Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 11
amuleta spune:
Angelp, multumim de informatii. Daca mai vrei si altele, iti recomand :
http://www.instapundit.com
http://www.drudgereport.com
http://www.michellemalkin.com/
http://www.foxnews.com/
si mai sint citeva mii, pentru toate culorile si mirosurile. Nu-s asa hazlii ca "National Enquirer", ce-i drept.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
: "Bianca? Are you Bianca? No? Ok, I'm looking for Bianca":))))) si zambea tamp:))). Ma gandeam cine naiba e Bianca asta de o cauta Bush atata:))) Am inteles ca e una de pe la CNN da' ce treaba avea cu ea la conferinta de presa
O fi incurcat numele zapacitul. Consilierii i-ar fi spus ca vine una Rita, dar cum e el uituc...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ira spune:
Ruxij a avut dreptate. Astazi era coada la benzina la Mtl. Eu sper sa nu fie mai rau decat Katrina, si inca sezonul uraganelor nu s-a terminat, ia sfarsit oficial la 1 dec.
Asteptam si....ne rugam...
ruxij spune:
Au pus astia pe CNN un sondaj, cica ati fi de acord sa inghete guvernu' pretul benzinei? 93% cica da!
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Ira spune:
Intrebare : Unde este Irving (in Texas ) si ce face Cataghe ?
Nu e cazul sa ma alarmez, nu ?
cataghe spune:
Ira , esti o draguta ca te-ai gandit la noi. Irving, unde locuim noi, este o suburbie a Dallas-ului. Din ceea ce s-a anuntat pana acum se pare ca vom avea ploaie, vant - eventual ceva probleme cu curentul electric, insa nimic major. In seara asta insa ziceau ceva de un front care vine dinspre nord, adica s-ar putea ca Rita sa se ciocneasca cu o ploaie care vine dinspre nord si sa ploua mai mult decat e de asteptat... Problema mare insa aici sunt tornadele, iar chestia asta cu madam Rita inteleg ca creeaza conditii optime pentru formarea tornadelor... mie de astea mi-e o frica de mor, desi se pare ca noi nu suntem chiar in calea lor obisnuita.
In rest, nebunie si pe aici, toata lumea cumpara benzina si apa. Speram sa nu fie nimic grav.
Fetele din Houston ce fac oare?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Ira spune:
ok, hai ca ma culc ca m-am linistit. Am vazut ca sunt 2 fete din Huston, dar sper ca au evacuat deja. La noi la TV aratau ca se duce direct spre Huston.
mist spune:
Adrienne, suna cumplit ce spui. Noi tocmai de aceea am donat niste banuti, cu speranta ca nu se va ajunge la asa ceva. Din pacate nu putem face altceva decat sa donam bani, pt ca stam si foarte departe de New Orleans si nici nu avem posibilitati de gazduire. Dar ma alatur tie si le rog si eu pe fetele care stau aproape de zona dezastrului si au posibilitatea sa gazduiasca un animalutz, sa o faca! Copiii, bolnavii SI animalele de casa mi se par cele mai nevinovate victime ale acestei tragedii, pentru ca ele nu au avut dreptul sa aleaga daca sa stea sau sa plece...
mihaelabebe spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Ira , esti o draguta ca te-ai gandit la noi. Irving, unde locuim noi, este o suburbie a Dallas-ului. Din ceea ce s-a anuntat pana acum se pare ca vom avea ploaie, vant - eventual ceva probleme cu curentul electric, insa nimic major. In seara asta insa ziceau ceva de un front care vine dinspre nord, adica s-ar putea ca Rita sa se ciocneasca cu o ploaie care vine dinspre nord si sa ploua mai mult decat e de asteptat... Problema mare insa aici sunt tornadele, iar chestia asta cu madam Rita inteleg ca creeaza conditii optime pentru formarea tornadelor... mie de astea mi-e o frica de mor, desi se pare ca noi nu suntem chiar in calea lor obisnuita.
In rest, nebunie si pe aici, toata lumea cumpara benzina si apa. Speram sa nu fie nimic grav.
Fetele din Houston ce fac oare?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Mey da fuga si fa-ti provizii de apa si conserve de ton ca tot americanu' de rand.Nu te lasa mai prejos
Lasand gluma,am vazut la stiri un autobuz cu 45 de refugiati in varsta a explodat pe autostrada in Huston si cel putin jumatate si-au pierdut viata.Dumezeu sa-i odihneasca!
Aveti grija de voi!
amuleta spune:
Sa ne crestem si noi serotonina pentru cei afectati (cum zicea cineva) si sa speram ca n-o sa fie chiar asa prapad.