Oligospermie (10) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Nounoutza, iti dau eu bilet de voie, dar vezi sa nu te duci prin baruri...

"- Ce diferenta este intre femei si barbati, in ceea ce priveste dorintele ?
- Femeile vor multe, dar de la unul si acelasi barbat. Barbatii vor acelasi lucru, dar de la mai multe femei !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

BAIIII, dna diriginta isi tot modifica mesajele de pe pagina anterioara, in timp ce voi scriati o juma de pagina noua!!!!
Nounoutzo azi avem numai inundatii la cursurile de noapte.... si ceva clar de luna... romantism... parfum de femeie... dark.... love... jucarii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Nounoutza, pe mine nu m-a invoit desi lacul se involbureaza la usa iatacului meu. Poate tu o sa fii mai norocoasa. Spune-i ca ai nevoie de mine sa-ti car cateva galetzi, poate asa ma fofilez si eu.

Mergi la inceput

Carmenicooo, pai as vrea si eu de la mai multi,ca mi-s barbata, da' daca numa' un NOEEEEE a mai ramas dupa inundatiile astea....

Mergi la inceput

Vezi, OANA daca i-ai dezvaluit secretele noastre, acum jongleaza cu sentimentele noastre... ca la alba-neagra... dar sub clar de luna...

Mergi la inceput

Voi nu auziti ca s-a terminat banda. Ma duc sa o schimb.
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=290

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Bun, nu mutam inundatiile la interior , asa ca nu plec la carciumi ..
Da' ma inervati, pe cuvant ca ma inervati, cu dragostile in miezul noptii , eu sunt bolnava de indragosteala si zau ca de galeti am nevoie acum!

Mergi la inceput

Eu stau cu Biblia in mana si ma uit la poze alb-negru cu Noeee, iar Noeee cu gandul la Ave Maria (1859)..... cat spiritism.....
Nounoutzo nu-i asa ca Biblia si Ave Maria fac momentul de neuitat???? Venim spre tine sa te molipsim de si sa bem din prea plinul apelor din casa ta!!!
Decat disperare, mai buna e o nebunie!!!

Mergi la inceput

Nounou, draga mea, boala asta n-are leac, asculta aici la mine... iar daca nu rezisti tentatiei si mai si asculti muzica lui Peterpan, esti pierduta...

Mergi la inceput

Zau daca n-am venit echipat de manevrat galetzi ! Dar fetele astea, uf, m-au facut sa uit de ce am venit. http://www.epdlp.com/clasica.php?id=452
Acuma nu vreau decat un mic comentariu la piesa de mai sus. Please !

Mergi la inceput