la fete pe PM prin luna aprilie.
Merci.
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
Doris-Alina spune:
Ce anume te-ar interesa, Dia?
habar nu am ce am scris prin luna aia, spune-mi si iti raspund.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
bulina_buclucasa spune:
Salutare
Am reusit, in sfirsit, sa ajung la calcularor....treburi, oaspeti, etc
La doctorel a fost bine, ne-a linistit si clarificat unele lucruri. Codruta a mai crescut, acuma are aproape 3kg si suntem pe ultima suta de metri...se poate intimpla oricind, dar termenul este peste 2 sap.
Despre cordon, a zis sa nu ne facem griji, ca a mai avut cazuri si o sa fie bine. Sper, din suflet, sa fie ok si sa scapam de aceste griji.
Despre pupici nu pot sa zic din experienta, caci nu am, dar cred ca trebuie sa i se explice ce si cum... si o se obisnuiasca cu ideea...in nici un caz, sa nu va ascundeti sa aratati afectiunea intre parinti ca sa nu fie gelos piticul...cu cit vede mai des acest lucru cu atit mai repede se va obisnui, acceptindu-l ca pe ceva apsolut normal. Mai mult, reactiile sunt caracteristice virstei si nu trebuie sa va panicati...cum a povestit cineva mai sus, pe la 4-5 ani, deja nu mai prezinta pt. ei, nici un interes.
Faina ideea, cu tastatura
Mihi, e trist ce spui, despre incompatibilitate...poate ca, intradevar exista miracole si atunci sa ne rugam sa apara si in cazul lui Octa...
Doris-Alina spune:
Lili, vezi ca a mai crescut Codruta? daca acum are aproape 3 kg, in 2 saptamani pana nasti, va fi exact cat trebuie pentru o fetita.
Ma bucur ca te-a mai linistit doctorelul tau.
Sa ne mai pove ce si cum.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Doris, pe la 3 ani incepe sa se manifeste complexul Oedip/Electra. Este absolut normal ce se intampla. Si cum a precizat si Lili, in nici un caz sa nu va ascundeti. Important este sa tratati situatia cu calm, daca explicatiile nu tin, o pupati si pe ea si apoi deviati discutia spre altceva. Este specific varstei si nu trebuie acordata o importanta exagerata acestei reactii.
In alta ordine de idei: cred ca vin si eu luni la Lenau la cursul de dans; chiar azi vorbisem despre asta cu o colega a carei fetita merge de anul trecut.
Weekend placut tuturor!
Cine are chef de plimbare in parc maine? Se preconizeaza soare si caldurica ... Un botanic ceva, careva? Cu piticii?
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Doris-Alina spune:
Gabi, merci de raspuns.
Nu fac o tragedie din asta si nici nu avem de gand sa ne ascundem.
Dar e disperata de ce pe ea nu o pupam pe gura ci pe obraz sau pe frunte.
Mi-a zis intr-o zi, ca ea cand o sa fie mare, o sa se faca mireasa.
Si eu am intrabat-o :
Si cine va fi mirele?
TU!!!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI