Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 11
Carmen.cita spune:
Interesant... eu in schimb nici nu retin prea multe detalii vizuale, nici nu am mirosul foarte dezvoltat... in schimb am o imaginatie...
"Dragostea e oarba? Nu. E doar putin presbita: nu vede nici un defect pana nu se indeparteaza putin". (Drew Barrymore)
Nu, dragul meu Peterpan, nu-ti taia venele, zau ca e pacat, esti in compania a 2 femei, iar una este cu adevarat fermecatoare si ai avut ocazia sa o cunosti 'alb-negru'.
M Oana spune:
Bai, cine cu cine se iubeste, caci am orbit total!!! Iar pe intunericul care m-a cuprins, intru la banuieli usor!!!!
Iar cele 100 de mesaje se sarbatoresc prin muzica, dans si voie buna.... opritul e strict interzis.... mai ales acu'.... AI INNEBUNIT????? Ne lasi asa??? Ai tu sufletul asta????
Sarbatorim impreuna!!!

peterpan spune:
Fetelor, mi-e dor de luna. Voua nu ?
Va invit la sonata lunii...
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=964
Azi am avut casting pt. un post de asistenta manager. Belived or not, mi-au venit si doi baieti la interviu...
Cica discriminarea (chiar si sexuala) e pedepsita !
Pontul asta nu l-am prins chiar din zbor...
Voi m-ati inspirat, dragelor !
M Oana spune:
Si legatura intre luna si asistenta care e ????
Si as mai avea o intrebare (
): e vorba de luna plina sau de eclipsa de luna???
Iar cu discriminarea nu e joaca!!! Chiar??? De ce, colega, nu angajezi asistenti manageri parte masculina???? Ca acum pledez pentru bietii barbati violati in drepturile lor!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Noroc cu femeile care il mai lumineaza sub clar de luna in privinta computerelului
!!!
Carmen.cita spune:
Asa este, discrimarea sexuala este pedepsita prin lege! Doamna avocat poate sa confirme!
Vezi ca ai atins 'calcaiul lui Ahile' al unei feministe convinse... Si? Ce sanse au avut bietii baieti? Caci acu' devin misogina... sunt balanta si cad usor in extreme...
Hey, OANA ,ai vazut ca distinsul domn a prins din zbor pontul cu modificarea mesajelor?
peterpan spune:
Carmencita, sunt o fire prea iubitoare de viata (si femei) ca sa-mi innod (de ce-mi vine sa scriu cu doi de en ?) venele. Sunt flamand de o imagine alb-negru...
peterpan spune:
Sau ma lasi pe aripile imaginatiei ?
Baietii n-au avut nici o sansa. Nici macar nu i-am ascultat. M-a bufnit rasul si atat...
peterpan spune:
MOana ma provoaca la o "Dark side of the moon"... Hmmm, nu ma provoca pe teritoriul meu !
Carmen.cita spune:
Okey, m-ai convins, nu rezist in fata sinceritatii tale... Gata, nu mai sunt misogina (cine zicea ca balantele sunt duplicitare, Urania parca)... Sper ca ai gasit asistenta ideala
Sau pot veni incognito la un interviu?![]()
nounou spune:
Sar'naaaaaaaaaaaaaa!
Tovarasha, ora de muzica se mai face azi? Tot in locul orei de mate?
Am inundatie acasa, ma invoiti si pe mine?