Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
Asa mai merge, fratele meu!!!!
Avem muzica clasica in salon, cam dramatica..... dar asa simti viata cu toate ofertele ei de sezon!!!!! Bai, fratioare, inundatie cu tristete nu prea merge, asa ca da-i inainte cu muzica aia!!!!
Este si dl dr T printre noi, care are felul lui frumos de a prezenta lucrurile si cu care chiar si 2 femei ca noi pot fi de acord!!!!
Deci n-am facut TPC si nici n-am sa mai fac, caci m-ai lamurit pe deplin, mai ales daca dr T spune ca e doar un placebo.....
Eu de placebo n-am nevoie caci la creieras sunt sanatoasa tun!!! ZAU-ZAU-ZAU!!!!
Deci tu erai cu nasucul pe la dr T, ca vreo 10 minute nu ti-am mai simtit parfumelul.....
Acum, cu ajutorul lu' Peterman, ma infrupt si eu din parfumelul tau..........

peterpan spune:
Vezi ca in materie de roseala sunt campion de cand ma stiu. Arat ca un "morcoveatza" - pistruiat si ma inrosesc de numa, numa ! .
peterpan spune:
Daca inundatia nu merge cu tristetea atunci cu ce merge ? Burning down the house ? Oricum nu mi-am taiat venele ca apoi sa le impletesc. Fac eu haz de necaz dar daca ploaia nu se opreste am pus-o !!!
Carmen.cita spune:
Ooooo, un barbat care roseste! OANA, hai sa-l facem sa roseasca pana in varful urechilor! Mi-am adus aminte de un coleg de banca care imi spunea "musette"... hahaha, ce mai roseam...
Eu sunt mereu cu nasucul pe unde nu-mi fierbe oala... ce sa fac, curiozitate feminina...
M Oana spune:
Colega, eu stau cu urechile ciulite la vremea de afara si nu mai aud picatura de ploaie in Aviatiei. La tine inca ploua???? Nu in suflet, ca acolo e 'morcoveatza' stapan (adica e portocalie situatiunea), ci in casa, caci acolo va arde dupa ploile din ultimele zile!!!! 
De ce ti-e teama..... s-ar putea.... sa nu te mai scape..... nici....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Carmenicoooo hai sa-i spunem cum aratam...
..... secrete feminine..... ce botosei avem in picioruse.... sau sa-l lasam pe el sa ghiceasca?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peterpan spune:
Paranteza: Eu am o problema cu vederea. Vad aproape alb-negru. Am fost diagnosticat acum multi ani (multe dintre voi nici nu erati nascute) ca fiind "discromat". Este deci un handicap, buuun! In contrapartida am un simt olfactiv exacerbat. Am inchis paranteza.
Carmencitaaaa, where are youuuu ? I can smell you...
Opa, ma opresc sa sarbatoresc
. Fac 100 de mesaje...