Fetele din America (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut pe toti romanii din New York,

Anul acesta am decis cu sotul meu sa petrecem vacanta de iarna la New York (24-31 decembrie 2005)

Locuim in costa rica eu sunt romanca de origine sot francez,dorim sa stim mai multe despre acest oras miraculos,daca locuiti acolo va rog din suflet dati-mi si mie informatii de baza; cazare,restaurante etc.
De viza nu-i problema avem pasaport francez!

Daca va intereseaza costa rica si vreti sa facem schimb de locuinta este si asta o posibilitate dar numai oferte serioase,
Mergeti pe site-ul meu si vedeti poze cu casa din costa rica.
Aici in decembrie este cald ,vara ,noi vrem frig si zapada,ce ciudata este viata cateodata !!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Wow ce fain! Spanish style, imi place la maxim casuta voastra
Vine in dotare si cu cateii?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Felicitari Iubi!Sanatate si sa fie mancacioasa.
Woaleu,mistho poze Ionica!
Bey Huston-itelor si texanelor aveti grija ca vine Rita pe voi.Sper din sufletul ca Rita sa nu fie la fel de nervoasa ca si Katrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

iubilica, felicitari, mami! inteleg c-ati echilibrat sexurile prin casa, nu? nu-sh cum numai mie nu mi-a iesit treaba asta si am ramas minoritara [deocamdata].
sa te bucuri la maxim de inceputurile astea, ca ai vazut de la Andrei ce repede se duc... si te trezesti la poarta scolii, reinvatand sa mergi singurica, netrasa de mana, neintrebata, lasata, in sfarsit! in pace.

mi se pare ca iar am vorbit despre mine.

fetelor, care aveti pe-acasa antena cu care prindeti romanii? (si bulgarii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Iubi felicitari!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Frumos is decorate casele ionica! Da corsica nu e la schimb?
A

PS mi-au placut stilpii de telegraf din Costa Rica

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Noi ne-am dus acu' sa ne umplem rezervoarele cu benzina, macar sa ne mai ajunga o saptamana daca o creste pretul in urma uraganului astuia. Noroc ca nu suntem commuters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Noi ne-am dus acu' sa ne umplem rezervoarele cu benzina, macar sa ne mai ajunga o saptamana daca o creste pretul in urma uraganului astuia. Noroc ca nu suntem commuters.

Nu mai cobi, tu !

Sa stii ca in Ca si-a revenit semnificativ. De la 1$40/l la 1$08 CAD/l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce sa cobeasca, aici iar a crescut cu vreo 20 de centi, dupa ce abia mai scazuse cu vreo 20 de centi :-((
V-a placut de nenea de la jet blue ce meserias a fost si a pus avionul pe pamant? si se mai uita si la tv. Ma bucur ca n-au patit nimic, 150 de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da mai, a fost tare de tot pilotul ala. Ce m-am bucurat ca au scapat oamenii aia fara probleme. Cum ar fi fost sa fii in avionul ala, sau sa stii ca un membru din familia ta e acolo? Brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

quote:
Originally posted by lexi

sa te bucuri la maxim de inceputurile astea, ca ai vazut de la Andrei ce repede se duc... si te trezesti la poarta scolii, reinvatand sa mergi singurica, netrasa de mana, neintrebata, lasata, in sfarsit! in pace.

mi se pare ca iar am vorbit despre mine.

Esti mortala,Lexi!

Mergi la inceput