OANA, daca pe arca lui Noe ar fi avut Dumnezeu proasta inspiratie sa urce un cuplu cu probleme de fertilitate, ce s-ar fi ales de viitorul omenirii?!
Peterpan, ultima piesa este despre speranta... deznadejde... si apoi iar speranta...
Sa nu-mi spui ca ai chef sa te culci, ca indiferent cat te apuca cheful de stins lumina si sforait, io nu TAAAAAACCCCCC!!!!
Daca simti ca te ia somnul, descrie-ne cum e asistenta!!!! Adica descrie-ne visul tau de manager, asistat de geniul feminin!!!!
UPSSS!!!!

Carmenicaaa a fost cu mintea pe subiect, mai bine decat pacatoasa mea de mintzisoara.....

Inca n-am ales asistenta. Au fost 7 la interviu dar pentru ca trebuia sa plec la o nunta le-am amanat pe restul 13 pentru luni.
Super boring nunta, mai bine ramaneam la interviu...
Daca pleci, ia-ne si pe noi!!!!!

Sunt pene albe sau pene negre????
Filmul "Arca lu' Noe" cu fertili s-a difuzat, Carmenicooo, noi acum lucram la "Arca infertililor... 

sub clar de luna...."
Nuonoutza, lasa balta de pe gresie (noroc ca n-avem parchet) si asculta aici o balada de toamna. As fi preferat sa-ti descriu niste struguri copti care asteapta sa devina "summer wine".
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=1070
OANA, Nounou, nu mai poooot... era sa cad sub masa... si e gresie...

Aaaa, noi suntem din seria CEALALTA...
Las' ca si noi putem face istorie...
Vezi ce faci, peterpane, cu femeile astea? Unora le cresc aripi, altele cad sub masa, altele orbesc la lumina lunii ...