Stau prost cu nervii? sau educatia lipseste ....
sau educatia lipseste la unii.....
de la o vreme imi vine sa ma duc sa-i dau palme sefului meu, care mananca ca un .....porc, preferatele lui sunt legumele: celery castraveti, ardei si morcovi, si mananca toata ziua, nu are niste ore stabilite, dar nu asta ma deranjeaza ci felul in care mananca, ma scoate din sarite.....
nu mananca cu gura inchisa si clampaneste de .....innebunesc cand il aud... cateodata il intreb discred daca vrea sa-i inchid usa, insa de multe ori zice nu ...., insa colegul de alaturi de multe ori nici nu-l mai intreaba si i-o inchide din start, si cica vezi doamne e om cu educatie, e avocat. Nu va spun ca de multe ori documentele care i le las mi le inapoiaza cu pete de cafea, rosii sau ardei...
Uff.. unii nu au nici o educatie, de fapt am observat asta la f. multe persoane in Nord America, o nesimtire crasa...si nu e singurul, altii sunt si mai nesimtiti, ragaie in timp ce trec pe langa tine fara nici o jena.......
Loma
Raspunsuri
beatrix spune:
e lipsa de educatie!
te inteleg perfect ca si eu trec prin asta cu o colega de birou! colega mai vine si cu salata pregatita de acasa cu otet si mananca in birou!
pe mine efectiv ma scoate din sarite!
eu o mai potolesc cateodata ca ma duc si-mi iau un pachet de biscuiti crocanti si mananca ca nesimtita si zgomotul e mai tare decat al ei! atunci cred ca realizeaza ce face si mananca civilizat! bineinteles ca ma opresc si eu! numai ca n-am intotdeauna chef sa rontai biscuiti sau mai stiu eu ce altceva doar ca sa isi dea ea seama si sa inceteze!
nervi de otel iti doresc si daca gasesti o solutie spune-mi sa o aplic si eu!
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
Rufus spune:
Lipsa de educatie care dovedeste ca, indiferent de zona, buna crestere este prezenta sau nu.
Pentru fetele din Germania (sau poate nu numai): este adevarat ca nemtii trag parturi si ragaie cu pofta dupa ce s-au ghiftuit, aratand astfel gazdei ca au apreciat mancarea, sau este un mit? Sau poate in cercuri mai "sarace cu duhul"? Sau in antichitate?
http://community.webshots.com/user/tora97
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Lipsa de educatie care dovedeste ca, indiferent de zona, buna crestere este prezenta sau nu.
Pentru fetele din Germania (sau poate nu numai): este adevarat ca nemtii trag parturi si ragaie cu pofta dupa ce s-au ghiftuit, aratand astfel gazdei ca au apreciat mancarea, sau este un mit? Sau poate in cercuri mai "sarace cu duhul"? Sau in antichitate?
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Eu stiam ca e vb de japonezi, aia cu parturile...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
iren spune:
quote:
Originally posted by Rufus
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Mama a lucrat la hotel cind era mai tinara, shi-mi povestea ca mai nimerea cu nemtzi in lift shi cind rigiiau faceau "gut, gut"
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Loma spune:
stati asa ca nu am spus tot aia cu seful e una si asta e alta...,
ma mai deranjeaza cand sotu, baga muzica prin boxe nu neaparat tare insa subuferul (basul) imi zgaltaie rau de tot neuronii, imi vine sa plec de acasa... parca e o senzatie tare aiurea, inainte cand eram mai tanara si nelinistita...... imi placea in discoteci, sa dansez si muzica cat de tare, n-aveam nici o problema, dar acum.... parca ceva imi rascoleste creierii.... si apoi incep si urlu la el sa-l inchida,
mai ales aici ca, casele sunt facute din cartoane si vibreaza si podeaua si peretii la orice sunet....
mai e cineva ca mine, o fi asta un semn rau, nu de alta dar vreau sa stiu poate ceva e wrong cu mine. Sotul nu are nici cea mai mica problema si in masina la fel, nu suport muzica tare sa curga tablele de pe masina.
Loma
mariussimiuc spune:
Nici eu nu mai suport muzica data tare,nici in casa,nici in masina...Oare sa fie din cauza ca ma lasa nervii?Eu nu asa am pus problema...Eu (inca!) mai cred ca de la oboseala mi se trage...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Loma spune:
eu mi-am pus problema, ptr. ca la noi nu sunt inca copii care sa ma oboseasca asa tare, as putea spune ca e un soi de oboseala, insa mereu?, adica nici in week-enduri nu e altfel,
adrienne12 spune:
Eu am intilnit chinezi care rigiie si pirtiie. In schimb am avut un coleg, alb, catolic, de origine irlandeza. In fiecare vineri isi cumpara sandvich cu peste care putea infernal si venea sa-l manince la birou. Un alt coleg avea sprayul de camera si spreia in jurul astuia, doar-doar s-o prinde. I s-a spus in fata, i-am spus sefei... nimic. In ultima instanta planuiam sa mituim pe vinzatorul de la care cumpara pestele sa nu-i mai vinda... Noroc insa ca am schibat jobul.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
lgireada spune:
Muzica tare eu n-o suport nici acum, tanara fiind. Pur si simplu imi intoarce stomacul pe dos...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
alexis26 spune:
Nu as crede ca e vorba de nervii tai.
Unii oameni pur si simplu nu se simt...
Spune-i in fata ca e gretos felul in care mananca!
Eu i-am spus sefului meu...
De atunci nu mananca in fata mea, sau daca nu are incotro mananca civilizat.
In legatura cu documentele...
Am doua colege la facturare, tot ce primeam de la ele era cu meniul zilei afisat, mai avem norocul sa intru pe acolo si mirosea a usturoi sau a ceapa de iti venea sa versi. Tot timpul le spuneam sa deschida geamul. Daca nu le spui unii oameni nu isi dau seama...