gradinita particulara in Suceava
daca are cineva informatii despre vreo gradinita particulara din Suceava, va rog sa imi spuneti si mie!!
Multumesc!
Raspunsuri
roxy spune:
buna Rosey, eu mi-am dus baiatul(are 5 ani)pana...luna trecuta la gradinita particula "Pinochio", se gaseste langa liceul Petru Rares, in spate am sa ma uit exact cum se numeste strada ,ca uite ca imi scapa acum .Noi nu mai mergem ca acum merge la gradinita in germania, dar cat a mers la gradinita in Suceava ,statea la bunici, i-a placut foarte mult .Se plateste (platea acum o luna) 100 euro program 7 jumate -8 pana la 17.Se poate si pana la 12 parca ,dar eu l-am lasat pana la 17, si a fost foarte bine.Li se da mancare buna , gatita chiar acolo , au bucatareasa ,care iubeste foarte mult copii si educatoarele sunt tinere si la fel iubesc copii si se ocupa de ei .Tu nu trebuie sa duci decat pijamaluta luni pe care o iei inapoi vineri, papucei de casasi cam atat.Este o gradinita dupa care chiar imi pare rau ,ca se simtea foarte bine baiatul meu acolo , sper sa se acomodeze si aici macar la fel de bine cum a fost acolo.
Deci daca vrei adresa concreta ,zi si caut unde am pus cartea de vizita.Dar poti merge si tu acolo , sa vezi cu ochii tai ,nu sa crezi orice auzi, nu au vacante , decat de pasti si craciun.Merita sincer sa incerci.
Sa imi spui daca ti-a placut.
Roxy mamica lui Cristi(5 iunie 2000)
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Rosey spune:
saru'mana roxy!
am fost acolo, auzisem de ea, mi s-a parut ok, dar nu extraordinar, oricum nu era inca inceput noul an...o duc maine pe fiica-mea acolo, am mari emotii pt ca e ff mofturoasa la mancare, dar vom vedea...
mi s-a parut ciudat ca au doar grupa mica si mare, deci ea va merge automat la cea mare, dar nu au spatiu suficient pt 3 grupe din cate am vazut. si poate nici destui copii,nu stiu. am sa vad mai multe maine, sper!!!
ma bucur ca tu ti-ai facut o impresie buna despre gradinita, voiam parerea unui parinte, ca bineinteles personalul va lauda automat gradinita, in orice conditii
roxy spune:
intradevar ,nu au foarte multi copii cu care sa faca 3 grupe
Stii si tu cum e in Suceava si cum privesc oamenii tot ce e particular...din punct de vedere al banilor.Pentru multi 100 de euro este un salar si nu isi permit sa dea copilul la gradinita particulara.Dar despre gradinita ,...are 2 camere de joaca ,unde de multe ori copii stau impreuna(apropo si aici unde merge copilul meu tot la un loc stau toti copii ,nu conteaza ca e grupa mare ,mijlocie sau mica).Sa revin ,deci ,cele 2 camere ,si bucataria sunt jos ,iar la etaj este o camera cu patuturi si una unde au proprietarii biroul si toaleta copiilor ,care este draguta ,doar ca are doar un singur wc , dar na se scuza ,este totul foarte curat.
Acum eu nu fac reclama ,atunci aveam si eu cate ceva de comentata ,dar per ansamblu este bine ,copilul mananca ,ori singur ori daca nu este ajutat, ca eu de multe ori m-am luat la harta(mult spus)cu bucatareasa(de altfel o persoana foarte de treaba)ca imi indoapa copilul ,pe bune ,venea cu o burta de la gradinita de ma speriam...au mancare buna si desert ,deci 3 feluri la o masa...mi se parea prea mult(fata de aici unde le da cateva linguri intr-o farfurioara si daca mananca bine daca nu ...asta e).Sper sa-ti placa ,si ce e mai important sa-i placa copilului.Oricum ii invata si engleza ,al meu chiar stie ceva engleza doar de acolo.
Hai ca m-am intins de numa ,de parca eu as fi proprietara...sa-mi spui ce impresie ti-a facut.Imi pare rau ca nu mai sunt acolo sa ne cunoastem ,ne era mai usor sa stim copii acolo impreuna.
PS : poti sa le spui ca Cristi Huianu le-a facut reclama...ca le-a fost tare drag si-si vor aminti de el.
huianur
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
carmen spune:
Rosey,
Ce ai mai facut cu gradinita?
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Rosey spune:
ce sa zic, deocamdata e destul de bine. cica fiica-mea mai si mananca, ca de asta imi era frica, avand in vedere ca si acasa face mofturi groaznice!! acu', ce sa zic, mie imi face impresia ca educatoarele exagereaza, ca una zic ele ca a mancat, si alta zice fata
si intr-adevar, mi se par cam tinere si cam neexperimentate, si din ce zice fiica-mea cica i-au zis ca nu mai vine mami dupa ea daca nu papa .educatoarea negat ca ar fi zis asa ceva, dar eu am dus munca de lamurire tot weekendul cu ea, ca nu mai voia la gradi...desi inca de anul trecut, cand nu avea inca 3 ani impliniti era topita dupa gradi si nu mai voia sa plece de acolo ( alta gradinita).
altceva: eu una nu am vazut o baza materiala, didactica sau nu stiu cum s-o numesc. la grupa mica sunt ceva jucarii, insa in clasa unde este ea nu am vazut niciodata intins pe acolo nimic or fi mai ordonate educatoarele, ce sa zic:))
in plus: am observat ca le cam "servesc" desene la calculator, am intrebat cat timp pe zi si a zis ca putin, dar nu stiu exact ce inseamna asta, mai ales ca si acasa are desene pe calculator si e mai tot timpul cu ochii in ele, deci nu am nici un avantaj ca o duc acolo sa faca acelasi lucru.
voi ce ziceti? ce intrebari sa le mai pun? ce sa mai fac ca sa ma lamuresc ce si cum? eu inca am ceva dubii, desi ca idee generala nu imi displace gradinita...
carmen spune:
In general copii spun adevarul.. ei nu prea stiu sa minta (inca).
Cat e taxa pe luna?
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Rosey spune:
taxa e de 100 de euro pe luna. inca nu m-am lamurit ce se intampla daca e bolnav copilul sau lipseste si daca vine si in vacante, in contract scria ca se plateste integral si vacantele sunt...vacante , dar educatoarea mi-a zis ca se deconteaza luna urmatoare. iar transportul e separat, 20 de euro. activitatile si rechizitele sunt incluse in pret.
ca suma, e o alternativa ok pt o bona pe care as plati-o sa stea 9 ore cu copilul, as hrani si bona si copilul si oricum nu ar face atatea activitati doar cu bona. insa eu nu stau 9 ore la serviciu, asa ca din acest punct de vedere nu e rentabil pt mine.
iar in ceea ce priveste minciunile: mai mint copiii si la varsta asta, fiica-mea are 3 ani si 10 luni si le mai minte cand stie ca ma supar pe ea. sau spune ba o varianta, ba alta, la alegere . sau pur si simplu fabuleaza, cu punct de plecare in realitate, iar restul povestii pura fictiune.......
roxy spune:
in ce privesc vacantele...nu au vacante...decat cateva zile de Pasti si de craciun.Si da se plateste in mod normal chiar daca sta acasa ,pentru ca de fapt se plateste locul la gradinita...asa cum se face peste tot ,chiar si eu aici platesc integral indiferent ca-l duc sau nu .
huianur