Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
IUHUUUUUUUUUUU!!!!!

O facem lata?????
Am si eu desaga plina cu bancuri!!!!
Am fost la o nunta (VINEREA

) unde am dansat singura, am ras singura, dar m-am plictis maxim maximorum.... si nu poci sa dorm!!!!!
Al meu e plecat..... caci vinerea ii dau drumul in lume...... asta ca sa-l leg de mine tot weekend-ul!!!!
Carmen.cita spune:
Yeah!

Banc despre conditia femeii in societatea actuala: "Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, īsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gīndeste putin, īsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o."
Al meu sot o sa adoarma iarasi inainte sa ma duc si eu in pat...
M Oana spune:
In societatea mea, il las chiar sa vina acasa cu o femeie, careia sa-i spuna cuvintele de mai sus!!!!
Scriu banc....... dar stai sa-mi arunc cizmulitele rosii din picioare..... sa-mi intru in ritm.....
Trece in nefiinta o distinsa programatoare, mare maestra in computerele si blonda pe deasupra. Se gandeste Dumnezeu putin si considera ca sunt destule blonde in Rai, destule femei cu carte, deci ar fi cazul sa se populeze si Iadul cu specimene frumoase.
Al' cu coarne cand aude ca primeste o reprezentanta a sexului frumos, da un mare chef in Iad in cistea distinsei doamne, caci se gandea ca oricum Iadul are nevoie de un geniu feminin pentru a functiona la parametrii impusi de noua dezvoltare sociala.....
Nu se trezeste bine a doua zi, dupa minunata petrecere, Doamne-Doamne, caci il si frapeaza schimbarile din curtea vecinului: liniste, curatenie.... Dar totusi, o doamna striga cu infocare niste cuvinte ciudate: VREAU LEVEL 2!!! VREAU LEVEL 2!!!!
Carmen.cita spune:
"Sotul se-ntoarce tīrziu acasa si-ncearca sa se bage-n pat fara sa-si
trezeasca nevasta.
Sotia il intreaba :
- Ai venit, hai? Cīt e ora?
- 10.
- Cum "zece", daca eu am auzit pendula batīnd unu?
- Pai si, ce? Vrei sa bata si zero?!"
Ia zi, OANA cum ai dansat singura?! Dar ce invitati plicticosi! Chiar mi-ai facut pofta de o petrecere... muzica, dans...
M Oana spune:
A fost o nunta colegiala, unde am fost pe post de dna avocat...... la care al meu s-a oferit sa semneze condica 5 minute, dar i-am recomandat sa o semneze in timpul zilei, caci in timpul zilei lumea va fi mai relaxata, decat la acest eveniment de vineri, inceput undeva pe la ora 3, ca la clasele primare......
La clasele primare macar, eram d-aia scapati de acasa.... dar la cheful asta toti au venit pentru a semna condica, s-a bifat fiecare etapa specific romaneasca, la ora 10 tortul, PERINITA si......

Dar ce-ar fi sa tragem un chef intre noi, oamenii de salon?????
M Oana spune:
O viata avem si asa putina energie sa o traim!!!!
Unde-i nebunia de altadata????? Unde-i Ralu Filip al nostru?????
Vreau monitorizare!!!! Vreau proviroane!!! Vreau LEVEL 2!!!!
Unde-i muzica lu' Peterpan???
Natashica, Greuuuu......
Ce-ar fi sa le cerem telefoanele si in astfel de momente sa-i sunam... sa stie oamenii de intentile noastre?????
peterpan spune:
Nu astept invitatii speciale...
I am not in a verry good mood ! Ma gandesc ca mi-a ajuns apa la 3 metri de casa si daca ascensiunea nu se opreste voi avea o problema. Lacul continua sa creasca. M-a obsedat (si ma obsedeaza in continuare) fragmentul muzical de mai jos.
Furia apelor...
Canturi profane...
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=396
Carmen.cita spune:
Ar trebui sa-i sunam!!!
Mi-am adus aminte, Oana, (sa-mi fie cu iertare, dar o sa fiu putin on-topic acum): ai facut TPC pana la urma?
Uite aici un raspuns avizat, o sa-l recunosti, desigur):
"Intrebare: Am 31 ani fara nici o sarcina la activ, sotul normospermie si eu un test tpc negativ. Dozarile hormonale bune, prolactina cam mare dar s-a rezolvat cu bromocriptina. Credeti ca ar putea da rezultate daca am merge la Sovata pt tratamentul acela balnear, inainte de a merge la inseminare intrauterina? Lamuriti-ma va rog ce este acest test tpc si cauza lui negativa. Ce sanse am sa ramin gravida cu acest test negativ. Va multumesc si mii de scuze!!!!!!!!!! sa aveti o zi buna....
Raspuns: tpc este testul postcoital sau testul huhner. evalueaza agresivitatea glerei cervicale asupra spermatozoizilor care incearca sa strabata canalul cervical. daca tpc este negativ inseamna ca filtrul reprezentat de glera ar fi impenetrabil pentru spermatozoizi, in consecinta fecundarea nu ar putea avea loc. eu consider ca testul este depasit dpdv stiintific si interpretativ. de ce? pentru ca el numara "soldatii" morti la portile cetatii si nu poate determina cati "soldati" au patruns deja in cetate. studii recente facute pe loturi de femei cu tpc negativ, carora li s-a facut o aspiratie peritoneala, au aratat prezenta spermei in acest aspirat (deci exista spermatozoizi care ajung unde trebuie desi testul sugereaza contrariul). eu il mai recomand inca doar ca un placebo psihologic - pacientele devin suspicioase daca nu le cer sa faca asta ;)). exista glere agresive, asta fara discutie. dar tpc nu este un test 100% infailibil. adica poate exista un tpc negativ in cazul unei glere normale. cel mai bine faceti o inseminare sau daca nu, un tratament homeopatic care va va readuce starea de sanatate. "
Cam asta e si parerea mea despre acest test...
Peterpan, imi pare rau pt situatia in care sunteti, dar eu sper ca ploaia asta nu va mai continua mult, sper... sa nu fie atat de dramatica precum "Oh Fortuna"...
peterpan spune:
Hmmm, Carmencita... Ti-am simtit parfumul pe coridoare. Unde esti ? Scent of a woman...